jabar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 3ος συνεχομενος χρονος μουφας...τελικα νομιζω οτι μ αυτες τις εξωφρενικες προσφορες απλως θελουν να γεμισουν τα μπουκ τους με ονοματεπωνυμα διευθυνσεις και μειλ για να μας τα πρηζουνε μετα ολο το χρονο για κοσμοτε κ.τ.λ.αφου και 4.99 η 9.99 με αξεσουαρ(τιμονιερες κ.τ.λ.)να πουλουσαν,με τον ιδιο ρυθμο θα ξεπουλουσαν,αλλα τωρα ανοιγει το υποψηφιο ταργκετ γκρουπ για σπαμ καθε ειδους... οι τιμες σε προιοντα απο 40-50 σε 2.99 ευρω πρεπει να μας προβληματιζει...πονηριες των γκολντεν ...
StavrosD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Με τα χίλια ζόρια κατάφερα και έκανα την παραγγελία. Σύνολο γύρω στα 54€ (ψώνισα μερικά παραπάνω, με τέτοια τιμή...). Δεν αναφέρει όμως πουθενά στο mail που παρέλαβα την συνολική τιμή. Λέτε να μου έρθει σύνολο 1000€ στο κατάστημα; Αν τυχόν ζητήσουν παραπάνω, να τους θυμίσουμε ότι το να διαφημίζουν μια προσφορά που δεν ισχύει είναι αθέμιτος ανταγωνισμός/ψευδής διαφήμιση και καταπατά τα δικαιώματα του καταναλωτή. jabar Γι' αυτό έχουμε ένα επιπλέον mail για τέτοιες περιπτώσεις ή αν δεν έχουμε φτιάχνουμε ένα.
jabar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 jabar Γι' αυτό έχουμε ένα επιπλέον mail για τέτοιες περιπτώσεις ή αν δεν έχουμε φτιάχνουμε ένα. ονοματεπωνυμα τηλεφωνα και διευθυνσεις θα μ ενδιεφεραν αν ημουν στη θεση τους...σαν τις συνηθως ομορφες κοπελιες στα πολυκαταστηματα που σου χωνουν στα ρουθουνια χαρτι <<δωρεαν επισκεψης>> στο διαιτολογικο αφεντικο τους η<< κερδισες>> κατι αλλο σου λενε αλλα...<<θελουμε οπωσδηποτε το τηλεφωνο σας>>κι αρχιζουν μετα τα τηλεφωνα 3-4 το μεσημερο.. ειμαστε απο το ταδε η απο το δεινα κ.τ.λ.πιστωτικες κινητα ιατρικα η διαιτολογικα κεντρα,οτι φανταστεις...κι ο πολυς κοσμος παρ ολο που ενοχλητε,δεν ξερει η βαριετε να στειλει τα στοιχεια του παρακατωΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα 5-9-2007 Ταχ. Δ/νση: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1-3 11523 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210-6475604 FAX: 210-6475628 (εχω τα παραπανω απ το 2007 κι ομως δεν τα στειλα ουτε εγω... σορρυ για το σεντονι αλλα οι συγκεκρυμμενοι μου την εχουν σπασει για 3η χρονια...
Daimon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Με τα χίλια ζόρια κατάφερα και έκανα την παραγγελία.Σύνολο γύρω στα 54€ (ψώνισα μερικά παραπάνω, με τέτοια τιμή...). Δεν αναφέρει όμως πουθενά στο mail που παρέλαβα την συνολική τιμή. Λέτε να μου έρθει σύνολο 1000€ στο κατάστημα; Αν τυχόν ζητήσουν παραπάνω, να τους θυμίσουμε ότι το να διαφημίζουν μια προσφορά που δεν ισχύει είναι αθέμιτος ανταγωνισμός/ψευδής διαφήμιση και καταπατά τα δικαιώματα του καταναλωτή. jabar Γι' αυτό έχουμε ένα επιπλέον mail για τέτοιες περιπτώσεις ή αν δεν έχουμε φτιάχνουμε ένα. αν σου έρθει 1000euro πολύ απλά δεν πας να τα πάρεις στο mail λέει ξεκάθαρα, εάν μετά από 4 μέρες δεν έρθεις θα τα πουλήσουν, για αυτό όταν σε πάρουν αν σε ενημερώσουν ότι ήρθε, ρότα και ποσο κοστίζει η παραγγελια
jase Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παρήγγειλα και εγώ καμιά 15 παιχνίδια για το Wii... Αν και δεν ελπίζω ιδιαίτερα αλλά τεσπα.. και ένα να πάρω στην τελική ευχαριστημένος θα είμαι..
pavlos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά αυτά δεν υπάρχει ούτε στο ebay... :-DΠατήστε να δείτε εδώ. Χαχαχαχχαχαχ.
censOred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά αυτά δεν υπάρχει ούτε στο ebay... :-DΠατήστε να δείτε εδώ.Χαχαχαχχαχαχ. εχεις δικιο.το ebay ειναι πιο αξιοπιστο και sto ebay δεν βλεπεις λαθη!
kalampakas. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εχεις δικιο.το ebay ειναι πιο αξιοπιστο και sto ebay δεν βλεπεις λαθη! +1 :-)
nikos1965 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια χρονια πολλα εκανα και εγω μια παραγγελια μερικα παιχνιδια καμια 15 για pc ps2 kai xbox μου εχουν στειλει email επιβεβαίωσης , και με πήραν τηλ από το κατάστημα που έβαλα για παραλαβή ..δεν πρόλαβα να απαντήσω ..αύριο θα περάσω από εκεί και θα σας ενημερώσω
F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον εαν δεν παραλαβουμε μετα απο αυτο & δεν κανετε ΟΜΑΔΙΚΗ καταγγελια ΕΙΣΤΕ το λιγοτερο *** Δεν επιτρεπεται να μας κοροιδευουν ετσι, παράγγειλα και εγω 2-3 πραγματακια αντε να δουμε..
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον εαν δεν παραλαβουμε μετα απο αυτο & δεν κανετε ΟΜΑΔΙΚΗ καταγγελια ΕΙΣΤΕ το λιγοτερο *** παραλάβουμε - κάνετε...:lol::mrgreen: ξεκίνα εσύ...:p
F33L Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παραλάβουμε - κάνετε...:lol::mrgreen: ξεκίνα εσύ...:p ψιτ.. επειδη εγω δεν λεω πραττω κιωλλας.. check this out.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339359 σε λαθος ατομο πας να κανεις τον εξυπνο τους εκανα καταγγελια και μαλιστα επωνυμη υ.γ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΛΕΣ παραγγελιες και οχι 1 με 25 κομματια ας πουμε.. ετσι θα αναγκαστουν να σας καλεσουν πανω απο 1-2 φορες για να σας πουνε ξερετε δεν υπαρχει αποθεμα.. τουλαχιστον ας τους κοστισει χρονος + χρημα + να δουμε ποσο καλα οργανωμενοι ειναι.
zapermania Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε φουστη μου.Κ εγω προσπαθω να μπω τωρα που το ειδα αλλα ειναι down το site!!!
vocals_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Λέτε να τσιμπήσω κανά 3άρι παιχνίδια για Pc ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.