Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως παραπλανούν το κόσμο συνέχεια,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μεγιστοποίηση του συνόλου των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας που θα ''χτυπήσουν'' κάθε μέρα γιατί με βάση αυτό θα υπολογιστεί το bonus τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Όντως παραπλανούν το κόσμο συνέχεια,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μεγιστοποίηση του συνόλου των συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας που θα ''χτυπήσουν'' κάθε μέρα γιατί με βάση αυτό θα υπολογιστεί το bonus τους.

Ετοιμαζομαι για χοντρη καταγγελια!! Λοιπον ακουστε: Πηγα στο καταστημα του Βυρωνα να ρωτησω για την παραγγελια και... δεν ανοικουν λεει στο συστημα online παραγγελειων(αν και ειναι κανονικα στο site)!!! Πηρα επι τοπου τα κεντρικα και μου τα μασαγε, ζητησα τον υπευθυνο και μου ειπε θα με παρουν. Επιβεβαιωση ομως εχω παρει για την αποστολη της παραγγελιας μου. Υποπτευομαι οτι χρωστανε χρηματα και τους πεταξαν εξω, αλλα σε καθε περιπτωση δεν ενημερωσαν το site και φοβουντε να πουν τι γινεται. Υποπτευομαι οτι κατι παρανομο παιζεται!

Εχω τα παρακάτω διαθέσιμα για ανταλλαγή:

PC >

LineAge II (the chaotic throne)

Strangehold

XBOX >

FIFA 08

UEFA Euro 2008

LOST

Αν καποιος ενδιαφερεται ας στείλει pm.

Εγω ενδιαφερομαι κυρίως για WII και έπειτα για XBOX, PC, PSP.

Υ.Γ. Δεν πουλάω!

Παραγγελία καμμιά 15αρια games την 05/01. Aκόμα δεν με έχουν ειδοποιήσει ούτε στο κινητό αλλά ούτε στο e-mail μου.

Άλλη μια καταγγελία και απο μένα λοιπόν.

Και εννοείται σε οτιδήποτε ομαδικό αποφασισθεί είμαι μέσα.

(Γερμανός απλά για τον π@@@@ο!)

Λοιποοοοον........

28555017.jpg

Στην παραπάνω παραγγελία μου απάντησαν μέσα σε 1 ημέρα (!), και ενώ για την παραγγελία των παιχνιδιών ακόμα να επικοινωνήσουν.... Τι πίκρα όμως όταν πήραν στο τηλέφωνο ένα ξερό "Δεν ενδιαφέρομαι....", και γκαπ το τηλέφωνο στη μούρη πριν καν απαντήσουν....

Revenge.... (to be continued...)

Λοιποοοοον........

28555017.jpg

Στην παραπάνω παραγγελία μου απάντησαν μέσα σε 1 ημέρα (!), και ενώ για την παραγγελία των παιχνιδιών ακόμα να επικοινωνήσουν.... Τι πίκρα όμως όταν πήραν στο τηλέφωνο ένα ξερό "Δεν ενδιαφέρομαι....", και γκαπ το τηλέφωνο στη μούρη πριν καν απαντήσουν....

Σωστός, ετσι θα τσεκάρω αν όντως το κατάστημα του Βύρωνα ειναι "εκτός" δικτυου!

Λοιποοοοον........

28555017.jpg

Μπράβο έτσι τους χρειάζεται στους καραγκιόζηδες

Ελλάδα, ο παράδεισος του παπατζή. Όσες φορές εδω και χρόνια προσπαθώ να αγοράσω κάτι σε προσφορά και μάλιστα απο την πρώτη μερα παίρνω την κλασική απάντηση "εξαντλήθηκε". Οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν πολυ καλά την δουλεια τους.

Ελλάδα, ο παράδεισος του παπατζή. Όσες φορές εδω και χρόνια προσπαθώ να αγοράσω κάτι σε προσφορά και μάλιστα απο την πρώτη μερα παίρνω την κλασική απάντηση "εξαντλήθηκε". Οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν πολυ καλά την δουλεια τους.

Ας κάνουμε όλοι καταγγελίες, μήπως και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο

Ρε παιδιά ούτε και σε εμένα έστειλαν τίποτα, ούτε mail ούτε τηλέφωνο. Τι μπορώ να κάνω?

Βρε φίλε, συγνώμη, διάβασες τι λέγανε πριν από μέρες?

Κανείς δεν επρόκειτο να τα πάρει, τελεία και παύλα (έχει ειπωθεί δεκάδες φορές).

Το μόνο που μένει να κάνεις, αν έχεις χρόνο, είναι τα των καταγγελιών για τα οποία θα διαβάσεις επίσης πολλές οδηγίες.

Σημ. Η καταγγελία δεν θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις κάτι (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!), αλλά μονάχα να "τιμωρηθεί" το κατά δύναμιν, ο Γερμανός για την κοροιδία.

Βρε φίλε, συγνώμη, διάβασες τι λέγανε πριν από μέρες?

Κανείς δεν επρόκειτο να τα πάρει, τελεία και παύλα (έχει ειπωθεί δεκάδες φορές).

Το μόνο που μένει να κάνεις, αν έχεις χρόνο, είναι τα των καταγγελιών για τα οποία θα διαβάσεις επίσης πολλές οδηγίες.

Σημ. Η καταγγελία δεν θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις κάτι (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!), αλλά μονάχα να "τιμωρηθεί" το κατά δύναμιν, ο Γερμανός για την κοροιδία.

Δωστε το link με την καταγγελια να μην ψαχνουμε:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...