Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι τιμές εξακολουθούν και είναι στα 2,10 ευρώ......:rolleyes:

Αν δεν πάρουμε έστω 1 απο αυτά που παραγγείλαμε να τους κάνουμε ρόμπα σε όσα site γνωρίζει ο καθένας.

Είναι για πολύ κράξιμο.

Αύριο κιόλας θα περάσω μια βόλτα σπο το μαγαζάκι της γειτονιάς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια..

Βασικά 1 χρόνο μέλος,αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι μια ειρωνεία στο ποστ σου,δεν έχει δίκιο ?

Τέλοσπαντων,δεν ξέρω αν προαναφέρθηκε αλλά μην ξεχνάμε πως ο Γερμανός ανήκει στην Cosmote.

Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια..

Ενώ να υποθέσω οτι τα δικά σου 742 είναι όλα εύστοχα.... Γεννημένος sniper ο φίλος....

Για πες μου κύριε εύστοχε, στο συγκεκριμένο μου ποστ που είναι η διαφωνία σου? Έτσι για να δω που έχω το άδικο βρε αδερφέ...

Ρε σεις χαλαρωστε λιγο δεν το ειπα ειρωνικα. Μπορεις να κοιταξεις τα 742 μου ποστς και θα καταλαβεις αν ειμαι ειρωνικος η οχι. Πωπω την καταστροφη φερνεται για το τιποτα. Αλλος ειναι ο κοινος μας εχθρος.... οι κωλοεταιριες ;)

Παρειγγειλα και γω 2 παιχνιδια για το PS3 και μου παν στο mail οτι προοθειται η παραγγελια και σε 2 μερες θα τα χω.Αντε να δουμε..........(οχι οτι ελπιζω σε τιποτα δηλαδη :P)

Ειχα κανει παραγγελια παραπροχτες και φυσικα οχι τηλεφωνο αλλα ουτε καν mail.

Υποθετω οτι ο τυχερος της υποθεσης ειναι φυσικα οχι οποιος του πανε αυτα που παρηγγειλε αλλα αυτος που θα τον ειδοποιησουν οτι δεν υπαρχει αποθεμα.

germanos = uber fail

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...