lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οι τιμές εξακολουθούν και είναι στα 2,10 ευρώ...... Αν δεν πάρουμε έστω 1 απο αυτά που παραγγείλαμε να τους κάνουμε ρόμπα σε όσα site γνωρίζει ο καθένας. Είναι για πολύ κράξιμο. Αύριο κιόλας θα περάσω μια βόλτα σπο το μαγαζάκι της γειτονιάς...
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο,αλλά είναι ανοιχτά σήμερα? Αμα ηταν ζαχαροπλαστειο με κινητα, κονσολες, παιχνιδια ναι θα ηταν
Sadman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αλλού ήθελα να καταλήξω Πως να ενημερωθεί το site τότε?
rey7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είδαμε και χθες που ήταν ανοιχτό πόσο ενημερώθηκε...
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είδαμε και χθες που ήταν ανοιχτό πόσο ενημερώθηκε... quoted for fcking emphasis.. Απλά λολ πάντως.
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια..
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια.. Βασικά 1 χρόνο μέλος,αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι μια ειρωνεία στο ποστ σου,δεν έχει δίκιο ? Τέλοσπαντων,δεν ξέρω αν προαναφέρθηκε αλλά μην ξεχνάμε πως ο Γερμανός ανήκει στην Cosmote.
rey7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια.. Ενώ να υποθέσω οτι τα δικά σου 742 είναι όλα εύστοχα.... Γεννημένος sniper ο φίλος.... Για πες μου κύριε εύστοχε, στο συγκεκριμένο μου ποστ που είναι η διαφωνία σου? Έτσι για να δω που έχω το άδικο βρε αδερφέ...
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις χαλαρωστε λιγο δεν το ειπα ειρωνικα. Μπορεις να κοιταξεις τα 742 μου ποστς και θα καταλαβεις αν ειμαι ειρωνικος η οχι. Πωπω την καταστροφη φερνεται για το τιποτα. Αλλος ειναι ο κοινος μας εχθρος.... οι κωλοεταιριες
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παρειγγειλα και γω 2 παιχνιδια για το PS3 και μου παν στο mail οτι προοθειται η παραγγελια και σε 2 μερες θα τα χω.Αντε να δουμε..........(οχι οτι ελπιζω σε τιποτα δηλαδη )
Neo106 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ειχα κανει παραγγελια παραπροχτες και φυσικα οχι τηλεφωνο αλλα ουτε καν mail. Υποθετω οτι ο τυχερος της υποθεσης ειναι φυσικα οχι οποιος του πανε αυτα που παρηγγειλε αλλα αυτος που θα τον ειδοποιησουν οτι δεν υπαρχει αποθεμα. germanos = uber fail
sakis.kom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Με παραγγελία από το site, πήρε κανείς παιχνίδια στα χέρια του?
F33L Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 2h μερα σημερα και ουτε καν με πηραν για ακυρωση.. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ κανονικα με βλεπω και εμενα απο αυριο να μπενω στο ωραιοτατο site gia kataggelia
deadp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, αργίες μην περιμένετε να γίνει κάτι. Από σήμερα θα αρχίσουν τα ακυρωτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.