s2117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Sorry για το οφτόπικ,αλλά για πες την προσφορά του ταξιδιού
vocals_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα...Αν και διαβαζα καιρό το φόρουμ το πάθημα μου (όπως και των περισσοτέρων εδώ πέρα) με οδήγησε στην απόφαση μου να γινω επίσημα πια και μέλος της παρέας μας (είχε και ένα καλό αυτή η κοροϊδια)... Και γω μια από τα ίδια...Παράγγειλα καμμιά 20αριά παιχνίδια και μέχρι στιγμής ούτε τηλέφωνο , ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα... Και φυσικά πλέον έχει περάσει στο πετσί μου ότι παιχνίδι δεν πρόκειται να παραλάβω ούτε για δείγμα...Επιπλέον στην περιοχή μου ο Γερμανός είχε μόλις 2 αδιάφορα παιχνίδια των 2,1 Ευρώ για PS3 και πιστέψτε με δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω άλλο μου το είπε φίλος που πήγε πρωί πρωι στο άνοιγμα του καταστήματος (ήταν ο πρώτος τους πελάτης για χθες)... Τι αποφασίσαμε με το φίλο μου; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...Και όχι στα παιχνίδια (έτσι κι αλλιώς από αλλού αγοράζαμε που τα βρίσκουμε φθηνότερα) αλλά στο κομμάτι που καίει περισσότερο την συγκεκριμένη εταιρία...ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ σύντροφοι... Εμείς για τα επόμενα δύο χρόνια (και βλέπουμε) δε πρόκειται να ξαναπατήσουμε για κινητό στην συγκεκριμένη αλυσίδα...Και μεθαύριο κι εγώ και ο φίλος μου θα πάρουμε τις πέντε γραμμές που έχουμε συνολικά στην ΚΟΣΜΟΤΕ και βουρ στη VODAFONE που δίνει και ταξιδάκι στο εξωτερικό (θα πάμε με τις γυναίκες μας μια βόλτα μέχρι Λονδίνο και εκεί ξέρετε παίζουν καλές προσφορές σε παιχνίδια)... Κάντε και εσεις το ίδιο και να είστε σιγουροι ότι αυτό θα τους πονέσει πολύ περισσότερο από μια απλή καταγγελία που μπορεί να βάλουν έναν από τους δικηγοράκους που βλέπουμε στα παράθυρα να σκουπίσει μια και καλή τα χάλια τους... ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.... ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ; ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ... Καλά τα λες σύντροφε. Quoted for emphasis..
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Sorry για το οφτόπικ,αλλά για πες την προσφορά του ταξιδιού Ρίξε μια ματιά εδώ.
alexisgt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πλαίσιο, eshop, τώρα και ο Γερμανός στην "κομπίνα" με προσφορές κράχτες που απλά δεν υπάρχουν... Και όσο το κράτος δεν κάνει κάτι για τέτοιου τύπου ενέργειες απο τα καταστήματα, τα θύματα θα είμαστε εμείς οι καταναλωτές...
F33L Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 OXI Να μην κλεισει το τοπικ, μιας κ 80% απο εμας δεν εχουμε παρει απαντηση για το εαν θα "παραλαβουμε" θελουμε να πουμε και το τελευταιο τραγουδι λοιπον + επειτα να τελειωσει η ιστορια..
rey7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δωράκι και απο εμένα... http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_4670.html
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δωράκι και απο εμένα... http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_4670.html Η απολυτη αξιοπιστια, δεν καταλαβαινω πως αρκετοι διαβαζουν την απολυτη λασπη και θεωρουν οτι πρεπει να προσεχουν μην γραψουν κατι κακο εκει μεσα. Η γνωμη μου ειναι οτι αυτες ειναι ενεργειες που δεν θα ωφελησουν σε τιποτα, καταγγελειες στα αρμοδια οργανα απο ΟΛΟΥΣ οσους εξαπατηθηκαν.
jugerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παιδιά να βάλω το αληθινό μου όνομα ή ψεύτικο στην εγγραφή;
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παιδιά να βάλω το αληθινό μου όνομα ή ψεύτικο; Αληθινό ρε φίλε, τι φοβάσαι?
sno0py Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγω εκανα σημερα μια παραγγελια καποιους τιτλους για pc και φυσικα δεν ελπιζω σε θαυμα... Εχθες που ειδα το τοπικ εδω πηγα σε 2 καταστηματα και αγορασα το unreal tournament 3 και το virtual tenni 3+football manager 2008 (4.20 ευρω) ετσι για το γαμωτο.. Αυριο θα παω σε ολα τα καταστηματα απο πρωι μηπως βρω καποιο απο αυτα που παραγγειλα. Παντως απο online παραγγελια δεν υπαρχει πιθανοτητα να δουμε ουτε ζελατινα απο καποιον τιτλο...
jugerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αληθινό ρε φίλε, τι φοβάσαι? για να παραγγείλω 5.000 παιχνίδια και να μην πάω και τα πάρω (μετά θα με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο) γι¨αυτό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:30 ---------- ρε παιδιά γιατί δεν γίνεται να εγγραφώ; η <<εγγραφή>> δεν πατιέται. Ξέρει κανείς γιατί;
ktsolkas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 βαλτα στο καλαθι και καπου εκει στο τσεκαουτ θα σου ζητησει να βαλεις ονομα και κωδικο.πατα νεος χρηστης και σε βαζει αυτοματα.
jugerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 βαλτα στο καλαθι και καπου εκει στο τσεκαουτ θα σου ζητησει να βαλεις ονομα και κωδικο.πατα νεος χρηστης και σε βαζει αυτοματα. το κάνα αυτό αλλά βάζω τα στοιχεία μου και δεν πατιέται η εγγραφή. Και για ΑΦΜ που δεν έχω τι να βάλω.Έχει σημασία που μπαίνω από το google chrome και όχι από to internet explorer 8?
pigos23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το κάνα αυτό αλλά βάζω τα στοιχεία μου και δεν πατιέται η εγγραφή. Και για ΑΦΜπου δεν έχω τι να βάλω.Έχει σημασία που μπαίνω από το google chrome και όχι από to internet explorer 8? τι ασχολησε ρε φιλε ποσες σελιδες τωρα τους κραζουμε + οτι ειναι μουφα η προσφορα Μην τους δινεις τα στοιχεια σου τσαμπα....
GeorgT. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το κάνα αυτό αλλά βάζω τα στοιχεία μου και δεν πατιέται η εγγραφή. Και για ΑΦΜπου δεν έχω τι να βάλω.Έχει σημασία που μπαίνω από το google chrome και όχι από to internet explorer 8? δεν εχει κόκκινο αστεράκι το αφμ οποτε δεν ειναι υποχρεωτικό κατα την εγγραφή, παντως κανενα πρόβλημα του site θα ειναι κ δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις!! Ακομα ετσι τις έχουν τις τιμές αυτοι οι αθεόφοβοι?? Το eshop τους δεν ανανεώνεται σήμερα γιατι λειτουργεί μονο ώρες καταστημάτων??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.