Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Antretng απο τα τριγυρω μου καταστηματα κανενας δεν ειχε stock τιτλους Αγιας Παρασκευης,Γερακα,Βριλησσιων και μαλιστα αφου τους ειπα οτι ειχα κανει και online παραγγελια μου ειπαν οτι εχω προτεραιοτητα γιατι περαστηκε στην κεντρικη αποθηκη η παραγγελια μου και θα παρω μερικους τιτλους.

Εκει ειναι που στεκομαστε αν επελεξαν να εκπληρωσουν παραγγελιες που κατοχυρωθηκαν πολυυυυυ αργοτερα παλι προβλημα ειναι αλλα και υποπτο χωρις να κατηγoρουμε τον Kotle

Είναι δεδομένο ότι τις online παραγγελίες τις είχαν... εμμ... ας μου επιτραπεί η έκφραση γραμμένες. Όσοι κατάφεραν να πάρουν κάτι ήταν μόνο απο το κατάστημα. Φυσικά δεν μίλησα για μιλούνια... είπα όσοι πρόλαβαν και στάθηκαν τυχεροί. Και αυτό το λέω γιατί σιγά το απίστευτο ότι ένας κατάφερε να βρει 2 παιχνίδια που άλλωστε, δεν είναι και ο πρώτος εδώ μέσα που έγραψε ότι ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ... διαβάστε λίγο καλύτερα το νήμα. Το πρόβλημα είναι άλλο.

1. Άτομα που χαν κανει online παραγγελία νωρίτερα από άλλα που πήγαν στο κατάστημα, τελικά εξυπηρετήθηκαν τα παιδιά που πήγαν κατάστημα

2. Στο site δεν μίλαγε για προσφορά, αλλά απλά έγραφε τιμή 2,09.

3. Η διαφήμιση έλεγε "για λίγες μέρες" και όχι για "έως εξάντληση του προϊόντος" (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος)

Γενικά το online σύστημα είναι για τον... μπιπ.... Αλλα δυστυχώς όπως το χουν κάνει μέσω net κάνεις μόνο παραγγελία... όχι αγορά (σου ζητά να πας στο κατάστημα να επιβεβαιώσεις και να πληρώσεις)

---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ----------

Δεν ειναι το θεμα λοιπον αν πηρε ΕΝΑΣ ή ΔΕΚΑ τα παιχνιδια, αλλα το γεγονος οτι η διαφημιση ηταν ΚΑΙ αθεμιτη ΚΑΙ παραπλανητικη.Οποιος διαβασει το σχετικο νομο, θα καταλαβει. Εγω αυτο εγραψα στην καταγγελια .

Πιστεύω ότι το πρόστιμο δεν θα το γλιτώσουν :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
διαβάστε λίγο καλύτερα το νήμα.

Διαβασε και εσυ λιγο καλυτερα τις συνθηκες υπο τις οποιες πραγματοποιηθηκε η εκπληρωση της παραγγελιας του kotle.

Δεν σταυρωσαμε κανεναν απλα υπηρχαν πολλες ανακριβειες τις οποιες θιξαμε και με το δικιο μας στην τελικη γιατι μετα απο μονος του τις διορθωσε.

Οκ επιμενεις και ξαναεπιμενεις οτι οσοι εκαναν online παραγγελια πηραν τα @@ του Γερμανου και τι με αυτο;

Επρεπε να κανουμε και εμεις σαφαρι στα καταστηματα;

Θα παρω και θα ρωτησω τα καταστηματα που ειναι κοντα μου,αν ειναι να παω στα Σουρμενα για ενα παιχνιδι μονο και μονο επειδη ειμαι αργοσχολος-μεταπωλητης-ρεμαλι και καθομαι ολη μερα σπιτι ευχαριστω δεν θα παρω..

1. Άτομα που χαν κανει online παραγγελία νωρίτερα από άλλα που πήγαν στο κατάστημα, τελικά εξυπηρετήθηκαν τα παιδιά που πήγαν κατάστημα

Λεμε δεν ειχαν ολα τα καταστηματα τιτλους δεν ειναι πηγε καποιος και τα σηκωσε ολα μερικα δεν εφεραν καν!

Your Point?!?

Eνα μπανερακι θα αλλαζε κατι;

3. Η διαφήμιση έλεγε "για λίγες μέρες" και όχι για "έως εξάντληση του προϊόντος

Αρα τι θες να μας πεις;Οτι ειναι καλυμενος ο Γερμανος και εμεις ειμαστε παρανοϊκοι;

Δεν στεκομαστε μονο στο οτι δεν πηραμε παιχνιδια ειναι και η κοροιδια με την διαφημιση που επαιζε ολη την εβδομαδα το γεγονος οτι μετα απο 9 μερες δεν εχει στειλει απαντηση στα emails κλπ κλπ.

Τεσπα δεν πας στο καταστημα να επιβεβαιωσεις απλα να πληρωσεις αυτη ειναι η λογικη του παραλαβη απο το καταστημα και οι 4 μερες κρατηση ασχετα αν δεν τηρηθηκε ή απλα ολο αυτο ηταν μια τεραστια marketing απατη του Γερμανου που ελπιζω να πληρωθει με τοσες καταγγελιες.

Αληθεια εσυ πηρες κανεναν τιτλο;

Διαβασε και εσυ λιγο καλυτερα τις συνθηκες υπο τις οποιες πραγματοποιηθηκε η εκπληρωση της παραγγελιας του kotle.

Το πρόσεξα μετά, έχεις δίκιο

Δεν σταυρωσαμε κανεναν απλα υπηρχαν πολλες ανακριβειες τις οποιες θιξαμε και με το δικιο μας στην τελικη γιατι μετα απο μονος του τις διορθωσε.

Οκ επιμενεις και ξαναεπιμενεις οτι οσοι εκαναν online παραγγελια πηραν τα @@ του Γερμανου και τι με αυτο;

Επρεπε να κανουμε και εμεις σαφαρι στα καταστηματα;

Θα παρω και θα ρωτησω τα καταστηματα που ειναι κοντα μου,αν ειναι να παω στα Σουρμενα για ενα παιχνιδι μονο και μονο επειδη ειμαι αργοσχολος-μεταπωλητης-ρεμαλι και καθομαι ολη μερα σπιτι ευχαριστω δεν θα παρω..

Λεμε δεν ειχαν ολα τα καταστηματα τιτλους δεν ειναι πηγε καποιος και τα σηκωσε ολα μερικα δεν εφεραν καν!

Your Point?!?

Eνα μπανερακι θα αλλαζε κατι;

Αρα τι θες να μας πεις;Οτι ειναι καλυμενος ο Γερμανος και εμεις ειμαστε παρανοϊκοι;

Δεν στεκομαστε μονο στο οτι δεν πηραμε παιχνιδια ειναι και η κοροιδια με την διαφημιση που επαιζε ολη την εβδομαδα το γεγονος οτι μετα απο 9 μερες δεν εχει στειλει απαντηση στα emails κλπ κλπ.

Τεσπα δεν πας στο καταστημα να επιβεβαιωσεις απλα να πληρωσεις αυτη ειναι η λογικη του παραλαβη απο το καταστημα και οι 4 μερες κρατηση ασχετα αν δεν τηρηθηκε ή απλα ολο αυτο ηταν μια τεραστια marketing απατη του Γερμανου που ελπιζω να πληρωθει με τοσες καταγγελιες.

Αληθεια εσυ πηρες κανεναν τιτλο;

Έλεος, δεν μιλάω άλλο εδώ μέσα. Υπερασπίστηκα ποτέ το γερμανό; Μη με καραφλιάσετε τελείως, απεναντίας τον κράζω. Ακόμα και σε αυτό το μήνυμα που έκανες quote έθαβα το γερμανο. Και ναι θα άλλαζαν πολλά πράγματα αν ήταν διαφορετικά... τους λόγους τους έγραψα σε προηγούμενα post.... δεν τους ξαναγράφω... πόσο μάλλον όταν μου απαντάς λες και υπερασπίζομαι τον γερμανό. Το μόνο που σου ξαναγράφω είναι ότι τρώει πρόστιμο μόνο για τη διαφήμιση. Για τίποτε άλλο (όχι ότι δεν ήταν λαμογιά)

Υ.Γ. Όσον αφορά τα Σούρμενα... οι προσφορές του Electroworld, Carefour και του Saturn κάπως έτσι δεν είναι; Ή μήπως έχουν online σύστημα και δεν το ξέρω

• Moderators

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ

Αυτό είναι το θέμα. Δεν έγραφε πουθενά στο site "Πρόσφορα" ή "Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως" ή "Ισχύει έως τότε". Άρα, λοιπόν, απολύτως λογικά, μπορεί κάποιος να συμπεράνει με ασφάλεια, ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους προσφορά, αλλά για τις de facto τιμές των προϊόντων. Άρα παραγγέλνουμε ελεύθερα, έχουν απόθεμα και θα μας τα στείλουν όταν μπορέσουν.

Εκεί είναι η απάτη του Γερμανού. Πλάνεψε τα άτομα που μπήκαν στο site.

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ

Αυτό είναι το θέμα. Δεν έγραφε πουθενά στο site "Πρόσφορα" ή "Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως" ή "Ισχύει έως τότε". Άρα, λοιπόν, απολύτως λογικά, μπορεί κάποιος να συμπεράνει με ασφάλεια, ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους προσφορά, αλλά για τις de facto τιμές των προϊόντων. Άρα παραγγέλνουμε ελεύθερα, έχουν απόθεμα και θα μας τα στείλουν όταν μπορέσουν.

Εκεί είναι η απάτη του Γερμανού. Πλάνεψε τα άτομα που μπήκαν στο site.

Α μπράβο. Αλλά δυστυχώς τον έχει το κόλο της καλυμμένο :-( . Δεν πραγματοποίησες αγορά (όπως eshop, play.com, πλαίσιο κλπ) αλλά απλά μια παραγγελία. Οπότε δεν υπάρχει δέσμευση προς κανένα εκ των συμβαλλόμενων μελών. Η μόνη δέσμευση που υπάρχει είναι καθαρά άτυπη και αφορά την προστασία της αξιοπιστίας και του ονόματός σου απέναντι στους πελάτες.

Αλλά μη μασάτε... το πρόστιμο για τη διαφήμιση δεν το γλιτώνει.

Μωρε τα ιδια λεμε αλλα δεν αντεχω τις υποδειξεις :-D

Υ.Γ. Όσοβν αφορά τα Σούρμενα... οι προσφορές του Electroworld και του Saturn κάπως έτσι δεν είναι; Ή μήπως έχουν online σύστημα και δεν το ξέρω

Πως ετσι;Δεν σου εχουν ενα μη λειτουργικο site και σου λενε μπορεις να το δεσμευσεις απο το site και να ερθεις απλα να το πληρωσεις και να το παρεις μιας και εχει 400 καταστηματα σε ολη την Ελλαδα οποτε σιγουρα καποιο θα ειναι διπλα σου.

Σου δινουν φυλλαδιο μια εβδομαδα πριν και ξερεις οτι την πρωτη μερα της προσφορας δευτερα πχ αν δεν πας με αντισκηνο,καφε στο θερμος και με το χρημα στην τσεπα πριν το ανοιγμα θα πεσουν τα κορακια και δεν θα μεινει σαλιο.

Σου δινουν φυλλαδιο μια εβδομαδα πριν και ξερεις οτι την πρωτη μερα της προσφορας δευτερα πχ αν δεν πας με αντισκηνο,καφε στο θερμος και με το χρημα στην τσεπα πριν το ανοιγμα θα πεσουν τα κορακια και δεν θα μεινει σαλιο.

:lol::lol::lol::lol:

Πάντως αν το ήξερα ότι το χουν τόσο φτυσμένες τις online παραγγελίες θα πέρναγα τουλάχιστον μια βόλτα στο γειτονικό γερμανό (και αν μου κάτσει... :P).

Νομίζω την πατήσαμε ομαδικος με το ιντερνετι :P

Κρίμα και είχα βάλει στο μάτι μια τιμονιέρα με το pgr4 μούρλια. Είναι όμως και ζώα... ας κάναν και αυτοί λίγο πιο λογικές προσφορές και να είχαν περισσότερα κομμάτια... ποιος δεν θα πέρναγε βόλτα στο γερμανό με τιμές 15 - 20 ευρώ για τα ίδια παιχνίδια;

Επειδή το χασα λίγο το θέμα,ενώ αρχικά το παρακολουθούσα,αλλά θέλω να κάνω μια καταγγελία,αλλά δνε πολυέχω χρόνο,θέλει μήπως κανείς να μου στείλει με pm τη δικιά του να τη στείλω και με το δικό μου όνομα και να μου πει κ πού τη στέλνω?Ευχαριστώ

Επειδή το χασα λίγο το θέμα,ενώ αρχικά το παρακολουθούσα,αλλά θέλω να κάνω μια καταγγελία,αλλά δνε πολυέχω χρόνο,θέλει μήπως κανείς να μου στείλει με pm τη δικιά του να τη στείλω και με το δικό μου όνομα και να μου πει κ πού τη στέλνω?Ευχαριστώ

Και σε μένα, παιδιά, να δούμε τι θα γίνει :-D!

http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html

Από προηγούμενο post του Sebastienomnia:

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Το πρόβλημα αφορά την διαφήμιση του Γερμανού και την προσφορά του για παιχνίδια όλων των κονσολών με 2.10 ευρώ. Χθες παρήγγειλα μέσω του site του καταστήματος κάποιους τίτλους για Wii, και σήμερα παίρνοντας τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος, και ούτε πρόκειται να φέρουν!! Το κατάστημα είναι του Γερμανού XXXXXXXXX (EΔΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ). Είναι δεδομένο πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν γκρίζα διαφήμιση, και στη συνέχεια πολύ απλά δεν έχουν απόθεμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ".

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Απαιτώ να ελέγξετε το αίτημά μου και να με ενημερώσετε. Το ίδιο πρόβλημα έχει πολύς ακόμη κόσμος και είναι ΝΤΡΟΠΗ κάποιοι να κοροιδεύουν έτσι τον κόσμο, κερδίζοντας "δημοσιότητα" και κάνοντας διαφήμιση (μόνο το αντίθετο καταφέρνουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας

Καλο και χρυσό το συστημα του gmail περι spam αλλα μερικές φορές δεν βλεπεις σημαντικα email

Η απαντηση που πηρα (πριν 3 μερες) σχετικα με την καταγγελία που εστειλα οπως και αλλα 22 ατομα,φανταζομαι χρηστες του ινσομνια)

Θέμα: «Σχετικά με προσφορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην τιμή των 2,09€»

Σχετ.: « Οι από 05-01-2010 καταγγελίες των καταναλωτών <ονοματα> οι από 06-01-2010 καταγγελίες των καταναλωτών <ονοματα>, οι από 08-01-2010 καταγγελίες των καταναλωτών <ονοματα>, οι από 09-01-2010 καταγγελίες των καταναλωτών κ.κ. <ονοματα> και η από 11-01-2010 καταγγελία καταναλωτή».

Αναφερόμενοι στο περιεχόμενο των ως άνω καταγγελιών, τις οποίες σας αποστέλλουμε σε φωτοαντίγραφο, σχετικά με πρόσκληση για αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών για Playstation 3, Playstation 2, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS, XBOX 360 & PC από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην τιμή των 2,09€ ανά τίτλο, λήψη παραγγελιών για τα προϊόντα αυτά και μη διάθεσή τους στους καταναλωτές, καθώς και μη ενημέρωσή τους για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος τις απόψεις σας επί του θέματος και τις ενέργειές σας για την διευθέτηση του προβλήματος των εν λόγω καταναλωτών.

Εφιστούμε την προσοχή σας στις διατάξεις του Νόμου 2251/94 (Φ.Ε.Κ. 191/16-11-1994) «Περί Προστασίας Καταναλωτών», όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν.

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9στ «Περιπτώσεις παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών» : «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπόψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …»

Ο Διευθυντής

Β. Καρόπουλος

Συν/νες: 47 σελ.

Διεύθυνσή μας (1)

Ρε παιδια πως θα μαθουμε για την εξελιξη της υποθεσης? Υπαρχει καμια ενημερωση απο εκει που στειλαμε τις καταγγελιες ή ολα μας τα δικαιωματα σταματανε μεχρι εκει και μετα τα τρωει το σκοταδι ? Η δημοκρατια ζει... ;Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...