Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα την καταγγελία δεν θα την φάνε λόγω εξαντλήσεως αποθεμάτων (όπου καλύπτωνται και από τον νόμο) αλλά επειδή την Τρίτη το πρωι πουλούσαν τα παιχνίδια που εγώ είχα κλείσει από Δευτέρα μέσω internet σε άλλους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Απ ότι βλέπω είμαστε πολύ στη σειρά για να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια... Και εκεί που έλεγα ότι ξαφνικά μία κίνηση από ένα μεγάλο μαγαζί θα δώσει ένα μεγάλο πλήγμα στην πειρατεία... μάλλον έκανα λάθος. Anyway, εγώ παρείγγειλα καμιά 10αριά παιχνίδια για το Wii, την Τρίτη το απόγευμα, αλλά ακόμα δε μου έχον στείλει κανένα email για να πάω να τα "πάρω"!!! εσάς, πόσες μέρες έκαναν??

Παιδιά τώρα χωρίς να trollaρω και χωρίς να μαι νομικός αλλά λογικά δεν θα τους κάνετε τίποτα.

Γιατί όπως το σκέφτομαι οκ αυτοί έχουν τις προσφορές στο internet. Εσείς τώρα στο κατάστημα που πάτε,οκ δεν τα έχουν. Θα σας πουν όμως ότι ξέρετε τα χαμε σε άλλο κατάστημα.

Και γω πάντως κοίταξα και λέει στο κατάστημα είχαν 3-4 κομμάτια. Αυτά ήταν μόνο...

Α) Η μεγαλύτερη καταγγελία θα είναι όταν δεν μπαίνουν μέσα ούτε παππούδες για την μπαταρία του ακουστικού βαρηκοϊας. :P:p:p

Από κει και πέρα κάνουμε μια καταγγελία στην Γενική γραμματεία Καταναλωτή (δείτε προηγούμενα ποστς)

Ενημερώνουμε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την αθέμιτη και οριακά νόμιμη προσπάθεια συλλογής των προσωπικών δεδομένων μας, εξαπατώντας μας με μια προσφορά που δεν μπορούν να την υλοποιήσουν. (Σκεφτείτε να στείλουμε 1000 μέιλ με ανεκτέλεστες παραγγελίες).Σε κάθε e-mail, sms ή φυλλάδιο που λαμβάνουμε και αφού φυσικά απαιτήσουμε να μας διαγράψουν τα προσωπικά δεδομένα από το σύστημά τους, κάνουμε και από μια καταγγελία στην Αρχή.

Ακόμα πιο τραβηγμένα τους καταγγέλουμε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μόλις βγάλουνε το "φιρμάνι" τους περί ανόδου της επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού και των φυσικών καταστημάτων τους (πράγμα που ως ψευδές χειραγωγεί την ενημέρωση των επενδυτών)

Είμαστε πολλοί και είμαστε δυνατοί, αν αρχίσουμε έτσι, η νέα δεκαετία θα μας μπει καλά και στα λαμόγια "θα μπει" ακόμα καλύτερα.

Kαλα ειναι δυνατον να μην υπαρχει παιχνιδι ουτε για δειγμα και να μην εχουν βγαλει τα games της προσφορας απο το site τους και να μπορεις να κανεις κανονικα παραγγελια ακομα και τωρα?

Ποση ξεφτυλα εκει στον Γερμανο?

• Moderators
Κι άλλος.

http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=16135

Έλεος πια.

Λέμε για τον ΓΕΡΜΑΝΟ, αλλά και αυτό που κάνουν ορισμένοι χρήστες είναι γυφτιά εντελώς. Αγοράζουν κάτι με 2 ευρώ και το μεταπωλούν με 20 και 30 ευρώ. Φοβερή μαγκιά, μπράβο σας ελεεινοί τύποι.

Εγώ πάντως, θα παραγγείλω από 3-4 τέτοιους και βουρ για καταγγελία στην εφορία, έτσι και δεν έχει κομμένη απόδειξη μέσα το δέμα.

Να δούμε ποιός είναι ο μάγκας στο τέλος.-

κανετε σαν παιδακια που σας κλεψαν το γλυφιτζουρι. Ελεος πια! Οποιος προλαβε προλαβε! Οι αλλοι this way ------>>>>>

Ειλικρινα παντως αμα δεν γουσταρετε μην ξαναψωνισετε τιποτα απο τον Γερμανο.

γιατι ψωνιζατε τιποτα απο τον γερμανο??

Προσφορές καλες δεν έβγαζε σχεδόν ποτε κ με την μλκα που εγινε τωρα εννοείτε πως δεν θα ξαναπατήσω ουτε απ εξω + θα προτείνω στους γνωστούς μου να μην πηγαίνουν!

Μια ευκαιρία ειχε με την σουπερ προσφορα των παιχνιδιών κ τα σκ...ε για τα καλα!!

ΥΓ: εμενα με γράψανε στα τετοια τους ουτε ακύρωση με στείλανε!

Περιμένουν να περάσουν αρκετές μέρες, έτσι ώστε να καλύπτονται από αυτό που γράφουν στο mail:

"Εφόσον ενημερωθείτε για την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε το προϊόν στο διάστημα των 4 ημερών. Μετά το συγκεκριμένο διάστημα, το προϊόν θα διατεθεί προς πώληση."

Θα ισχυρισθούν ότι μας κάλεσαν όλους και ότι κανείς δεν πήγε να παραλάβει. Fail :P

BTW, η διαφήμιση παίζει ακόμα. Έλεος δηλαδή.

To site εχει τρελαθει.Κανεις παραγγελια ενα παιχνιδι και στο τελος σου δινει αλλο παιχνιδι στο ΚΙλκις ενω εχω δηλωσει αθηνα.

Μετα απο 1 ωρα καταφερα να παρω 3 (πηρα τα μαιλ και περιμενω απαντηση.)

ΤΗν απαντηση την ξερω αλα ετσι για να δω.

Ολα τα εφαγαν οι πωλητες στα καταστηματα.Οτι γινεται ακριβως και με το stock house στο πλαισιο εδω και χρονια.

Η αληθεια ειναι οτι οντως εβγαλα παιχνιδια σε τσαμπα τιμη γιατι ηταν τελος χρονου και ειχαν απογραφη στις αποθηκες.

Και επειδη εφοριακα δεν βολευε να τα εχουν τα σκοτωσαν.

Εγω απο τα supermarket μαρινοπουλος πηρα 10 εκατοσταδες cd με μολις 2 λεπτα την εκατοσταδα.

Με 0,20 ευρω εχω τωρα 1000cd και με 0,10 ευρω 500 DVD.

Απλα ετυχε να ειμαι εκει 8,10 το πρωι.

Δεν ηταν λαθος απλως ηθελαν να τα ξεφορτωθουνε

Σημερα εκανα μια γυρα στα καταστηματα στην πολη που ειμαι με αποτελεσμα να μην βρω παιχνιδι ουτε για δειγμα...

Στο τελευταιο καταστημα που πηγα ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:

-Τις επομενες μερες υπαρχει περιπτωση να ερθει κατι?

-οχι γιατι εχουν εξαντληθει..

-Με τις online παραγγελειες τι θα γινει ?

-απο την στιγμη που εξαντληθηκαν δεν μπορει να κανει κατι ο γερμανος(παρουσιαζοντας οτι δεν εχει ευθυνη με την πραξη που εκανε να διαφημιζει αλλιως τα πραγματα σε σχεση με την πραγματικοτητα)

-απο την στιγμη που δεν εχει αναφερει στις διαφημισεις οτι τα παιχνιδια ειναι σε αυτην την τιμη για λιγες μερες και οχι μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται!

- ... (εδω δεν ηξερε τι ακριβως να απαντησει..)

Αν δεν μου στειλουν τα παιχνιδια που παραγγειλα θα προβω σε καταγγελια οπως σαφως δικαιουμαι και οτι αλλη ενεργεια μπορεσω.

Υ.Γ. Καποιοι σαφως θα πουνε τι φταινε οι υπαλληλοι αλλα και αυτοι δεν εχουν καποια ευθυνη?Ποσοι καβατζωσαν ενα σωρο(ειμαι σιγουρος οτι συνεβη αυτο) παιχνιδια στη αρχη και μετα ψαχναμε να βρουμε και ειχαν μεινει ελαχιστα ή και τπτ?

Δεν σκεφτονται αν μια επιχειρηση δεν πηγαινει καλα κλεινει καταστηματα και καποιοι χανουν την δουλεια τους?

Παρακολουθώ το forum και δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό πολλών. Να εξηγηθώ: Φυσικά και είμαι ένας από τους παθόντες αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν μου λέει πουθενα το μαιλ που έλαβα οτι υπάρχει περιπτωση να μθην τα λάβω (απλως μπορει να καθυστερησουν μεχρι να τα βρουν). Απο το μαιλ που σταλθηκε σε πολλους λεει¨Αν δεν υπάρχει στην αποθηκη να προτείνουν ενα αντιστοιχο προιον στον πελατη¨. Αρα ολοι θα πατε να ζητησετε ενα νεοτερο παιχνίδι, που δεν ειναι αυτο που ΄θελατε' αλλα τι να κανουμε, αφου τους καημενους τους τελειωσε!! Αμα τους ζαλισουμε θα αναγκαστουν να υποκύψουν και δεν θα το ξανακάνουν.

Και οσον αφορα καποιον που ειπε για ξυλο με τους πωλητες εχω να πω το εξης: Προφανως και δεν τους ξερω και δεν εχω προσωπικα με κανεναν, αλλα αμα καποιος παρει κανενα υφακη του στυλ "Παρατα μας γυφτο μας, τα επρειξες", θα τον ξεφτιλισω γιατι πουθενα δεν γραφει στο συμβολαιο για τα 700 ευρω να εχει και υφος βασιλια. Αν χρειαστει 2 ωρες να με εξυπηρετησει, θα κανει 2 ωρες χωρις μορφασμους, δεν πληρωνετε με τον πελατη!

Κανω λαθος σε κατι??

Παρακολουθώ το forum και δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό πολλών. Να εξηγηθώ: Φυσικά και είμαι ένας από τους παθόντες αλλά όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν μου λέει πουθενα το μαιλ που έλαβα οτι υπάρχει περιπτωση να μθην τα λάβω (απλως μπορει να καθυστερησουν μεχρι να τα βρουν). Απο το μαιλ που σταλθηκε σε πολλους λεει¨Αν δεν υπάρχει στην αποθηκη να προτείνουν ενα αντιστοιχο προιον στον πελατη¨. Αρα ολοι θα πατε να ζητησετε ενα νεοτερο παιχνίδι, που δεν ειναι αυτο που ΄θελατε' αλλα τι να κανουμε, αφου τους καημενους τους τελειωσε!! Αμα τους ζαλισουμε θα αναγκαστουν να υποκύψουν και δεν θα το ξανακάνουν.

Και οσον αφορα καποιον που ειπε για ξυλο με τους πωλητες εχω να πω το εξης: Προφανως και δεν τους ξερω και δεν εχω προσωπικα με κανεναν, αλλα αμα καποιος παρει κανενα υφακη του στυλ "Παρατα μας γυφτο μας, τα επρειξες", θα τον ξεφτιλισω γιατι πουθενα δεν γραφει στο συμβολαιο για τα 700 ευρω να εχει και υφος βασιλια. Αν χρειαστει 2 ωρες να με εξυπηρετησει, θα κανει 2 ωρες χωρις μορφασμους, δεν πληρωνετε με τον πελατη!

Κανω λαθος σε κατι??

Όχι,ίσα ίσα,πολύ καλά τα λες.

Απλά μπες και λίγο στην θέση κάποιού πωλητή,που όλη μέρα του έρχονται πόσα άτομα και τον "πρίζουν" για την προσφορά...Άνθρωποι είμαστε...κάποια στιγμή θα σκάσει:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...