kalampakas. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ντάξει, μέσα είμαι! κομπλέ!! Για να σε δω τώρα ρε γερμανέ... αλλη μια απο μενα!! ε δεν πηγαινε αλλο ουτε τηλεφωνο ουτε mail!! τοσο γαιδαροι...
aris1986 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μπραβο παιδια!+50 για ολους γιατι ειστε μαχιμοι!Μακαρι να χα κονσολα και γω να παρεγγελνα καμια 20αρια και να μουνα μεσα στη ''λιστα του σιντλερ''!!
rey7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα και τίποτα να μην γίνει, τουλάχιστον θα ξέρουμε οτι κάποιος τους τράβηξε το αυτάκι.... Πολύ θα ήθελα να δω την απάντηση τους
Sebastienomnia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μάχιμοι είμαστε, μαλάκες δεν είμαστε. Πότε λογικά πρέπει να απαντήσει ο Γερμανός? Τι γίνεται από δω και πέρα, ξέρει κανείς?
rey7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες λέει η καταγγελία
Greenday13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν πρόλαβα να στείλω ακόμα (λογο στρατού) καταγγελία αλλά στην επόμενη άδεια θα το κάνω! Συγγνωμη ρε φιλε, δηλαδη χρονο να μπεις στο insomnia εχεις και να μας γραψεις 2 γραμμες οτι δεν προλαβες αλλα δεν εχεις χρονο να συμπληρωσεις μια αιτηση για 5 λεπτα? Δηλαδη τωρα εισαι στο στρατο και μπαινεις στο insomnia? Ενταξει μωρε, αστο, κανεις την αιτηση μετα απο κανα μηνα που θα παρεις αδεια... Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι συνεχως ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ σε αλλους τις δικες μας ευθυνες. Κι εγω ειχα δουλεια και ασχοληθηκα 5 λεπτα και συμπληρωσα την καταγγελια χτες. Ελεος πια. Συνεχως περιμενουμε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και εμεις, ααααμα ειναι, οοοοοοοταν ξυπνησουμε, θα ακολουθησουμε. ΔΕΝ πιστευω στην ισχυ των νομων ειδικα στην Ελλαδα, αλλα την καταγγελια την εκανα, σεβομενος τους πολλους εδω μεσα. Μπραβο λοιπον στα παιδια που ενημερωσαν, εδωσαν links και εδειξαν οτι δεν ειμαστε προβατα, ερμαια του καθε πονηριδη ιδιοκτητη. Μακαρι το προστιμο να ειναι τσουχτερο
Sebastienomnia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Συγγνωμη ρε φιλε, δηλαδη χρονο να μπεις στο insomnia εχεις και να μας γραψεις 2 γραμμες οτι δεν προλαβες αλλα δεν εχεις χρονο να συμπληρωσεις μια αιτηση για 5 λεπτα? Δηλαδη τωρα εισαι στο στρατο και μπαινεις στο insomnia? Ενταξει μωρε, αστο, κανεις την αιτηση μετα απο κανα μηνα που θα παρεις αδεια... Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι συνεχως ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ σε αλλους τις δικες μας ευθυνες. Κι εγω ειχα δουλεια και ασχοληθηκα 5 λεπτα και συμπληρωσα την καταγγελια χτες. Ελεος πια. Συνεχως περιμενουμε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και εμεις, ααααμα ειναι, οοοοοοοταν ξυπνησουμε, θα ακολουθησουμε. ΔΕΝ πιστευω στην ισχυ των νομων ειδικα στην Ελλαδα, αλλα την καταγγελια την εκανα, σεβομενος τους πολλους εδω μεσα. Μπραβο λοιπον στα παιδια που ενημερωσαν, εδωσαν links και εδειξαν οτι δεν ειμαστε προβατα, ερμαια του καθε πονηριδη ιδιοκτητη. Μακαρι το προστιμο να ειναι τσουχτερο Ούτε στο μυαλό μου να ήσουν. +1000;)
Sotosgl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Προστιμο;! Ας μην τρεφουμε αυταπατες πριν λιγο καιρο δεν ειχε γινει και το ιδιο με το winshop νομιζω σχετικα με εναν projectora; Πηγε το χαρτι και το αποτελεσμα ποιο ηταν; Στην τελικη αν δεν κινηθουμε νομικα και οχι μεσω μιας φορμας καταγγελιας δεν θα βρουμε ποτε το δικιο μας. Μια αναρτησουλα ομως σε καποια Blogs π.χ. Troktiko με το Email που πηραμε και οχι σαν το παραπονο ενος ατομου θα πιεσει τους Γερμανους και τους καθε Γερμανους να απαντησουν για να καθαρισουν το Image τους. Αλλα μπορει να παρουμε και το 3ο το μακρυτερο.. Τεσπα υπομονη και πολλα ηρεμιστικα γιατι με τις δικαιολογιες που θα ακουσουμε θα τα χρειαστουμε σιγουρα!
Pantelwolf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Χτες έκλεισα εβδομάδα. Την Τρίτη είχα πάει απο κατάστημα και ζήτησα εξηγήσεις και μου είπαν θα μου απαντήσουν μέχρι το Σάββατο. Ούτε email ούτε τηλ. ούτε για την παραγγελία ούτε απο τα κεντρικά. Πήρα στο 1520 και μου είπαν οι καταγγελίες να αποστέλλονται στο [email protected] Η δική μου πήγε. Εδιτ: Φίλε Σώτο τα πράγματα είχαν τελειώσει απο τη Δευτέρα και η διαφήμηση έπαιζε όλη την εβδομάδα. Επίσης δεν τα έβγαζαν απο το σαιτ ενώ είχε γίνει τετοιος χαμός! Επίσης μετά την Παραγγελία ΔΕΝ ειχαμε καμία ενημέρωση. Και όπως λέει στους όρους χρήσης του σαιτ τους... ... τo e-germanos.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Δηλαδή οι άνθρωποι ξεπέρασαν κάθε όριο αθέμιτης διαφήμισης.
Sotosgl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μωρε τα ξερω ο δευτερος στην λιστα ειμαι που εκανα καταγγελια και μαλιστα την ιδια μερα με την παραγγελια μου. Καρφωθηκα λιγο ε;! Οτι ενημερωση ειχα απο εκει και περα ηταν του στυλ ευγενικα μεν απακαρδιωτικα δε,δεν ξερουμε τι μας γινεται, θα παρετε δεν θα παρετε και ολα αυτα μετα απο δικο μου τηλεφωνο! Παντως αν γινει κανενα μπαμ και μας δωσουν τελικα τους τιτλους που παραγγειλαμε και οχι μερικους οπως μου ειχαν πει στο τηλεφωνο μετανιωνω πραγματικα που δεν παρηγγειλα καμια 100αρια!
Sebastienomnia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πως να γίνει αυτό το μπαμ? Πολύ δύσκολο φίλε..
Pantelwolf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ένα κομμάτι αυτών που έστειλα, αρκετά περιεκτικό. Όπως βλέπετε στα επιβεβαιωτικά δεν υπάρχει ούτε κωδικός παραγγελίας, ούτε ποσότητα των προιόντων (στη δεύτερη είχα παραγγείλει 3 κομμάτια) ούτε φυσικά και τιμή. Η τιμή-προσφορά ήταν για το κάθε κομμάτι 2,09 €. Παρόμοια προσφορά είχε κάνει η εταιρεία και τον περασμένο χρόνο, αλλά μόνο για περιορισμένα κομμάτια στα καταστήματα Σε κανένα σημείο στην ιστοσελίδα δεν μπορούσα να δώ διαθεσιμότητα για τα προιόντα. Μετά απο την παραγγελία, δεν υπήρχε στον ιστότοπο τρόπος να δω τί έχω παραγγείλει, παρά μόνο το email. Την Τρίτη ήρθαν σε γνωστούς μου απαντητικά email για παραγγελίες οτι δεν είναι τα προιόντα διαθέσιμα, και μάλιστα πρότειναν να ψάξει ο πελάτης ένα ένα τα καταστήματα για να δει τι έχει μείνει. Στο τέλος της παραγγελίας στην ιστοσελίδα ο πελάτης καλείται να διαλέξει σε ποιο κατάστημα θέλει να ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ τα προιοντα, όχι να μαντέψει σε ποιο θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα. Η εταιρεία ξεκίνησε και τηλεοπτικά διαφημιστικά που ανέφερε τη συγκεκριμένη προσφορά, τα οποία συνεχίστηκαν για μέρες. Βλέποντας αυτή την κατάσταση πήγα ο ίδιος στα 2 καταστήματα στη <Περιοχή> και διαπίστωσα όντως οτι δεν υπήρχε ούτε ένα κομμάτι της προσφοράς.
Narayan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πάντως διαθεσιμότητα υπάρχει στα παιχνίδια της προσφοράς. Απλά όχι στα €2,09 όπως ήταν αρχικά: http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=16191
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Συγγνωμη ρε φιλε, δηλαδη χρονο να μπεις στο insomnia εχεις και να μας γραψεις 2 γραμμες οτι δεν προλαβες αλλα δεν εχεις χρονο να συμπληρωσεις μια αιτηση για 5 λεπτα? Δηλαδη τωρα εισαι στο στρατο και μπαινεις στο insomnia? Ενταξει μωρε, αστο, κανεις την αιτηση μετα απο κανα μηνα που θα παρεις αδεια... Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι συνεχως ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ σε αλλους τις δικες μας ευθυνες. Κι εγω ειχα δουλεια και ασχοληθηκα 5 λεπτα και συμπληρωσα την καταγγελια χτες. Ελεος πια. Συνεχως περιμενουμε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και εμεις, ααααμα ειναι, οοοοοοοταν ξυπνησουμε, θα ακολουθησουμε. ΔΕΝ πιστευω στην ισχυ των νομων ειδικα στην Ελλαδα, αλλα την καταγγελια την εκανα, σεβομενος τους πολλους εδω μεσα. Μπραβο λοιπον στα παιδια που ενημερωσαν, εδωσαν links και εδειξαν οτι δεν ειμαστε προβατα, ερμαια του καθε πονηριδη ιδιοκτητη. Μακαρι το προστιμο να ειναι τσουχτερο σόρρυ ρε φίλε αλλά από το κινητό δεν εχω τη δυνατότητα να γράφω μεγάλα μυνήματα, που καν καταγγελία για τον γερμανό. Εε ρε θα μας τρελάνουν μερικοί μερικοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.