Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Green αν διαβασεις μια σελιδα πισω λεω στην Γ.Γ. στο email οτι μπορω να συγκεντρωσω τους ενδιαφερομενους τουλαχιστον απο το Insomnia.

Αν καποιος δεν γουσταρει απλα λεει το ονομα του και οτι εκανε καταγγελια για να ξερουμε περιπου εναν αριθμο που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ακομα καμια απαντηση.

Αρχιζω και νομιζω οτι η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη ειναι μονο φρου φρου και αρωματα.

Υπαρχει τηλεφωνο που μπορουμε να μιλησουμε αμεσα με την κυρια Δωρα;

Παιρνω και εδω αλλα τζιφος.

Πληροφορίες: Δ. Τζοβαρίδη

Τηλέφωνο: 210 3803904

Θα δοκιμασει και κανενας αλλος;

χωρις να θελω να κανω τον συνηγορο του διαβολου απτην αρχη σας ειπα σχετικα με δικια μου εμπειρια και για τον ρολο της γεν γραμμ.καταν.οποτε τα λογια ειναι περιττα....

Δεν κανεις τον συνηγορο του διαβολου φιλε μου.

Τον εξυπνακια κανεις!

Το να μας λες:Σας τα ελεγα εγω παρτε την τωρα!

Δεν βοηθαει καθολου μαλλον μισητο σε κανει :-DΟκ απο την αρχη ελεγες μαζι σας για την καταγγελια οπως επισης ελεγες(Τι θα κερδισετε;Τιποτα!Τι θα χασουν;Τιποτα!)

Το οτι κανουμε μια προσπαθεια δεν σημαινει και οτι θα πτοηθουμε με την πρωτη στραβη.

Και κανενας δεν θα υποχωρησει τοσο ευκολα αφου φτασαμε ως εδω.

Απλα περιμενουμε μια απαντηση οσο γελοια και αν ακουστει για να προβουμε με την σειρα μας σε νεα καταγγελια αλλου πχ Troktiko,Inka,στον Αυτια,στον Μακη ή οπου αλλου σκεφτουμε.

Φαυλος κυκλος θα μου πεις αλλα I feel adventurous!!!

Να πω την αμαρτία μου, επειδή είχα προσωπικά προβλήματα και ήταν το τελευταίο που με καιγε ο γερμανός, καταγγελία δεν έκανα. Όμως αν γίνει κάποια ομαδική, είμαι μέσα.

@vasman κανένας δεν διαφωνεί στο ότι τα παιχνίδια ή κάποια αποζημίωση δεν θα πάρουμε.... αλλά ένα πρόστιμο για να βάλουνε μυαλό τους αξίζει. Αρκετά... να μάθουν ότι οι μαλακίες επιστρέφονται και να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το κόσμο.

Ακομα καμια απαντηση.

Αρχιζω και νομιζω οτι η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη ειναι μονο φρου φρου και αρωματα.

Υπαρχει τηλεφωνο που μπορουμε να μιλησουμε αμεσα με την κυρια Δωρα;

Παιρνω και εδω αλλα τζιφος.

Πληροφορίες: Δ. Τζοβαρίδη

Τηλέφωνο: 210 3803904

Θα δοκιμασει και κανενας αλλος;

Θα πάρω και εγω τηλεφωνο απο δευτερα τώρα...

σε αυτό το σημειο που φτασαμε και εγω θα το κυνηγησω μεχρι να μου (μας) δωθεί κάποια απάντηση και φυσικα αν επιβληθει προστιμο θα το γουστάρω τρελά.

εντωμεταξυ το σκηνικό για τα παιχνίδια εγινε λιγο καιρό μετα απο την προσφορά της steam (συγκεκριμένα εγώ αγόρασα από gog.com γρήγορα,αποτελεσματικά και σε πολύ καλη τιμή παιχνιδια σε digital μορφή μεν αλλα η εμπειρία ήταν θετικοτατη.)

επίσης να σημειώσω ότι εγω τελικά αγορασα καποια παιχνίδια διαφορετικά βεβαια από αυτα που παρηγγειλα και αφου ετρεξα σε 4-5 μαγαζια γερμανού σαν τον μαλακα..αυτή μου η καταγγελία ουσιαστικά αναφερεται στην κοροιδία που υφισταται ο ελληνας καταναλωτης απο μαγαζιά τύπου γερμανού.Γιαυτό οσοι παραγγειλατε και δεν λαβατε τπτ θεωρώ οτι πρεπει να το παμε μεχρι οπου μας βγαλει

ρε παιδια μην παρεξηγητε καταστασεις απλως αναφερω μια παρομοια εμπειρια μου ,φυσικα και συμφωνω μαζι σας και εγω παραγγειλα παιχνιδια και εγω εκανα καταγγελια ασχετα αν δεν πηρα καμια απαντηση ,και εγω εξοργιζομαι με την παρουσα κατασταση που επικρατει στην ελλαδιτσα μας ,μακαρι να διορθωθει κατι και εγω μαζι σας ....

Ok μιλησα με την Δωριτσα ;)!

Οι 10 εργασιμες μεσα στις οποιες πρεπει να απαντησει ο Γερμανος δεν αρχισαν να μετρανε απο την ωρα που μας εστειλαν το email αλλα απο την ωρα που θα παραλαβει συστημενη αποστολη απο την ΓΓΚ οποτε πες με τα ταχυδρομεια κλπ παλι θα επρεπε να ειχε φτασει και να μας εχουν απαντησει..

Της ειπα οτι δεν ειμαι μονο εγω αλλα μελη ολοκληρης διαδικτυακης κοινοτητας απο πισω και μου ειπε οτι το γνωριζει πολυ καλα αλλα περιμενουμε απαντηση.

Υπομονη λοιποοοον...

Οπως βλεπεις φιλε sotos, εδω ειναι μπανανία. Το ταχυδρομειο δεν αργει τοσο πολυ.

Απλα ο Γερμανος τους εχει γραψει στα @@ του. Θα δεις οτι δεν θα απαντησει. Γιατι απλα δεν τους φοβαται. Πώς ομως να τους φοβηθει απο τη στιγμη που το κρατος λειτουργει για αυτους και οχι για εμας?

Η γγ καταναλωτη και κατι τετοια ειναι για να εκτονωνεται μια στο τοσο το κοινο αισθημα περι δικαιου, οπου φυσικα η γραφειοκρατεια και η ολιγωρια αποτρεπουν τον περισσοτερο κοσμο.

Φυσικα, η γραφειοκρατεια, ειναι μελετημενη απο το κρατος για τον σκοπο αυτο, για να προστατευει τα συμφεροντα τα δικα του και των εταιρειων...

Μακαρι να ξυπνησει μια μερα ο κοσμος , και να τους απαντησει οπως πρεπει...

(Εδω παραθετω το mail που εστειλα στην Τζοβαριδη)

"Κυρια Τζοβαριδη

Εκτος από ένα απλο forward mail από τη ΓΓ Καταναλωτη, το οποιο ελαβα μολις εκανα την καταγγελια μου για την εταιρεια Γερμανος, για αθεμιτη και παραπλανητικη διαφημιση, δεν εχω λαβει καμια απαντηση από εσας.

Εχω πληροφορηθει ότι εχετε στειλει σε ανθρωπους που εκαναν την καταγγελια ένα email το οποιο ηταν αυτό που στειλατε και στο Γερμανο. Σε εμενα κατι τετοιο δεν σταλθηκε. Τελος παντων όμως, αυτό που με ενδιαφερει είναι αν απαντησε ο Γερμανος μιας και εχουν περασει προ πολλου 10 ημερες από τοτε που τους ειδοποιησατε για τις καταγγελιες μας.

Εσεις ως ΓΓ καταναλωτη, τι ενεργειες εχετε κανει ως τωρα για να διαπιστωσετε αν η διαφημιση της εν λογω εταιρειας είναι αθεμιτη και παραπλανητικη?

Θα με ενδιεφερε πολύ μια απάντησή σας.

Ευχαριστω"

Φατε τους αδερφια.Μακαρι να πανε ολα καλα!Ας πληρωσουνε και κατι.Ο κοσμος δεν πολυ παταει στον Γερμανο και γω που πατησα μου το παιξε ενας γκουρου των κινητων και τον εστειλα.Ειπα δυνατα στον αδερφο μου: ''Παμε ρε oteshop ή καπου αλλου εδω ο τυπος μας το παιζει καπως γιατι να του ακουμπήσουμε τα ωραια μας λεφτα''Κοιταζε περιεργα σαν να ηθελε να πει κατι.Δεν με ενδιαφερει αν τον ενοιαξε.(απλα ΔΕΝ)Με ενδιαφερει που θα φοβηθηκε μηπως τον ακουσε καποιος ανωτερος και του την πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...