Sotosgl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΝΚΑ Το αντιγράφω απο thelab... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3112113&postcount=424 Που το αντεγραψαν απο τον Rey7...2 σελιδες πισω αν κοιταγες θα το εβλεπες.... Σβησε τα Credits απο το αλλο Site ή και το post ολοκληρο και ειμαστε ολοι οκ
lambra1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εγώ το postara και έβαλα ένδειξη από insomnia. Σόρυ Rey7 Αν είναι το κατεβάζω και βάζω το δικό μου από το mail μου
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ok Παιδιά δε διάβασα τα προηγούμενα σορρυ... το διόρθωσα... ΥΓ: μη βαράτε...
rey7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε παίδες, πλακίτσα κάνουμε, έχει σημασία σε ποιόν ανήκει το mail που δημοσιεύθηκε? Η εξέλιξη της υπόθεσης μας ενδιαφέρει...
Trapper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μου έστειλε και μένα mail η ΓΓΚ (είμαι σε αυτούς που έκαναν καταγγελία την πρώτη μέρα). Τώρα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή. Πάντως και μόνο που θα θορυβηθούν στα κεντρικά τους ότι υπήρξε καταγγελία από 20+ άτομα μου αρέσει. Και πολύ μάλιστα...:devil:
rey7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τρελλοί απατεώνες οι τύποι... Το ωραίο έιναι οτι οι περισσότεροι απο τους τίτλους της "προσφοράς" υπάρχουν ακόμη και αυτή την στιγμή. Τους έχουν κάνει όμως πακέτο και τους προσφέρουν σε μεγαλύτερη τιμή. Απο την στιγμή που τους πουλάνε αυτή την στιγμή, πώς είναι δυνατόν να μας λένε οτι δεν υπάρχουν για τις παραγγελίες μας? Στην τιμή των 2,09 ευρώ δεν είναι διάθεσιμοι, αν δώσεις όμως ένα 60άρι για το πακέτο, τότε είναι διαθέσιμοι.....
BadBoy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τρελλοί απατεώνες οι τύποι... Το ωραίο έιναι οτι οι περισσότεροι απο τους τίτλους της "προσφοράς" υπάρχουν ακόμη και αυτή την στιγμή. Τους έχουν κάνει όμως πακέτο και τους προσφέρουν σε μεγαλύτερη τιμή. Απο την στιγμή που τους πουλάνε αυτή την στιγμή, πώς είναι δυνατόν να μας λένε οτι δεν υπάρχουν για τις παραγγελίες μας? Στην τιμή των 2,09 ευρώ δεν είναι διάθεσιμοι, αν δώσεις όμως ένα 60άρι για το πακέτο, τότε είναι διαθέσιμοι..... Καλά, το τι θα κάνει μετά την προσφορά δεν μας αφορά. Ας τα πουλά και εκατό ευρώ αν θέλει. Το θέμα είναι να πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε.
Antretng Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα είναι να πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τώρα πάμε καθαρά για να τιμωρηθούν. Και το παλικάρι το postare για να δείξει ότι δεν εξαντλήθηκε το στοκ.
sakis.kom Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ χαίρομαι που είμαι από τους πρώτους που έκανα καταγγελία. Να δούμε τώρα τι απάντηση θα πάρουμε από την ΓΓΚ. Email και εγώ δεν έχω λάβει από την ΓΓΚ.
rey7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλά, το τι θα κάνει μετά την προσφορά δεν μας αφορά. Ας τα πουλά και εκατό ευρώ αν θέλει. Το θέμα είναι να πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε. Όπως είπε και ο Antretng, μας αφορά. Γιατί πολύ απλά φαίνεται ξεκάθαρα οτι τα προιόντα υπήρχαν, αλλα τα διαθέτουν στις τιμές που αυτοί θέλουν. Και στο κάτω κάτω απο την στιγμή που οι παραγγελίες μας είναι ακόμα σε εκρεμότητα (πολλοί δεν έχουμε ενημερωθεί), και απο την στιγμή που πολλά απο τα προιόντα υπάρχουν τώρα, δεν θα έπρεπε να εκτελεστούν οι παραγγελίες μας?
sangerin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε και ο Antretng, μας αφορά. Γιατί πολύ απλά φαίνεται ξεκάθαρα οτι τα προιόντα υπήρχαν, αλλα τα διαθέτουν στις τιμές που αυτοί θέλουν. Και στο κάτω κάτω απο την στιγμή που οι παραγγελίες μας είναι ακόμα σε εκρεμότητα (πολλοί δεν έχουμε ενημερωθεί), και απο την στιγμή που πολλά απο τα προιόντα υπάρχουν τώρα, δεν θα έπρεπε να εκτελεστούν οι παραγγελίες μας? Πάντως εγω που έκανα παραγγελία δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και ούτε πρόκειται νομίζω γιατί όπως εγραψα και στην καταγγελία μου, δεν θα κάτσει ο καθε ένας καταστηματάρχης να γράψει για 500 αιτήσεις που θα του έχουν έρθει αρνητική απάντηση........ Κανονικά όμως για να τιμωρηθούν και να μην το ξανακάνουν πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί παραγγελίες μικρές αλλά πολλές και ας έχουν ακριβότερα. Γιατί όπως αφήνουν παραθυράκι για την "εξάντληση των προιόντων" έτσι αφήνουν και για το ότι αν δεν εμφανιστείς εντώς 4 ημερών χάνεις το προιόν. Με λίγα λόγια δεν είναι υποχρεωμένοι να στο στείλουν αλλα ούτε εσύ είσαι υποχρεωμένος να το παραλάβεις. Να κάνουμε λοιπόν όλοι παραγγελίες σε καθορισμένη μέρα, να μπλοκάρει το σύστημα για να μάθουν να μην παίζουν μαζί μας!!!! Να δούμε τότε θα μας ειδοποιήσουν για την ακριβή παραγγελία μας???
kotle Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για να είμαστε δίκαιοι πάντως θα ήθελα να αναφέρω ότι από τα 20 περίπου παιχνίδια που είχα παραγγείλει και δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο υπάλληλος δέσμευσε όπως μου είπε ότι υπήρχε διαθέσιμο τη στιγμή της παραγελλίας μου και χθες το απόγευμα με κάλεσε να τα παραλάβω. Αποτέλεσμα;Πήρα με 2+2 ευρώ το ninja gaiden 2 και halo 3 legendary pack (με το κράνος!)... Συμφωνώ ότι το σύστημα των online πωλήσεων του Γερμανού είναι απαράδεκτο αλλά τσεκάρετε την τιμή του συγκεκριμένου πακέτου και πείτε μου σε ποιό μαγαζί στον πλανήτη έχετε ξαναδεί τέτοια προσφορά (το ποσοστό έκπτωσης είναι εξωπραγματικό)... Όταν έφευγα από το μαγαζί με το τεράστιο κουτί του halo 3 ένιωθα σχεδον ότι τους έκλεβα, ακόμα και ο υπάλληλος απορούσε πως πήρα αυτό όλο αυτό το πράγμα με μόνο 2 ευρώ Πιστεύω ότι όποιος πρόλαβε και ήταν τυχερός (όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) πήρε και από κάτι σε εξευτελιστική τιμή... αυτή είναι η δική μου άποψη... και όχι δεν είμαι υπάλληλος του Γερμανού
BadBoy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε και ο Antretng, μας αφορά. Γιατί πολύ απλά φαίνεται ξεκάθαρα οτι τα προιόντα υπήρχαν, αλλα τα διαθέτουν στις τιμές που αυτοί θέλουν. Και στο κάτω κάτω απο την στιγμή που οι παραγγελίες μας είναι ακόμα σε εκρεμότητα (πολλοί δεν έχουμε ενημερωθεί), και απο την στιγμή που πολλά απο τα προιόντα υπάρχουν τώρα, δεν θα έπρεπε να εκτελεστούν οι παραγγελίες μας? Σαφέστατα θα έπρεπε να εκτελεστούν οι παραγγελίες. Το γεγονός όμως ότι έχουν τα προϊόντα στη σελίδα τους, ειδικά στον Γερμανό πλέον, δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα έχουν στα καταστήματα. Έκανες παραγγελία με την νέα τιμή και ήρθαν αμέσως; Μόνο σε περίπτωση που έχουμε κάποιο τέτοιο παράδειγμα μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε απατεώνες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για να είμαστε δίκαιοι πάντως θα ήθελα να αναφέρω ότι από τα 20 περίπου παιχνίδια που είχα παραγγείλει και δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, ο υπάλληλος δέσμευσε όπως μου είπε ότι υπήρχε διαθέσιμο τη στιγμή της παραγελλίας μου και χθες το απόγευμα με κάλεσε να τα παραλάβω.... Απο που το δεσμευσε; Απο το ραφι του;(οχι) Απο την κεντρικη αποθηκη; Απο αλλο καταστημα; Γιατι εκανε 10 μερες να σε ειδοποιησει να παραλαβεις; Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι ειναι πολυ περιεργο αυτο που λες. (εγω παρηγγειλα ΔΕΥΤΕΡΑ νωρις το μεσημερι 4-1-2010 και υπηρχαν αποδεδειγμενα σχεδον ολα οσα παρηγγειλα αλλα κανενας δεν τα δεσμευσε - τα εδωσαν πολυ μετα την παραγγελια μου (ωρες -μερες) σε αλλους πελατες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.