efo355 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγώ λέω να παραγγείλουμε όλοι από 50 παιχνίδια και μαζί κανα δυο κινητά της τάξης των 600 ευρώ. Οταν θα μας ειδοποιήσουν ότι έχουν τα κινητά αλλά όχι τα παιχνίδια (γιατί είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει) τότε συγκεντρώνουμε τα email και κάνουμε καταγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Την διαφήμιση την πέτυχα και εγώ και αυτή τη στιγμή είναι στον σκληρό μου δίσκο!!! Θα σταλεί στην Γενική Γραμματεία καταναλωτή!!!!!!!!!!!!!!!!!:devil: Αφού δεν έχουν παιχνίδια ΓΙΑΤΙ την παίζουν?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Την διαφήμιση την πέτυχα και εγώ και αυτή τη στιγμή είναι στον σκληρό μου δίσκο!!!Θα σταλεί στην Γενική Γραμματεία καταναλωτή!!!!!!!!!!!!!!!!!:devil: Αφού δεν έχουν παιχνίδια ΓΙΑΤΙ την παίζουν?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οπως το ειπες , ''την παιζουν'' !! χαχαχαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 εγώ λέω να παραγγείλουμε όλοι από 50 παιχνίδια και μαζί κανα δυο κινητά της τάξης των 600 ευρώ. Οταν θα μας ειδοποιήσουν ότι έχουν τα κινητά αλλά όχι τα παιχνίδια (γιατί είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει) τότε συγκεντρώνουμε τα email και κάνουμε καταγγελία Εγώ σκεφτόμουν να κάνω κάτι παρόμοιο... Να παραγγείλω καμιά 100ριά παιχνίδια και 3-4 κονσόλες PS3, και αν μου πουν πως δεν υπάρχουν τα παιχνίδια... να τους ακυρώσω την παραγγελία!!!!!!!:lol: Χαμένος δεν θα είμαι! οπως το ειπες , ''την παιζουν'' !! χαχαχαχα!! Έγραψες!!!!!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jugerman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδιά προσπαθώ να παραγγείλω, αλλά το server κολλάει. Θα μπω 3ης η ώρα το βράδυ που δεν θα είναι πολλοί μέσα και δεν θα κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδιά προσπαθώ να παραγγείλω, αλλά το server κολλάει. Θα μπω 3ης η ώρα το βράδυ που δεν θα είναι πολλοί μέσα και δεν θα κολλάει. Μην παραγγειλεις φιλε..τσαμπα θα παει ο κοπος σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jugerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ................................... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ποσα παιδια πηγαν σημερα για παιχνιδι στο γερμανο με το μπαμπα ?? πλερωσε ο μπαμπας... τι να πει οτι δν εχει αυτα την διαφημισης? Και δεν είναι μόνο αυτό...εγώ προσωπικά είδα παιδιά που πηγαν σήμερα και ζητούσαν κονσόλες με 2.10ε(παιδιά είναι,δεν τα κατηγορω...όπως τους βολεύει τα ακούνε ) ΚΚαι να κουνάνε οι γονείς απο πίσω το κεφάλι με νοήμα στον πωλητή... Τι να πεις....:-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jugerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ............... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ---------- καληνύχτα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά από δω και πέρα θα αφιερώνω πέντε λεπτά κάθε μέρα να κάνω μεγαλούτσικες παραγγελίες τις οποίες δεν θα παραλαμβάνω ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πότε θα κλειδωθεί και αυτό είπαμε?(γιατί από εδώ και μετά μόνο γκρίνια προβλέπεται....) flame bait? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μου στειλανε mail (ουτε καν τηλ με πηραν οι $@#$) αναφεροντας οτι τα προιοντα δεν ειναι διαθεσιμα,ευχαριστουμε η απαντηση μου στο mail τους με cc στο [email protected] : ------------------------------------------------------------------------------------- Στο site e-germanos.gr (εκτος και αν ειναι αλλη επιχειρηση) τα συγκεκριμενα προιοντα εμφανιζονται ΑΚΟΜΑ διαθεσιμα χωρις να αναφερετε πουθενα οτι Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ Οποτε περιμενω απαντηση Επισης δηλωνετε οτι ''Καλέστε άμεσα τον πελάτη στο τηλέφωνο που αναγράφεται προς επιβεβαίωση της παραγγελίας και ενημερώστε τον για τα παρακάτω * αν έχετε το προϊόν στο κατάστημα προχωρήστε σε πώληση * αν δ ε ν το έχετε διαθέσιμο προχωρήστε σε παραγγελία του από την αποθήκη και πληροφορήστε για την ημερομηνία παραλαβής του'' Τα στοιχεια μου πλεον (οπου τα εδωσα στο site για να κανω την παραγγελια και να γινω πελατης σας) ειναι στην διαθεση σας ------------------------------------------------------------------------------- Για να δουμε ολοι ετσι πρεπει να κανουμε ωστε τουλαχιστον καμια εβδομαδα ακομα να ακουνε πολλα μπινελικια καθημερινα στα mail ή τηλεφωνα να στρωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alangr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ παράγγειλα χθές το βράδυ και σήμερα πήγα από το κατάστημα και μου είπαν ότι είχαν το πρωι παιχνίδια αλλά τους τελείωσαν όλα και ότι ήταν μια προσφορά καταστημάτων για να τους τελειώσει το στοκ οπότε δεν μετράνε οι παραγγελίες internet. Όταν τον ρώτησα όπως ήταν φυσικό γιατί τα βγάλαν και στο internet τότε μου απάντησε "έλα ντε?". Πάντως αυτό δεν είναι σαν τις προηγούμενες περιπτώσεις που απλά όπως λέγαν κάποια καταστήματα έγινε λάθος στο σύστημα. Τώρα είχαν απόθεμα και δεν το έδωσαν που έκανα παραγγελία το βράδυ αλλά σε κάποιους άλλους το πρωι. Πρόκειτε δηλαδή για αναίτιο διαχωρισμό πελατών και πιστεύω αυτή τη φορά οι καταγγελίες μας να ληφθούν πιο σοβαρά υπ' όψιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν,κάποιος που να έχει και λίγο εμπειρία επί του θέματος,θέλει να προτείνει έναν τρόπο που να δράσουμε όλοι μαζί?Πχ κοινή καταγγελία ή δεν ξέρω εγώ τι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nextnet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα...Αν και διαβαζα καιρό το φόρουμ το πάθημα μου (όπως και των περισσοτέρων εδώ πέρα) με οδήγησε στην απόφαση μου να γινω επίσημα πια και μέλος της παρέας μας (είχε και ένα καλό αυτή η κοροϊδια)... Και γω μια από τα ίδια...Παράγγειλα καμμιά 20αριά παιχνίδια και μέχρι στιγμής ούτε τηλέφωνο , ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα... Και φυσικά πλέον έχει περάσει στο πετσί μου ότι παιχνίδι δεν πρόκειται να παραλάβω ούτε για δείγμα...Επιπλέον στην περιοχή μου ο Γερμανός είχε μόλις 2 αδιάφορα παιχνίδια των 2,1 Ευρώ για PS3 και πιστέψτε με δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω άλλο μου το είπε φίλος που πήγε πρωί πρωι στο άνοιγμα του καταστήματος (ήταν ο πρώτος τους πελάτης για χθες)... Τι αποφασίσαμε με το φίλο μου; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού...Και όχι στα παιχνίδια (έτσι κι αλλιώς από αλλού αγοράζαμε που τα βρίσκουμε φθηνότερα) αλλά στο κομμάτι που καίει περισσότερο την συγκεκριμένη εταιρία...ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ σύντροφοι... Εμείς για τα επόμενα δύο χρόνια (και βλέπουμε) δε πρόκειται να ξαναπατήσουμε για κινητό στην συγκεκριμένη αλυσίδα...Και μεθαύριο κι εγώ και ο φίλος μου θα πάρουμε τις πέντε γραμμές που έχουμε συνολικά στην ΚΟΣΜΟΤΕ και βουρ στη VODAFONE που δίνει και ταξιδάκι στο εξωτερικό (θα πάμε με τις γυναίκες μας μια βόλτα μέχρι Λονδίνο και εκεί ξέρετε παίζουν καλές προσφορές σε παιχνίδια)... Κάντε και εσεις το ίδιο και να είστε σιγουροι ότι αυτό θα τους πονέσει πολύ περισσότερο από μια απλή καταγγελία που μπορεί να βάλουν έναν από τους δικηγοράκους που βλέπουμε στα παράθυρα να σκουπίσει μια και καλή τα χάλια τους... ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.... ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ; ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.