Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν ακουσουμε τις δικαιολογιες που ανεφερα πιο πανω,αρα θα μας πει ο Γερμανος:Δεν φταιμε εμεις αλλα τα κινητα σας,μυαλα σας κλπ.

Τοτε ωραια και νοικοκυρεμενα να μαζευτουμε εμεις που καναμε καταγγελια και ειμαστε στο Insomnia να μαζεψουμε τα ονοματα μας 10 20 30(ή τελοςπαντων οσα ειναι),σε ενα κοινο Email και απο εκει και περα αποφασιζουμε με κοινη κουβεντα τι θα γραψουμε σαν ομαδα και θα στειλουμε απο το προσωπικο Email μας την καινουργια καταγγελια μιας και δεν θιγονται τα συμφεροντα ενος και μονο καταναλωτη για να μπει στην λογικη ο Γερμανος:1 πελατης,τι ειχα,τι εχασα;! αλλα να εχει να ασχοληθει με ενα ολοκληρο Forum με τεραστια επισκεψιμοτητα πανω στο κομματι που πουλαει ή στην τελικη μιας ομαδας καταναλωτων που μπορουν να επηρεασουν σαφως και ενα μεγαλο κομματι της αγορας.

Μπορει να ακουγονται παρατραβηγμενα ολα αυτα που λεω αλλα δεν προκειται απο την μερια μου να το αφησω στον αερα αυτη την φορα..

---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:50 ----------

Προσωπικα απο την φορμα εκανα την καταγγελια ελαβα email επιβεβαιωσης και μετα απο 3 μερες μου απαντησε το Email που λες πιο πανω.

Τηλεφωνικα;

Ευχαριστω δεν θα παρω..

Αλλωστε scripta manent

Συμφωνω με ολα οσα ειπες! Πρεπει να συνεχιστει η πιεση, να μην μεινουμε σε 10-20 ατομικες καταγγελιες, που θα καταχωρηθουν σε κανα ντουλαπι απο τη Γ.Γ.Καταναλωτη και στα @@ του Γερμανου. Εγω εστειλα απο τη φορμα, μου ηρθε επιβεβαιωτικο email απο το efpolis αλλα δεν μου ηρθε ποτε το mail που εστειλαν στο Γερμανο, δεν ξερω γιατι.

Λοιπον, πρεπει απο Δευτερα να πιεσουμε , και να ξαναγινει ομαδικη καταγγελια, με κοινο κειμενο! Προσωπικα λοιπον, ειμαι μεσα και μιλαμε απο Δευτερα υποθέτω.

Ποιος απο εμας θα στειλει email στη Γ.Γ. Καταναλωτη να ζητησει να μαθει για την τελικη απαντηση του Γερμανου? Να το κανουμε ολοι λες? Να δουν οτι δεν κοιμομαστε ?

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

customer_care <[email protected]>

Customer Care my ass!

Αρα ηδη ο Γερμανος αρχισε τις μπουρδες και παρτε μας ενα τηλεφωνακι και θα βρουμε μια λυση μπλα μπλα μπλα.

Μονο απο την Γενικη Γραμματεια οτι γινει,γιατι αν επικοινωνησει μαζι μας και μας πει λυπαμαι αλλα δεν εχω τιτλους ελα και θα τα βρουμε σε μπαταριες για ρολογια και καμια συνδεση Κοσμοτε θα αρχισει το Box και οποιον παρει ο Χαρος!

Δημοσ.
Δηλαδη ρε μεγαλε εσυ πιστευεις οτι θα μας ενημερωσουν ΑΝ ο Γερμανος τους απαντησει?

Γιατι σε εμενα δεν ηρθε καν email οπως ηρθε σε αλλα παιδια που καναν καταγγελια.

Κι επειδη το θεωρω το πιθανοτερο να μην μαθουμε ποτε την απαντηση του Γερμανου αλλα ΚΑΙ τις περαιτερω ενεργειες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, ρωταω ΠΟΥ θα βρουμε τις εξελιξεις της υποθεσης.

Εστω λοιπον οτι απαντουν σε 10 μερες οι Γερμανοι. Εσυ που θα μαθεις τι εγινε? Μπορεις να μου πεις?Πιστευεις οτι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θα σου στειλει προσωπικο email?

Δεν ξερω. Απλα περιμενουμε να περασουν οι 10 ημερες και μετα ψαχνουμε εαν και πως θα ενημερωθουμε για την εξελιξη του. Δεν γκρινιαζουμε εκ των προτερων για τα "μαυρα σκοταδια των δικαιωματων μας" η ειρωνικα " η δημοκρατια ζει".

Σου τα γραφω αυτα φιλικα, εισαι νεος, με την μεθοδικοτητα θα καταφερεις πολλα με την γκρινια τιποτα.

Δημοσ.
Δεν ξερω. Απλα περιμενουμε να περασουν οι 10 ημερες και μετα ψαχνουμε εαν και πως θα ενημερωθουμε για την εξελιξη του. Δεν γκρινιαζουμε εκ των προτερων για τα "μαυρα σκοταδια των δικαιωματων μας" η ειρωνικα " η δημοκρατια ζει".

Σου τα γραφω αυτα φιλικα, εισαι νεος, με την μεθοδικοτητα θα καταφερεις πολλα με την γκρινια τιποτα.

ενταξει περα απο ολα αυτα,εχεις δικιο στο οτι δεν πρεπει να γκρινιαζουμε πριν βγει η απαντηση,αλλα --offtopic-- θα σχολιασω το ''νεος'': το οτι καποιος αργησε να κανει η δεν εχει κανει λογαριασμο στο forum δεν εχει καμια σχεση...και γω παρακολουθω το φορουμ απο παλια απλα δεν εκανα εγγραφη,οπως και ο greenday που εκανε τον οκτωβριο, αρα τα posts η το ποτε εκανε εγγραφη καποιος ειναι το λιγοτερο γελοιο,θα ελεγα,να το σχολιαζει κανεις, εκτος απο τις περιπτωσεις που αυτοι που κανουν εγγραφη ειναι ατομα που δουλευουν σε καταστηματα και τους βλεπεις με ενα ποστ μετα απο 3 και χρονια εγγραφης..φιλικα αυτο, γιατι συχνα ακουγεται αυτο με τα ποστ και την ημερομηνια εγγραφης

Δημοσ.
ενταξει περα απο ολα αυτα,εχεις δικιο στο οτι δεν πρεπει να γκρινιαζουμε πριν βγει η απαντηση,αλλα --offtopic-- θα σχολιασω το ''νεος'': το οτι καποιος αργησε να κανει η δεν εχει κανει λογαριασμο στο forum δεν εχει καμια σχεση...και γω παρακολουθω το φορουμ απο παλια απλα δεν εκανα εγγραφη,οπως και ο greenday που εκανε τον οκτωβριο, αρα τα posts η το ποτε εκανε εγγραφη καποιος ειναι το λιγοτερο γελοιο,θα ελεγα,να το σχολιαζει κανεις, εκτος απο τις περιπτωσεις που αυτοι που κανουν εγγραφη ειναι ατομα που δουλευουν σε καταστηματα και τους βλεπεις με ενα ποστ μετα απο 3 και χρονια εγγραφης..φιλικα αυτο, γιατι συχνα ακουγεται αυτο με τα ποστ και την ημερομηνια εγγραφης

Αλλωστε δεν ειμαι 13 αλλα 31 (σε περιπτωση που εβγαλε συμπερασματα ο φιλος απο το username μου).

Οταν στην Ελλαδα, εξυπηρετουνται τα συμφεροντα των πολλων και οχι των λιγων (πολυεθνικων στυλ Γερμανου), τοτε θα εχουμε Δημοκρατια. Προς το παρον εχουμε χουντα .

Δημοσ.
Πάντως μπράβο στα παιδιά που προσπαθούν να βρούν το δίκο τους , έστω και αν είναι λίγες οι πιθανότητες ...

Στο Ελλαντα οντος... Πολυ λιγες θα ελεγα.. αν συνεβενε αυτο (δεν θα πω αλλου) στην τσεχια για παραδηγμα... τους ειχαν αναλαβει οι κρατικοι φορεις.. ειχαν φαει ενα προστιμο τσουβαλατο.. το επερναν κ τα Media.. κ να τους δω αν το ξανακανουν!

Δημοσ.
Έχει πάρει κανείς ενημέρωση;

Οι δέκα εργάσιμες περάσανε.

Οχι φιλε μου και μαλλον ειναι η ωρα να αρχιζουμε να ετοιμαζουμε καινουργια καταγγελια ομαδικη για να διεκδικησουμε αυτα που μας χρωστανε.

Για να μαζευτουμε οι αμεσα ενδιαφερομενοι ονομαστικα για να φτιαξουμε μια ωραιοτατη καταγγελια.

Ετοιμαζω εγω μια τωρα προς την κυρια Τζοβαριδη που μας εστειλε το email και θα την κοινοποιησω εδω.

---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ----------

Αγαπητή κυρία Τζοβαρίδη

Αναφερομενος σε προηγούμενη καταγγελία μου και συγκεκριμένα στην κάτωθι παράγραφο του εγγράφου Ζ2-475/11-01-2010 που αποσταλθηκε απο εσας την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 8:39:14 πμ.

.ExternalClass p.ecxMsoNormal, .ExternalClass li.ecxMsoNormal, .ExternalClass div.ecxMsoNormal {margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman','serif';} .ExternalClass p.ecxMsoBodyTextIndent, .ExternalClass li.ecxMsoBodyTextIndent, .ExternalClass div.ecxMsoBodyTextIndent {margin-bottom:.0001pt;text-align:justify;text-indent:27.0pt;line-height:150%;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman','serif';} .ExternalClass span.ecxChar {;} .ExternalClass .ecxMsoChpDefault {font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in;} .ExternalClass div.ecxSection1 {page:Section1;}

Αναφερόμενοι στο περιεχόμενο των ως άνω καταγγελιών, τις οποίες σας αποστέλλουμε σε φωτοαντίγραφο, σχετικά με πρόσκληση για αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών για Playstation 3, Playstation 2, PSP, NintendoWii, NintendoDS, XBOX 360 & PC από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην τιμή των 2,09? ανά τίτλο, λήψη παραγγελιών για τα προϊόντα αυτά και μη διάθεσή τους στους καταναλωτές, καθώς και μη ενημέρωσή τους για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος τις απόψεις σας επί του θέματος και τις ενέργειές σας για την διευθέτηση του προβλήματος των εν λόγω καταναλωτών.

Ουδεμία απάντηση ή ενημέρωση έλαβα σχετικά με την καταγγελία ή για την πρόοδο της παραγγελίας μου.

Θα ήθελα να επιμεληθητε προσωπικά του θέματος μας,μιας και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι [μέλη κυρίως του δικτυακού ιστοχωρου www.insomnia.gr (Forum Τεχνολογίας) ] ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί με την πρόοδο της καταγγελίας τους.

Αν θα σας βοηθούσε θα μπορούσα να συγκεντρώσω τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές του www.insomnia.gr Ονομαστικά ή με τα Emails τους για να προβούμε σε άλλη μια μαζική καταγγελία προς την Γερμανός ΑΒΕΕ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω απάντηση σας το συντομότερο.

Δημοσ.

Αυτό που εστειλα εγω το μεσημερι στην κυρια Τζοβαριδη,

Κα Τζοβαρίδη Δώρα,

σας στελω αυτό το e-mail ούτως ωστε να ρωτήσω για την έκβαση της καταγγελίας στην οποια εγώ ο ίδιος προεβησα,οπως και αλλα 21 ατομα (ολα μελη μεγαλης διαδικτυακης ελληνικης κοινοτητας).

η καταγγελία μου αποσταλθηκε στην φορμα του efpolis στις 09-01-2010 και η αμεση ανταποκριση σας ηρθε στις 12-01-2010 οπου και κοινοποιούσατε την επιστολή που σταλθηκε στην εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ.

Σημερα,ημερα 26 Ιανουαρίου,εχουν παρελθει 10 εργάσιμες ημέρες και εχοντας γνωση τα δικαιωματα μου σαν καταναλωτής-πολιτης που εχει ακομη πιστη στους διαφορους οργανισμούς που τα προασπιζουν θα ηθελα να μαθω ποια ηταν η απαντηση που σας απεστειλε η εν λογω εταιρία και ποιες θα είναι οι επομενες κινήσεις στην οποιαδήποτε περίπτωση.

Οπως είχα αναφέρει και στην επωνυμη καταγγελία μου,το μονο που αποζητώ είναι να επιβληθει κάποιο (ελπιζω οχι αστείο) πρόστιμο στην εταιρία λογω ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ./

θα μπουρουσε να χε βγει και καλυτερο τωρα που το ξαναβλεπω:o

Δημοσ.

Οπως είχα αναφέρει και στην επωνυμη καταγγελία μου,το μονο που αποζητώ είναι να επιβληθει κάποιο (ελπιζω οχι αστείο) πρόστιμο στην εταιρία λογω ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ./

Εμενα δεν θα με χαλαγε να επαιρνα και τα παιχνιδια που ειχα παραγγειλει ;)

Δημοσ.

Εγώ έκανα μια συραφή των δύο απαντήσεων (ευχαριστώ και τους δύο)

Αγαπητή κυρία Τζοβαρίδη

Αναφερομενος σε προηγούμενη καταγγελία μου και συγκεκριμένα στην κάτωθι παράγραφο του εγγράφου Ζ2-475/11-01-2010 που αποσταλθηκε απο εσας την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010 .

Ουδεμία απάντηση ή ενημέρωση έλαβα σχετικά με την καταγγελία ή για την πρόοδο της καταγγελίας μου.

Σημερα,ημερα 26 Ιανουαρίου,εχουν παρελθει 10 εργάσιμες ημέρες και εχοντας γνωση τα δικαιωματα μου σαν καταναλωτής-πολιτης που εχει ακομη πιστη στους διαφορους οργανισμούς που τα προασπιζουν θα ηθελα να μαθω ποια ηταν η απαντηση που σας απεστειλε η εν λογω εταιρία (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και ποιες θα είναι οι επομενες κινήσεις στην οποιαδήποτε περίπτωση.

Με εκτίμηση,

ΧΧΧΧ

Δημοσ.
censOred

lambra1

Sotosgl

Μεχρι τωρα για συμπληρωστε και υπολοιποι που κανατε καταγγελια για να μην μας αρχισουν τις κωλοτουμπες γιατι οσο κανουμε ατομικες δεν βλεπω ακρη.

Μπραβο φιλε Sotos που ηδη εστειλες.

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα και η Γ.Γ.Καταναλωτη εκανε γαργαρες τις καταγγελιες μας.

Επαναλαμβανω οτι εγψ δεν εχω κανει παραγγελιες παιχνιδιων, ζητω ομως να θεωρηθει η διαφημιση αθεμιτη και παραπλανητικη.

Δεν καταλαβα ομως στο τελευταιο ποστ σου τι εγραψες. Να στειλουμεαυτο που εστειλες κι εσυ?

Η' να μαζεψουμε ονοματα ολοι μαζι και να τα στειλει ενας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...