h4wk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ας ανέβει πάλι σε κανα δεκάλεπτο γιατί νυστάζω και ίσα ίσα δέ πρόλαβα να παραγγείλω...
zapermania Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λέτε να τσιμπήσω κανά 3άρι παιχνίδια για Pc ? Αν μπεις στο site τους κ αν οντως ειναι καλη η προσφορα μν παρεις μονο 3!!!!!Παρε καμια 20αρια να εχεις να παζεις!!!ή τουλαχιστον να τα εχεις κ σε αυθεντικα κ οχι μονο απο τον θειο!!!
F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λέτε να τσιμπήσω κανά 3άρι παιχνίδια για Pc ? its down τελειωσε το ριξανε.. γι αυτο σας λεω λενε τελος ο fake κραχτης..
h4wk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Απορία: αν έπεσε ο server λόγο φόρτου θα ξανανέβει απο μόνος του ή το πρωί τώρα πάλι;
vocals_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν μπεις στο site τους κ αν οντως ειναι καλη η προσφορα μν παρεις μονο 3!!!!!Παρε καμια 20αρια να εχεις να παζεις!!!ή τουλαχιστον να τα εχεις κ σε αυθεντικα κ οχι μονο απο τον θειο!!! Νταξ οκ 2-3 ξεχώρισα όχι παραπάνω.. its down τελειωσε το ριξανε..γι αυτο σας λεω λενε τελος ο fake κραχτης.. Όντως.Έχω να μπω πόση ώρα.Και τα χα έτοιμα τα games και έλεγα,να κάνω παραγγελία ? Να μην κάνω ? Ε τώρα δεν έχω πλέον επιλογή Τι ζώα θα είναι πάντως αν είναι fake oι προσφορές.Που θα είναι αλλά τέλοσπαντων.
F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Απορία: αν έπεσε ο server λόγο φόρτου θα ξανανέβει απο μόνος του ή το πρωί τώρα πάλι; Ημ. Εγγραφής: Dec 2009
iownyoublowme Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως παρήγγειλα καμιά 200 κομμάτια παιχνίδια αυτά μαζί με τιμονιέρες και χειριστήρια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το πως θα τα παραλάβω από το κατάστημα....υπάρχει κανείς με φορτηγάκι εδώ? Θα του δώσω ένα χειριστήριο δώρο.
censOred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως παρήγγειλα καμιά 200 κομμάτια παιχνίδια αυτά μαζί με τιμονιέρες και χειριστήρια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το πως θα τα παραλάβω από το κατάστημα....υπάρχει κανείς με φορτηγάκι εδώ? Θα του δώσω ένα χειριστήριο δώρο. καθομαι και γελαω μονος μου..χαχαχα εχω εγω ενα ντατσουν ρε αρχηγε θα ρθω να σε βοηθησω στην παραλαβή! περα απτην πλακα καλα εκανες και παρηγγειλες τοσα.μας δουλευουν,τους δουλευουμε
katcos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως παρήγγειλα καμιά 200 κομμάτια παιχνίδια αυτά μαζί με τιμονιέρες και χειριστήρια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το πως θα τα παραλάβω από το κατάστημα....υπάρχει κανείς με φορτηγάκι εδώ? Θα του δώσω ένα χειριστήριο δώρο. Μαγαζί έχεις ή πολλά βαφτιστήρια ;
F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ναι πριν λιγο καιρό γράφτηκα,γτ? ναι και εχεις ποσταρει απο τοτε ΜΟΝΟ σε αυτο το τοπικ.. λιγο περιεργο δεν βρισκεις? Μαγαζί έχεις ή πολλά βαφτιστήρια ; ή αποφασισε καποιο τσιρακι του γερμανου να μας διακωμωδήσει .. well guess what γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος
basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγω στο παρελθον ειχα παρει παιχνδια ετσι για xbox-ps2 τα ειχα παρει απο 2 μεχρι 7 ευρω και ηταν ολα παιχνδια (τοτε) τουλαχιστον 2ετιας. απλα ξεστοκαρουν την σαβουρα δλδ γιατι τα καλα τα βαρουσαν κανονικα, παντως γενικα ο γερμανος ειναι εντελως ασοβαρο καταστημα και απορω με οσους ψωνιζουν απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.