lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οι τιμές εξακολουθούν και είναι στα 2,10 ευρώ...... Αν δεν πάρουμε έστω 1 απο αυτά που παραγγείλαμε να τους κάνουμε ρόμπα σε όσα site γνωρίζει ο καθένας. Είναι για πολύ κράξιμο. Αύριο κιόλας θα περάσω μια βόλτα σπο το μαγαζάκι της γειτονιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο,αλλά είναι ανοιχτά σήμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο,αλλά είναι ανοιχτά σήμερα? Αμα ηταν ζαχαροπλαστειο με κινητα, κονσολες, παιχνιδια ναι θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αλλού ήθελα να καταλήξω Πως να ενημερωθεί το site τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rey7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είδαμε και χθες που ήταν ανοιχτό πόσο ενημερώθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είδαμε και χθες που ήταν ανοιχτό πόσο ενημερώθηκε... quoted for fcking emphasis.. Απλά λολ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια.. Βασικά 1 χρόνο μέλος,αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι μια ειρωνεία στο ποστ σου,δεν έχει δίκιο ? Τέλοσπαντων,δεν ξέρω αν προαναφέρθηκε αλλά μην ξεχνάμε πως ο Γερμανός ανήκει στην Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rey7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι ο rey7 ειναι 2 χρονια μελος αλλα μιλαει μονο οταν εχει να πει κατι ευστοχο ... εξου και τα 42 σχολια.. Ενώ να υποθέσω οτι τα δικά σου 742 είναι όλα εύστοχα.... Γεννημένος sniper ο φίλος.... Για πες μου κύριε εύστοχε, στο συγκεκριμένο μου ποστ που είναι η διαφωνία σου? Έτσι για να δω που έχω το άδικο βρε αδερφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις χαλαρωστε λιγο δεν το ειπα ειρωνικα. Μπορεις να κοιταξεις τα 742 μου ποστς και θα καταλαβεις αν ειμαι ειρωνικος η οχι. Πωπω την καταστροφη φερνεται για το τιποτα. Αλλος ειναι ο κοινος μας εχθρος.... οι κωλοεταιριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παρειγγειλα και γω 2 παιχνιδια για το PS3 και μου παν στο mail οτι προοθειται η παραγγελια και σε 2 μερες θα τα χω.Αντε να δουμε..........(οχι οτι ελπιζω σε τιποτα δηλαδη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ειχα κανει παραγγελια παραπροχτες και φυσικα οχι τηλεφωνο αλλα ουτε καν mail. Υποθετω οτι ο τυχερος της υποθεσης ειναι φυσικα οχι οποιος του πανε αυτα που παρηγγειλε αλλα αυτος που θα τον ειδοποιησουν οτι δεν υπαρχει αποθεμα. germanos = uber fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Με παραγγελία από το site, πήρε κανείς παιχνίδια στα χέρια του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 2h μερα σημερα και ουτε καν με πηραν για ακυρωση.. ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ κανονικα με βλεπω και εμενα απο αυριο να μπενω στο ωραιοτατο site gia kataggelia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, αργίες μην περιμένετε να γίνει κάτι. Από σήμερα θα αρχίσουν τα ακυρωτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.