Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα παραγγειλει απο το site ΟΛΑ τα παιχνιδια που ειχε σε προσφορα (~2 Ευρω) για PSP και Wii, την Δευτερα. Με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα της επιλογης μου την Τριτη το πρωι και με ενημερωσαν οτι ειχαν διαθεσιμα 3 μονο παιχνιδια για Wii, αλλα επρεπε το πολυ μεχρι το βραδι να παω να τα παραλαβω,γιατι αλλιως θα τα δωσουν αλλου. Ετσι λοιπον εχω στα χερια μου 3 παιχνιδια απο την προσφορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ειχα κανει παραγγελια παραπροχτες και φυσικα οχι τηλεφωνο αλλα ουτε καν mail.

Υποθετω οτι ο τυχερος της υποθεσης ειναι φυσικα οχι οποιος του πανε αυτα που παρηγγειλε αλλα αυτος που θα τον ειδοποιησουν οτι δεν υπαρχει αποθεμα.

germanos = uber fail

Παρα ταυτα στο email που στελνουν δεν λεει πουθενα οτι μπορουν να την ακυρωσουν.

"Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του. "

Απλως οταν με ενημερωσουν οτι δεν ειναι διαθεσιμα, θα τους ρωτησω πότε θα είναι! Δε θα δεχτω ακύρωση. Έχουν να σπάσουν νεύρα:devil:.

παιδια παραγγειλα 22 τιτλουσ για χβοχ wii πσ3 και με πηραν πριν λιγο και με ειδοποιησαν πωσ δεν εχουν κανενα απο αυτα στο καταστημα του παλαιου φαληρου :@

---------- Προσθήκη στις 10:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:47 ----------

Πως γινετε το halo 3 expansion edition να το δινουν 2 ευρω η να μασ πουλανε παιχνιδι με δωρο ασυρματη τιμονιερα 2 ευρω (με βαση αυτα που δειχνει το side γιατι δεν νομιζω σε κανενα μαγαζι του γερμανου να υπαρχουν αυτα ) μονο με αυτα μυριζεσαι οτι κατι δεν παει καλα...

Από: [email protected] [mailto:[email protected]]

Αποστολή: Πεμ 7/1/2010 11:16 πμ

Προς: KGM_Giannitsa

Κοιν.: eshop

Θέμα: Order from e-germanos

Παραγγελία από E-SHOP

ΚΑΓΕΜ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 109 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 58100

Username : paokaraexotrela

Όνομα : *******

Επίθετο : ******

Διεύθυνση : null null

Περιοχή : $_AREA_$

Τ.Κ. : $_ZIP_$

Τηλέφωνο : ******

E-mail : [email protected]

Φύλο : M

Αντικείμενα που επιθυμεί να αγοράσει:

Κωδικός Περιγραφή Τιμή Μονάδας (&euro) Ποσότητα Μερικό Σύνολο (&euro)

null JUICED 2+PRO EVO 6+ TIM.FER.+G.CARD/PS2 2,09 1 2,09

Συνολικό κόστος προϊόντων: 2,09

Κωδικός Παραγγελίας: 26783

Σχόλια: $_NOTES_$

Καλέστε άμεσα τον πελάτη στο τηλέφωνο που αναγράφεται προς επιβεβαίωση της παραγγελίας και ενημερώστε τον για τα παρακάτω

αν έχετε το προϊόν στο κατάστημα προχωρήστε σε πώληση

αν δεν το έχετε διαθέσιμο προχωρήστε σε παραγγελία του από την αποθήκη και πληροφορήστε για την ημερομηνία παραλαβής του

αν δεν υπάρχει στην αποθήκη προτείνεται ένα αντίστοιχο προϊόν.

Για πληροφορίες e-germanos επικοινωνήστε με την ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) 800-11-40000 (AΠΟ ΚΙΝΗΤΟ) 210-800-6000

παιδια αντι αυτο να σταλει στον γερμανό ήρθε σε εμένα ξέρει κανείς γιατί;

Έκανα και εγώ 2 παραγγελίες την Τρίτη σε καταστήματα 2 διαφορετικών πόλεων. Στην πρώτη μου τηλεφώνησαν μετά από λίγο και μου είπαν πως δεν υπάρχουν παιχνίδια. Όσο για τη δεύτερη, τηλεφωνώ στο κατάστημα πριν λίγα λεπτά και τους ρωτώ για την εξέλιξη της. Aμέσως με ρωτά ο υπάλληλος αν αναφέρομαι στα παιχνίδια, του λέω ''ναι'' και μου απαντά πως δεν υπάρχουν παιχνίδια γι' αυτό και δε με ενημέρωσαν... Στη συνέχεια του αναφέρω πως το site δεν αναφέρει τπτ περι διαθεσιμότητας και μου αποκρίνεται πως αυτό γίνεται γιατί ίσως να υπάχουν παιχνίδια σε κάποια καταστήματα...

Υ.Γ. Προφανώς αυτή η ακατανόμαστη αλυσίδα καταστημάτων ήθελε να αυξήσει την κίνηση του site και το πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο...

και που να δεις τα υπαλληλακια που δεσμευσαν ενα μεγαλο ποσοστο του εμπορευματος και τωρα εχουν ξαμολυθει σε μαγαζια και αγγελιες και κονομανε.

α ρε ελλαδαρα ποτε δεν περιμενα η λαμογιοτροπια τον λιγων να κανει τους παντες προβατα...

Σημερα εκανα μια γυρα στα καταστηματα στην πολη που ειμαι με αποτελεσμα να μην βρω παιχνιδι ουτε για δειγμα...

Στο τελευταιο καταστημα που πηγα ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:

-Τις επομενες μερες υπαρχει περιπτωση να ερθει κατι?

-οχι γιατι εχουν εξαντληθει..

-Με τις online παραγγελειες τι θα γινει ?

-απο την στιγμη που εξαντληθηκαν δεν μπορει να κανει κατι ο γερμανος(παρουσιαζοντας οτι δεν εχει ευθυνη με την πραξη που εκανε να διαφημιζει αλλιως τα πραγματα σε σχεση με την πραγματικοτητα)

-απο την στιγμη που δεν εχει αναφερει στις διαφημισεις οτι τα παιχνιδια ειναι σε αυτην την τιμη για λιγες μερες και οχι μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται!

- ... (εδω δεν ηξερε τι ακριβως να απαντησει..)

Αν δεν μου στειλουν τα παιχνιδια που παραγγειλα θα προβω σε καταγγελια οπως σαφως δικαιουμαι και οτι αλλη ενεργεια μπορεσω.

Υ.Γ. Καποιοι σαφως θα πουνε τι φταινε οι υπαλληλοι αλλα και αυτοι δεν εχουν καποια ευθυνη?Ποσοι καβατζωσαν ενα σωρο(ειμαι σιγουρος οτι συνεβη αυτο) παιχνιδια στη αρχη και μετα ψαχναμε να βρουμε και ειχαν μεινει ελαχιστα ή και τπτ?

Δεν σκεφτονται αν μια επιχειρηση δεν πηγαινει καλα κλεινει καταστηματα και καποιοι χανουν την δουλεια τους?

Ρε παιδια κραχτης ειναι απλα!Μπας και φερουν πελατεια!Να παει κανα παιδι με τον μπαμπα του και να αρχισει τα κλαματα αφου δεν βρει παιχνιδια με 2 ευρω και να του αγορασει κανενα με 59,99 ευρω προσφορα!!!!

Σημερα εκανα μια γυρα στα καταστηματα στην πολη που ειμαι με αποτελεσμα να μην βρω παιχνιδι ουτε για δειγμα...

Στο τελευταιο καταστημα που πηγα ακολουθησε ο παρακατω διαλογος:

-Τις επομενες μερες υπαρχει περιπτωση να ερθει κατι?

-οχι γιατι εχουν εξαντληθει..

-Με τις online παραγγελειες τι θα γινει ?

-απο την στιγμη που εξαντληθηκαν δεν μπορει να κανει κατι ο γερμανος(παρουσιαζοντας οτι δεν εχει ευθυνη με την πραξη που εκανε να διαφημιζει αλλιως τα πραγματα σε σχεση με την πραγματικοτητα)

-απο την στιγμη που δεν εχει αναφερει στις διαφημισεις οτι τα παιχνιδια ειναι σε αυτην την τιμη για λιγες μερες και οχι μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται!

- ... (εδω δεν ηξερε τι ακριβως να απαντησει..)

Αν δεν μου στειλουν τα παιχνιδια που παραγγειλα θα προβω σε καταγγελια οπως σαφως δικαιουμαι και οτι αλλη ενεργεια μπορεσω.

Υ.Γ. Καποιοι σαφως θα πουνε τι φταινε οι υπαλληλοι αλλα και αυτοι δεν εχουν καποια ευθυνη?Ποσοι καβατζωσαν ενα σωρο(ειμαι σιγουρος οτι συνεβη αυτο) παιχνιδια στη αρχη και μετα ψαχναμε να βρουμε και ειχαν μεινει ελαχιστα ή και τπτ?

Δεν σκεφτονται αν μια επιχειρηση δεν πηγαινει καλα κλεινει καταστηματα και καποιοι χανουν την δουλεια τους?

επειδη ετσι και αλλιως δεν παει καλα εχουν ακουστει τοσα για παρανομιες κατα την μεταβιβαση της εταιριας γερμανος λογικο ειναι να προχωρησουν σε διαφορα τετοια κολπα.

και που να δειτε τι ερχεται σε λιγο καιρο. οταν θα ετοιμαζονται για κανονι μεγαλοι του χωρου εκει να δειτε απατες και κολπακια...

Μου ήρθε σήμερα απαντητικό mail το οποίο ήτανε συντομότατο κ περιεκτικότατο

"KΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ"

Μου κάνει σε λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο.

Έστειλα απάντηση κάνοντας copy-paste το mail του jugerman (έχω σβήσει ολα τα προσωπικα του στοιχεια) που αντι να το στείλουν στο κατάστημα στα Γιαννιτσά το έστειλαν σε αυτόν. Όχι πως περιμένω να πετύχω κάτι απλά για να δουν πόσο μπουρ*** είναι...

Εγω παντως βρηκα παιχνιδι.

Οχι εγω για την ακριβεια, αλλα ειπα για την προσφορα σε εναν φιλο μου και πηγαμε μαζι στο γερμανο Αγ. Παντελ. Με αποτελεσμα να παρουμε απο κει το Half Life 2 για PS3

jugerman

αν έχετε το προϊόν στο κατάστημα προχωρήστε σε πώληση

αν δεν το έχετε διαθέσιμο προχωρήστε σε παραγγελία του από την αποθήκη και πληροφορήστε για την ημερομηνία παραλαβής του

αν δεν υπάρχει στην αποθήκη προτείνεται ένα αντίστοιχο προϊόν.

Για πληροφορίες e-germanos επικοινωνήστε με την ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) 800-11-40000 (AΠΟ ΚΙΝΗΤΟ) 210-800-6000

παιδια αντι αυτο να σταλει στον γερμανό ήρθε σε εμένα ξέρει κανείς γιατί;

Αν ισχυει αυτο και αν εχουμε πραγματικα δυναμη σαν καταναλωτες και τους τσουξει οτι κανουμε με καταγγελειες κλπ υποχρεουνται να μας προτεινουν αλλα games αντιστοιχα και απο την στιγμη που εχουν εξαντληθει των 2 ευρω μαντεψτε ποια υποχρεουνται να προτεινουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...