Sebastienomnia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μου ήρθε σήμερα απαντητικό mail το οποίο ήτανε συντομότατο κ περιεκτικότατο "KΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ" Μου κάνει σε λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο. . :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
panais_ur Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εμένα με πήραν τηλέφωνο!!! Και προσωπκη επαφη με τον πελάτη!!! Άλλα ήμουν φιλικος και έπιασα κουβέντα με το παιδι απ'το καταστημα (Κυψελη) και μου είπε οτι είχαν 7 παιχνιδια αυτοι!!!! Τα οποια τα πηρε ένας μονο!!! Και εκει που πιστευαμε οτι καναμε το κολπο γκροσο και ριξαμε τις πολυεθνικες....Ας ελπισουμε τουλαχιστον τωρα που θα γεμισουν οι αγγελιες να μη ζητουν full price...
million_voices Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Από: [email protected] [mailto:[email protected]]Αποστολή: Πεμ 7/1/2010 11:16 πμ Προς: KGM_Giannitsa Κοιν.: eshop Θέμα: Order from e-germanos Παραγγελία από E-SHOP ΚΑΓΕΜ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 109 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 58100 Username : paokaraexotrela Όνομα : ******* Επίθετο : ****** Διεύθυνση : null null Περιοχή : $_AREA_$ Τ.Κ. : $_ZIP_$ Τηλέφωνο : ****** E-mail : [email protected] Φύλο : M Αντικείμενα που επιθυμεί να αγοράσει: Κωδικός Περιγραφή Τιμή Μονάδας (&euro) Ποσότητα Μερικό Σύνολο (&euro) null JUICED 2+PRO EVO 6+ TIM.FER.+G.CARD/PS2 2,09 1 2,09 Συνολικό κόστος προϊόντων: 2,09 Κωδικός Παραγγελίας: 26783 Σχόλια: $_NOTES_$ Καλέστε άμεσα τον πελάτη στο τηλέφωνο που αναγράφεται προς επιβεβαίωση της παραγγελίας και ενημερώστε τον για τα παρακάτω αν έχετε το προϊόν στο κατάστημα προχωρήστε σε πώληση αν δεν το έχετε διαθέσιμο προχωρήστε σε παραγγελία του από την αποθήκη και πληροφορήστε για την ημερομηνία παραλαβής του αν δεν υπάρχει στην αποθήκη προτείνεται ένα αντίστοιχο προϊόν. Για πληροφορίες e-germanos επικοινωνήστε με την ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) 800-11-40000 (AΠΟ ΚΙΝΗΤΟ) 210-800-6000 παιδια αντι αυτο να σταλει στον γερμανό ήρθε σε εμένα ξέρει κανείς γιατί; αν αυτο ειναι πραγματικο τοτε τα υποκαταστηματα θα πρεπει να επικοινωνουν με τα κεντρικα για να βλεπουν αν υπαρχει διαθεσιμο στοκ ωστε να εκπληρωσουν την παραγγελια αν ξαναλεω ειναι αληθινο τοτε εχω την εντυπωση οτι στα υποκαταστηματα βαριουνται και ξεμπερδευουν με δικαιολογιες οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμοι οι τιτλοι κλπ
Sotosgl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εγω τους πηρα τηλεφωνο πριν λιγο με το που του λεω για μια online παραγγελια,εβγαζε αφρους απο το στομα. Γερμανοs:Για τα παιχνιδια ε;!Αυριο θα μαθουμε κυριε =ΑΝ= θα παρετε και εσεις οπως και πολλοι αλλοι που περιμενουν Γιαυτο βιαστηκα και εκανα την καταγγελια πριν ακομα μου πουν τι θα γινει. Προβλεπω παλι μπουκετα να ριχνω οπως με εναν πωλητη στο Πλαισιο τις αγιες μερες των Χριστουγεννων...
aris1986 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εγω τους πηρα τηλεφωνο πριν λιγο με το που του λεω για μια online παραγγελια,εβγαζε αφρους απο το στομα.Γερμανοs:Για τα παιχνιδια ε;!Αυριο θα μαθουμε κυριε =ΑΝ= θα παρετε και εσεις οπως και πολλοι αλλοι που περιμενουν Γιαυτο βιαστηκα και εκανα την καταγγελια πριν ακομα μου πουν τι θα γινει. Προβλεπω παλι μπουκετα να ριχνω οπως με εναν πωλητη στο Πλαισιο τις αγιες μερες των Χριστουγεννων... Εχω τσακωθεί και εγω στο πλαίσιο με εναν κεκε!Αλλα φταίνε αυτοι που τους βάζουν και τους φέρονται σα σκ@τ@!Μπλουζες με τα επωνυμα τους λες και ειναι δούλοι,τους λένε καθε μήνα θα ερχεται ενας χαφιές (δικός τους)και αμα δεν τον εξυπηρετίσετε(δεν του κάνετε κωλοτούμπες)θα σημειώσει το ονομα σας=απόλυση ή point system,Σφουγγάρισμα απο πωλητές στο κλείσιμο του μαγαζιού και αλλα πολλα μεχρι να τους κάνει σωματικο ελεγχο και ο securitas στο σχόλασμα!Αμα τα τρώνε αυτα πως να φερθουνε καλα σε εναν πελάτη αφου οπως πολλοι γνωρίζουμε οτι ενα ευχαριστο εργασιακό περιβαλλον αυξάνει την παραγωγικότητα και εκει τπτ τετοιο δεν συμβαίνει!
million_voices Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 aris φαντασου ομως τι θα γινοταν αν δεν υπηρχε ο φοβος του ελεγχου,εδω τωρα και πολλοι ειναι για κλωτσιες
Sotosgl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εχω τσακωθεί και εγω στο πλαίσιο με εναν κεκε!Αλλα φταίνε αυτοι που τους βάζουν και τους φέρονται σα σκ@τ@!Μπλουζες με τα επωνυμα τους λες και ειναι δούλοι,τους λένε καθε μήνα θα ερχεται ενας χαφιές (δικός τους)και αμα δεν τον εξυπηρετίσετε(δέν του κάνετε κωλοτούμπες)θα σημειώσει το ονομα σας=απόλυση ή point system και αλλα πολλα μεχρι να τους ψάχνει και ο securitas στο σχόλασμα!Αμα τα τρώνε αυτα πως να φερθουνε καλα σε εναν πελάτη αφου οπως πολλοι γνωρίζουμε οτι ενα ευχαριστο εργοστασιακό περιβαλλον αυξάνει την παραγωγικότητα και εκει τπτ τετοιο δεν συμβαίνει! Αρη καλα τα λες αλλα ειμαι πελατης και απαιτω σεβασμο! Οχι να μην σηκωνουν τα τηλεφωνα για να δω αν εφτασε η παραγγελια μου και με το που με συνδεουν να μου κλεινει το τμημα υπολογιστων στην μουρη το τηλεφωνο και μετα με το που τους λεω αφου πηγα οτι πηρα και 4 φορες τηλεφωνο και δεν το σηκωναν να μου λεει ΑΑΑΑΑ εσυ εισαι αυτος που μας ζαλισε τα @@; Εκει του σκας το μπουκετο ή οχι; Τεσπα το θεμα ειναι ο γερμανος τωρα και απο το τηλεφωνο δεν βγαζεις ακρη αν δεν πας εκει μην περιμενουμε πολλα..
aris1986 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ναι παιδες κατανοώ τι γίνεται και εγω εχω βριστεί με αυτους γτ τα σκαω που τα σκαω(εστω στα αφεντικα τους που τα καρπονωνται) μιλάνε ειρωνικα μερικοι μερικοι!Ενας Αλλος δεν ηξερε οτι τα netbooκακια παιρνουν εξτρα μνήμη,μιλαγα ευγενικά και του λεγα οχι κανεις λαθος,μου βγαλε το λαδι τελικά πήρε τηλ ρώτησε εναν αλλον και μού λεει ''ναι τελικά γινεται οπως μου λένε αλλα θα χασεις την εγγυηση σου αυτο θες?''!Του λεω φερε εδω γρηγορα την μνήμη γτ εφαγα 10 λεπτα απο την ζωη μου τσαμπα επειδη στα σεμινάρια που πηγαινες πριν πιασεις δουλεια κοιμοσουν μαλλον! Στον ΟΑΕΔ ομως υπαρχουν πολλοι με ροζ βιβλιαράκι που περιμενουν και εχουν απολυθεί για ηλιθιους λογους!Στην τελική ξερω ατομα που δουλευουν σερβιτόροι και αμα σου φτιαξουν pc ή σου δειξουν θα στα περασουν στο μυαλο μεχρι να πεις pl....o!Αλλα οταν πηγαν να πιασουν δουλεια τους εκοψε ο/η ψυχολογος γτ απο τι φαίνεται ειχαν πρωσοπικότητα ή δεν περναγανε τα μουτρα τους γτ δεν ήταν και τόσο δουλικά/γλύφτικα για την δουλειά αυτη.
StavrosD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μόλις μου τηλεφωνήσανε. Από τους τίτλους της προσφοράς μόνο 7 υπήρχαν και αυτοί φύγανε την πρώτη μέρα.
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moυ στειλαν και μενα σημερα RE: Order from e-germanos Από: KGM_Giannitsa ([email protected]) Μέτριος κίνδυνοςΕνδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς|Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία Εστάλη: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010 8:06:59 πμ Προς: ************* Συνημμένα: 1 συνημμένο ATT358115...jpg (4,8 ΚΒ) ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Sotosgl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moυ στειλαν και μενα σημερα RE: Order from e-germanos Από: KGM_Giannitsa ([email protected]) Μέτριος κίνδυνοςΕνδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούς|Σήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία Εστάλη: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010 8:06:59 πμ Προς: ************* Συνημμένα: 1 συνημμένο ATT358115...jpg (4,8 ΚΒ) ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ποτε εκανες την παραγγελια; Ποια μερα;
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Τα παιχνίδια που ζητήσατε δεν υπάρχουν Έχουν εξαντληθεί όλα με 2,09€ Τώρα φταίω να στείλω στο ΙΝΚΑ καταγγέλια με το βίντεο στην τηλεόραση και το mail τους που λέει Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του.
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ποτε εκανες την παραγγελια;Ποια μερα; Προχθες,την Τριτη.
Antretng Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά νομίζω ότι ο νόμος τους καλύπτει. Ο νόμος λέει ότι το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να στο πουλήσει στην αναγραφόμενη τιμή όταν φτάσεις στο ταμείο. Όμως εδώ η παραγγελία μέσω net κάθε άλλο παρά αγορά είναι, αφού σου ζητά να πας στο κατάστημα να το παραλάβεις και να το πληρώσεις.... Δεν λέω ότι δεν κάναν λαμογιά... φυσικά και κάναν, αλλά δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε κάτι με τις καταγγελίες. Ίσως όμως να φάνε πρόστιμο για την διαφήμιση (το κέρδισαν δικαιωματικά ) Υ.Γ. Βασικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εξυπηρετούν οι online παραγγελίες. Ίσως μόνο για να μην πας τσάμπα σε ένα κατάστημα ενώ δεν το χουν φέρει το προϊόν που θέλεις..
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά νομίζω ότι ο νόμος τους καλύπτει. Ο νόμος λέει ότι το κατάστημα είναι υποχρεωμένο να στο πουλήσει στην αναγραφόμενη τιμή όταν φτάσεις στο ταμείο. Αρνούμαι να δεχτώ κάτι τέτοιο. Ας βάλουν, λοιπόν, όλα τα κινητά 1 ευρώ και μόλις πας εκεί να σου ζητήσουν 100-200-500 ευρώ. Ποιός νόμος το λέει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.