Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρνούμαι να δεχτώ κάτι τέτοιο. Ας βάλουν, λοιπόν, όλα τα κινητά 1 ευρώ και μόλις πας εκεί να σου ζητήσουν 100-200-500 ευρώ.

Ποιός νόμος το λέει αυτό;

Εσύ λες ότι σας καλύπτει ο νόμος. Εγώ σου λέω το τι λέει αυτός ο νόμος που αναφέρεστε. Δυστυχώς δεν έκανες αγορά... έκανες παραγγελία και μάλιστα χωρίς ούτε ένα παραστατικό. Είναι διαφορετικό.

Αυτό φυσικά που μπορείς να τους κάνεις είναι μήνυση για την διαφήμιση και να πληρώσουν ένα ωραιότατο χοντρουλό πρόστιμο.

Σε κάθε περίπτωση αποζημίωση δεν παίρνεις... μόνο αυτοί πληρώνουν πρόστιμο.

Υ.Γ. Ξανα λέω... φυσικά και είναι καραλαμογιά αυτό που κάνανε... αλλά δυστυχώς χαϊρη δεν θα δούμε :-(

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Εσύ λες ότι σας καλύπτει ο νόμος. Εγώ σου λέω το τι λέει αυτός ο νόμος που αναφέρεστε. Δυστυχώς δεν έκανες αγορά... έκανες παραγγελία και μάλιστα χωρίς ούτε ένα παραστατικό. Είναι διαφορετικό.

Αυτό φυσικά που μπορείς να τους κάνει είναι μήνυση για την διαφήμιση και να πληρώσουν ένα ωραιότατο χοντρουλό πρόστιμο.

Σε κάθε περίπτωση αποζημίωση δεν παίρνεις... μόνο αυτή πληρώνουν πρόστιμο.

Υ.Γ. Ξανα λέω... φυσικά και είναι καραλαμογιά αυτό που κάνανε... αλλά δυστυχώς χαϊρη δεν θα δούμε :-(

Όχι, δεν με καταλάβες, συμφώνω με αυτά που λες.

Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι υπάρχει νόμος που να καλύπτει κάποιο κατάστημα το οποίο δηλώνει ψευδή στοιχεία σε site/διαφημιστικό/καρτελάκι/barcode και στο ταμείο να σου ζητάει τιμή διαφορετική από αυτή που είχε το προϊόν όταν επέλεξες να το αγοράσεις. Το βρίσκω εξωπραγματικό να λέει κάτι τέτοιο ο νόμος.

Εντίτ:

Επίσης, τώρα που το ξανασκέφτομαι, το βρίσκω ακόμα τραγικότερο :Ρ

Έστω ότι έκανα μια παραγγελία σύμφωνα με μία αναγραφόμενη τιμή, η οποία καταφανέστατα είναι πραγματική καθώς τη διαφημίζουν. Παραγγέλνω κάτι σε αυτήν ακριβώς την τιμή, και απαιτώ να μου το φέρουν αφού δεν αναγράφεται πουθενά ότι "Ισχύει μέχρι εξάντλησης των προϊόντων". Αυτό που κάνει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι απάτη και δεν ξέρω αν διώκεται και ποινικά. Θα το ψάξω λίγο αργότερα.

Για όποιον πάντως ενδιαφέρεται, ο νόμος περί "Προστασίας του Καταναλωτή" είναι ο 2251/1994 και συγκεκριμένα η παράγραφοι 3 και 8 αναφέρονται στην παραπλανητική διαφήμιση.

Δημοσ.

Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι υπάρχει νόμος που να καλύπτει κάποιο κατάστημα το οποίο δηλώνει ψευδή στοιχεία σε site/διαφημιστικό/καρτελάκι/barcode και στο ταμείο να σου ζητάει τιμή διαφορετική από αυτή που είχε το προϊόν όταν επέλεξες να το αγοράσεις. Το βρίσκω εξωπραγματικό να λέει κάτι τέτοιο ο νόμος.

Ούτε εσύ με κατάλαβες. Είπα ότι υπάρχει νόμος που λέει ότι την στιγμή που φτάνεις στο ταμείο, όταν πληρώνεις, πληρώνεις την τιμή που είδες στο καρτελάκι... δεν μπορούν να σου πουν ότι έγινε λάθος. Αυτό είπα.

Αλλά δυστυχώς είμαστε ακάλυπτοι. Αλλά πιστεύω ότι και πάλι να τους κάνουμε την μηνυσούλα να φάνε ένα ωραιότατο πρόστιμο να βάλουν μυαλό.

• Moderators
Δημοσ.
Ούτε εσύ με κατάλαβες. Είπα ότι υπάρχει νόμος που λέει ότι την στιγμή που φτάνεις στο ταμείο, όταν πληρώνεις, πληρώνεις την τιμή που είδες στο καρτελάκι... δεν μπορούν να σου πουν ότι έγινε λάθος. Αυτό είπα.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Η τιμή που λέει το καρτελάκι είναι η τιμή της τηλεοπτικής διαφήμισης και της διαδικτυακής προσφοράς! Με βάση αυτή την τιμή έκανα την παραγγελία μου.:-)

Δημοσ.

Εγω θα παω αυριο στο τοπικο καταστημα οπως μου ειπαν...."Ελατε την παρασκευη να δειτε τις νεες παραλαβες μας μηπως θελετε κατι" Ας μου πουν δεν εχει τιποτα....

Δημοσ.

επιβεβαιωνω καποιον φιλο παραπανω που εβαλε καποια στοιχεια παραγγελιας που του ηρθαν κατα λάθος μ μειλ.

οριστε το χαρτι παραγγελιας οπως μου το εκτυπωσε υπαλληλος σε καταστημα οταν πηγα να δω τι γινεται.υπαρχει και 2η σελιδα που εχει οδηγιες προς το καταστημα σε περιπτωση κωλυματος της παραγγελιας σε τι ενεργειες να προβει.

paraggelia.jpg

Δημοσ.

Μερικοι γραφουν για ξυλο με πωλητες λες και ειναι η μεγαλυτερη μαγκια να πας να δημιουργησεις προβλημα σε εναν νεαρο υπαλληλο που περνει το πολυ 700€ επειδη απλα μπορεις, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. Οσοι πατε να δουλεψετε με 700€ θα δειτε οτι δεν υπαρχει κινητρο να μαθεις αυτο που πουλας και πρεπει να ζησεις καπως.

Νομιζω οτι κανεις δεν θελει αποζημιωση απο την κοροιδια αλλα ΟΛΟΙ θα θελαμε να επεφτε ενα καλο προστιμο για την παραπλανητικη διαφημιση.

Επισης οσοι παραγγελνετε 10-20-Ολα τα παιχνιδια αποδυναμωνετε την θεση σας και την καταγγελια σας, ειναι εμφανες οτι καποιος που παραγγελνει 40 παιχνιδια θελει απλα να δημιουργησει προβλημα η περναει την ωρα του, καποιος που παραγγελνει 2-3 παιχνιδια (τα οποια ετσι και αλλιως θα αγοραζε) επωφελειται της προσφορας.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Η τιμή που λέει το καρτελάκι είναι η τιμή της τηλεοπτικής διαφήμισης και της διαδικτυακής προσφοράς! Με βάση αυτή την τιμή έκανα την παραγγελία μου.:-)

Αν διαβαζες λίγο πιο προσεχτικά θα καταλάβαινες τι λέω. Εφτασες στο ταμείο;* Πλήρωσες; Κόπηκε έστω κάποιο παραστατικό; Όχι. Απεναντίας σου λέει ότι ΘΑ πας στο κατάστημα και ΘΑ το αγοράσεις από εκεί. Δεν πρόκειται για Online αγορα (όπως eshop, plaisio, play.com κλπ) αλλά για μια απλή παραγγελία. Δηλαδή το μόνο που κάνει είναι να σε γλιτώνει από το κόπο να πας στο κατάστημα και να μην έχουν φέρει το προϊόν. Δηλαδή ο νόμος τους καλύπτει.

* Θεωρητικά μπορεί να χεις δει τιμή σε διαφήμιση ή φυλλάδιο διαφορετική από ότι είδες στο καρτελάκι. Αυτή που ισχύει είναι το καρτελάκι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν είναι προσφορές απλά σε αναγκάζουν να πας από το μαγαζί μπας και πάρεις τίποτα.

Και εφόσον το σύστημα δεν σε εμποδίζει κάποιος μπορεί να πάρει και θεωρητικά 100 παιχνίδια.Αυτό θα έπρεπε να είναι προυπόθεση του eshop.Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, ο germanos έχει αρκετά εξελιγμένο λογιστικό σύστημα με online πρόσβαση στην αποθήκη του κάθε καταστήματος.

Υπάρχει η απαραίτητη υποδομή για έλεγχο των παραγγελιών, άρα εσκεμμένα δεν κάνουν την επαλήθευση της διαθεσιμότητας.

Δημοσ.

Η καλύτερη τιμωρία για τέτοιου είδους απατεώνες δεν δίνεται ούτε με πρόστιμα, ούτε με επικλήσεις σε αρμόδιους φορείς. Αρκεί να μην πατήσουμε ποτέ ξανά πόδι στα καταστήματα τους και πιστεύω θα το πάρουνε το μάθημα!

@ork Βγάλανε μια προσφορά πολύ συμφέρουσα και αποφάσισα να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Αν μπορώ να πάρω 20 παιχνίδια με 50€, γιατί να μην το κάνω; Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό αποδυναμώνει την καταγγελία του καθενός.

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα με τον συμφορίτη Tigran . Δεν ξαναψωνήζουμε από εκεί και τέρμα . Πάντως ρε παιδιά , διαβάζοντας το παραπάνω θέμα , οι έλληνες μπακαλόγατοι μετά τόσα χρόνια εξακολουθούν να μην βάζουν μυαλό , τα ίδια και τα ίδια , ψευτοπροσφορές , πανάκριβες τιμές , μηδέν after sale εξυπηρέτηση , λες και διαβάζω μια ιστορία δέκα και βάλε χρόνων . Βέβαια , θα μου πεις , γιαυτό θα κλείσουν τελικά όλοι τους με τα μυαλά που κουβαλάνε .

Υ.Γ. Τις προάλες πέρασα από Στουρνάρη μεριά , και είδα ότι και η ΓΡΑΜΜΗ (πολύ παλιό μαγαζί στο χώρο ) έκλεισε .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...