Konstantin77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ακόμη μια καταγγελία στη ΓΓΚ και από μένα (ελάχιστα τροποποποιημένη αυτή του Malthador) Το πρόβλημα μου αφορά στην διαφήμιση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και στην προσφορά ορισμένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην τιμή των 2,09 ευρώ. Σήμερα παρήγγειλα ορισμένους τίτλους από το site της εν λόγω εταιρίας και επικοινωνώντας με το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΥ ***** ενημερώθηκα ότι "Παιχνίδια σε αυτήν την τιμή δεν θα ξαναέρθουν στο κατάστημα" και πως "Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων", χωρίς βέβαια κάτι από αυτά να είναι αναγεγραμμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μου. Τα ίδια δε , μου αναφέρθηκαν σε τηλεφώνημά μου στα κεντρικά της εταιρίας απ΄'όπου και μου ανακοινώθηκε οτι η παραγγελία μου δεν θα εκτελεστεί.Σύμφωνα με το έγγραφο που υπάρχει στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και τιτλοφορείται "Αθέμιτες Εμπορικές Τακτικές" η ανωτέρα διαφημιστική τακτική της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στην "Μαύρη λίστα παραπλανητικών εμπορικών τακτικών" του εγγράφου και συγκεκριμένα εμπίπτει στις τακτικές (5) και (6). Αιτούμαι για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας μου το συντομότερο δυνατόν, καθώς και για την παραδειγματική τιμωρία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., έτσι ώστε να μην προβεί ξανά σε διαφημιστικές τακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού. Παρακαλώ να με ενημερώσετε για την πορεία της καταγγελίας μου Ευγε! Εγω μπορει πρωτα να περιμενω να μου πουν οτι δεν θα μου τα στειλουν, αλλα πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω(μα τον τουτάτη) μια οργανωμένη κίνηση από τόσους καταναλωτές. Εχω βαρεθει να ειμαι ο στραβος και περιεργος ("Μονο εσεις μας το λετε κυριε"). Ευγε και στο Site! Επιτελους δεν ειναι ολοι στην Ελλαδα κακομοιρηδες και 'δεν πειραζει και βλεπουμε'! Οπως, off topic, μπηκα στο site του you.gr με τις τρεχουσες προσφορες την ωρα ακριβως που το ενημερωναν. Τα usb stick που εχουν στο τέλος ήταν από την αρχή εξαντλημένα (Μια παρατήρηση κάνω, μην το σχολιασετε καυστικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σίγουρα,από αυτή την απόψη έχεις δίκιο.Αλλά όπως είπα...αν δεν υπάρχει κάτι δεν μπορεί να στο δώσει ο γερμανός και ο κάθε "γερμανός". Το όλο θέμα είναι ότι όταν βγάζεις μια προσφορά πρέπε να ενημερώνεις και πόσα κομμάτια υπάρχουν... Μα αυτο ειναι το θεμα μας. Εαν λεγαν στο καταστημα οτι εχουν αλλα 10 διαθεσιμα τεμαχια ολοι καταλαβαινουμε οτι καποια στιγμη θα εξαντληθουν, πολυ συντομα, μετα κανεις δεν εχει καμια απαιτηση. Αλλα το εχουν κανει ετσι εσκεμενα να ξεγελαν με τις διαφημισεις τον κοσμο που θα παει στο καταστημα να αγορασει παιχνιδι με 2€, παει, δεν βρισκει τιποτα και μιας που ειναι εκει ψωνιζει και κατι ασχετο. Αυτο ειναι παραπλανηση. Τεχνικα υπαρχει τροπος να ενημερωνεται το ηλεκτρονικο καταστημα απο την αποθηκη, απλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να το εφαρμοσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ξαναρωτάω. Μπορούμε να κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ? Εκτός από καταγγελίες, κάναμε ο καθένας ξεχωριστά. Εξώδικο ας πούμε? Ψήνεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsolkas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ενταξει να δεχτω οτι σημερα το μεσημερι(για να μην πω το πρωι μολις ανοιξαν) διαπιστωσαν οτι το στοκ τελειωσε.αντε και μεχρι να πιει το καφεδακι του καποιος υπευθυνος,αντε μεχρι να διαβασει και την εφημεριδα του,να bloggarei να chattarei στο fb αντε και στην τελικη να σχολασε και να καταλαβε μετα οτι η προσφορα ελαβε τελος. δεν μπορεσε να ενημερωσει καποιον υπευθυνο για το site?καποιον υπευθυνο για το τμημα διαφημισης η στο τμημα επικοινωνιας?γιατι φτασαμε 9 το βραδυ και ακομα παιζει η διαφημιση. Λεω εγω τωρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οπως, off topic, μπηκα στο site του you.gr με τις τρεχουσες προσφορες την ωρα ακριβως που το ενημερωναν. Τα usb stick που εχουν στο τέλος ήταν από την αρχή εξαντλημένα (Μια παρατήρηση κάνω, μην το σχολιασετε καυστικα) Το you.gr το κράξαμε σε άλλο topic... δικαίως ή αδίκως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγω πηγα στο τοπικο καταστημα Γερμανος εδω στην Κεφαλονια και ειχαν κανα 50αρια παιχνιδια που τα διναν με 2.09 ευρω... Με παραγγελια λιγο χλωμο το βλεπω να ερθει κατι... Γι αυτο πηγαιντε στα καταστηματα και δειτε τι εχει μεινει μπας και τσιμπησετε τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εγω πηγα στο τοπικο καταστημα Γερμανος εδω στην Κεφαλονια και ειχαν κανα 50αρια παιχνιδια που τα διναν με 2.09 ευρω... Με παραγγελια λιγο χλωμο το βλεπω να ερθει κατι... Γι αυτο πηγαιντε στα καταστηματα και δειτε τι εχει μεινει μπας και τσιμπησετε τπτ... Φίλε... λίγο "μακρυά" πέφτει η Κεφαλλονιά... Εγώ βάζω τώρα το DVD Recorder να γράφει κανάλια μήπως και πετύχω την διαφήμιση! Αν την παίζουν ακόμα... ε, ρε γλέντια!!!! Για τα παιδιά που λένε "τι ψάχνουμε τώρα, ήθελαν να διώξουν τους παλιότερους τίτλους, η διαφήμιση ίσχυε απλά τώρα τελείωσαν τα παιχνίδια... κλπ..." Θα πω πως ΝΑΙ σωστά, αλλά ακόμα στο site του G μπορείς να παραγγείλεις και πως δεν αναφέρεται πουθενά πως υπάρχει περιορισμός διαθεσιμότητας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Φίλε... λίγο "μακρυά" πέφτει η Κεφαλλονιά... Εγώ βάζω τώρα το DVD Recorder να γράφει κανάλια μήπως και πετύχω την διαφήμιση! Αν την παίζουν ακόμα... ε, ρε γλέντια!!!! Για τα παιδιά που λένε "τι ψάχνουμε τώρα, ήθελαν να διώξουν τους παλιότερους τίτλους, η διαφήμιση ίσχυε απλά τώρα τελείωσαν τα παιχνίδια... κλπ..." Θα πω πως ΝΑΙ σωστά, αλλά ακόμα στο site του G μπορείς να παραγγείλεις και πως δεν αναφέρεται πουθενά πως υπάρχει περιορισμός διαθεσιμότητας!!! φιλε μου μολις επαιξε η διαφημιση τρεις φορες :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Να πω και γω την εμπειρία μου από τα καταστήματα στα Χανιά. Ξεκίνησα στις 11 και πήγα και στα 4 καταστήματα της πόλης. Στο πιο κεντρικό είχαν μόνο καμιά 10αρια παιχνίδια XBOX μέτριου ενδιαφέροντος. Το παράλογο ήταν, επειδή έψαχνα παιχνίδια του Wii, ότι στην βιτρίνα είχαν παιχνίδια του Wii τα οποία στο site είναι στην προσφορά (No more heroes, smackdown vs raw 2008 κ.α.) σε σχετική ερώτηση μου, έλεγαν ότι δεν είναι στην προσφορά και ας επέμενα για το αντίθετο (δεν το τράβηξα το θέμα γιατί δεν με ενδιέφεραν τα παιχνίδια αυτά). Στο δεύτερο κατάστημα είχαν 4-5 παιχνίδια xbox μόνο πάλι, μέτρια κι αυτά αλλά η πωλήτρια μου τόνισε ότι μπορώ να πάρω μέχρι 2 τεμάχια μόνο (WTF?! λες και τα υπόλοιπα δεν θα τα πλήρωνα αλλά θα τα έκλεβα!!!) Στα υπόλοιπα καταστήματα είχαν μια επανάληψη των ίδιων 4-5 τίτλων xbox που είχαν κ οι υπόλοιποι και τίποτα παραπάνω. (Βλέποντας τα ίδια παιχνίδια παντού αισθάνθηκα σαν να μεταφέρονταν τα ΙΔΙΑ παιχνίδια μαζί με μένα από κατάστημα σε κατάστημα). Συμπέρασμα: Παντού υπήρχαν τα ίδια XBOX και μόνο παιχνίδια κ τίποτα άλλο. Απολογισμός: 0 αγορές παιχνιδιών και περιμένω την εξέλιξη της online παραγγελίας μου με τα 4 παιχνίδια Wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altea6 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μαζί με όλους εσάς , έκανα την παραγγελία μου και περιμένω ακόμα απάντηση απο το κατάστημα . Αν βέβαια είναι αρνητική (που θα είναι) έχουν άλλη μία καταγγελία και από μένα! Α! Τώρα στο MEGA έπαιξε η διαφήμιση !! Σε πλαίσιο μάλιστα πάνω δεξιά της οθόνης λέει ότι ισχύει για λίγες ημέρες και όχι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μαζί με όλους εσάς , έκανα την παραγγελία μου και περιμένω ακόμα απάντηση απο το κατάστημα . Αν βέβαια είναι αρνητική (που θα είναι) έχουν άλλη μία καταγγελία και από μένα! Α! Τώρα στο MEGA έπαιξε η διαφήμιση !! Σε πλαίσιο μάλιστα πάνω δεξιά της οθόνης λέει ότι ισχύει για λίγες ημέρες και όχι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!! μολις πριν 2 λεπτα ξαναεπαιξε στο Mega! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μαζί με όλους εσάς , έκανα την παραγγελία μου και περιμένω ακόμα απάντηση απο το κατάστημα . Αν βέβαια είναι αρνητική (που θα είναι) έχουν άλλη μία καταγγελία και από μένα! Α! Τώρα στο MEGA έπαιξε η διαφήμιση !! Σε πλαίσιο μάλιστα πάνω δεξιά της οθόνης λέει ότι ισχύει για λίγες ημέρες και όχι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!! +1 Και φυσικά είμαι και εγώ μέσα αν αποφασίσουμε να κινηθούμε ομαδικά. Πρέπει επιτέλους αυτό το μονοπώλειο (Γερμανός-Πλαίσιο-Ε-shop) να πάρει ένα τέλος. Έτσι για να παραδειγματίζονται και οι υπόλοιποι μ@λ@κες που ακολουθούν στο κατόπι αυτών..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μ' αρέσει που κάνουμε και καταγγελίες...Ρε σεις,μέσα σε λιγώτερο από δυό βδομάδες κατάφεραν να τριπλασιάσουν την χρηματηστηριακή αξία του ομώνυμου ομίλου,αγόρασαν όλο τον πΟΤΕ σε τίμημα του ενός περίπτερου της Πλ.Συντάγματος και τώρα θα κολώσουν με τρεις ψωροκαταγγελείες;lol Υ.Γ.Ας μην ξεχνάμε και την μεταμεσονύκτια ντροπολογία τους,ότι ό,τι πρόστιμο και να παιχτεί,δεν εισπράτεται. Με τις υγειές μας. Φίλε η νοοτροπία και το υφάκι σου είναι ο λόγος που τέτοιες τακτικές συνεχίζονται. "Σιγά μην γίνει τίποτα με τις καταγγελίες βρε, ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΡΑ". Με κατάλαβες!Με τη μία!!Μαγκιά!!!Δεν είπα κάπου ότι ο Γερμανός αγόρασε τον πΟΤΕ.Απλά ανέφερα την χειραγώγηση της μετοχής "Γερμανός" από ντόπια λαμόγια,τα ίδια που ξεπουλήσανε και τα ασημικά μας,τα ίδια που κάνουν ακόμα κουμάντο.Τώρα άμα εσύ θες να μιλάω με αλφαβήτα,καλώς,άμα ξαναμπείς σε δικό μου μήνυμα,παρακαλώ να με ρωτήσεις να σου αναλύσω. Όποιος θέλει να τρώει ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, αξίζει τέτοιες συμπεριφορές και προσφορές. Οι υπόλοιποι ας δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι κορόιδα... Eδώ συναντιώμαστε.Τα ίδια ακριβώς λέμε,ο καθένας με τον τρόπο του.Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν καταφέρθηκα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε κανέναν στο post μου αυτό. Ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 με τον ενα η με τον αλλο τροπο παντως ολοι μιλαμε για τον γερμανο... στους 10 που θα μπουν μεσα, οι 2-3 θα παρουν κατι εστω και με κανονικη τιμη, αρα ο γερμανος και θα ξεστοκαρει,αλλα και βαζει κοσμο μεσα στο μαγαζι του,ειτε ψωνιζει ειτε οχι αυξανει την δυναμικη του.. συμπερασμα; εδω ειναι 10 ψαγμενοι στο φορουμ που θα το πουν σε αλλους 10 ο καθενας και θα ειμαστε συνολο 100, αλλα τα προβατα εξω που θα τσιμπησουν ειναι πολυ περισσοτερα. αρα ο γερμανος εκανε για αλλη μια φορα εξυπνη κινηση,αλλα μγκα τον καναμε εμεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenbill Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 με τον ενα η με τον αλλο τροπο παντως ολοι μιλαμε για τον γερμανο...στους 10 που θα μπουν μεσα, οι 2-3 θα παρουν κατι εστω και με κανονικη τιμη, αρα ο γερμανος και θα ξεστοκαρει,αλλα και βαζει κοσμο μεσα στο μαγαζι του,ειτε ψωνιζει ειτε οχι αυξανει την δυναμικη του.. συμπερασμα; εδω ειναι 10 ψαγμενοι στο φορουμ που θα το πουν σε αλλους 10 ο καθενας και θα ειμαστε συνολο 100, αλλα τα προβατα εξω που θα τσιμπησουν ειναι πολυ περισσοτερα. αρα ο γερμανος εκανε για αλλη μια φορα εξυπνη κινηση,αλλα μγκα τον καναμε εμεις.. Ποσα παιδια πηγαν σημερα για παιχνιδι στο γερμανο με το μπαμπα ?? πλερωσε ο μπαμπας... τι να πει οτι δν εχει αυτα την διαφημισης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.