Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Άλλη μία καταγγελία έφυγε κι από μένα στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όχι ότι θα βγει κάτι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις:

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Το πρόβλημα μου αφορά στην διαφήμιση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και στην προσφορά ορισμένων ηλεκτρονικών παιγνίων στην τιμή των 2,09 ευρώ. Σήμερα παρήγγειλα ορισμένους τίτλους για Wii και PC και περνώντας αργότερα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΥ Α***** ενημερώθηκα από δύο υπαλλήλους ότι "Παιχνίδια σε αυτήν την τιμή δεν θα ξαναέρθουν στο κατάστημα" και πως "Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων", χωρίς βέβαια κάτι από αυτά να είναι αναγεγραμμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μου. Σύμφωνα με το έγγραφο που υπάρχει στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και τιτλοφορείται "Αθέμιτες Εμπορικές Τακτικές" η ανωτέρα διαφημιστική τακτική της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στην "Μαύρη λίστα παραπλανητικών εμπορικών τακτικών" του εγγράφου και συγκεκριμένα εμπίπτει στις τακτικές (5) και (6).

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Αιτούμαι για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας μου το συντομότερο δυνατόν, καθώς και για την παραδειγματική τιμωρία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., έτσι ώστε να μην προβεί ξανά σε διαφημιστικές τακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως να ανοιγαμε ενα νεο θεμα στην καταλληλη ενοτητα και να καναμε κατι μαζικο ολοι?καλοι ειμαστε(που ελεγε καποτε μια διαφημιση για την απογραφη που εγινε) αλλα ποσοι ειμαστε?και να το ψαξουμε ολοι μαζι.

Δημοσ.

Malthador μπορώ να το αντιγράψω; :-D

Γιατί ειλικρινά με κούρασαν οι απατεώνες...

Δεν ήταν απλά μια λάθος τιμή, αλλά αυτοί οι ανίκητοι το διαφήμισαν και στην TV.

Ύμαρτον ρε κάφροι. :mad:

Δημοσ.

Μάγκες έχω τρελή όρεξη να το τραβήξω μέχρι τέλους. Δεν είναι τα παιχνίδια, η κοροιδία είναι. Ψήνομαι για μήνυση. Υπάρχει τρόπος να γίνει μια "ομαδική" μήνυση από όλους εμας?

Δημοσ.

Ερασιτέχνες , ανοργάνωτοι και άλλα πολλά .

Αφού τηλεφώνησα στο κατάστημα απ'όπου υποτίθεται οτι θα παραλάμβανα,και πήρα την απάντηση οτι ''έφυγαν'' τα παιχνίδια απ'το πρωί(όσα είχαν) και αφού έπεσε ο πρώτος καυγάς , το κατάστημα με παρέπεμψε για τα περαιτέρω στα κεντρικά.

Δεν έχει νόημα εδώ να αναφέρω τα όσα απίστευτα άκουσα σαν δικαιολογίες από το τηλέφωνο ,ούτε ή σχεδόν εριστική συμπεριφορά της τηλεφωνήτριας ....

Απαίτησα να διαγραφούν άμεσα τα προσωπικά μου στοιχεία απο τη βάση δεδομένων της εταιρίας και μου ειπώθηκε οτι θα προωθηθεί άμεσα το αίτημα μου.

Σε δεκα λεπτά δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου όπου σε συνομιλία που μου δηλώθηκε οτι θα καταγραφεί , έγινε η διαγραφή των στοιχείων μου .

Θα ακολουθήσει έγγραφη επώνυμη καταγγελία για την συναλλαγή που δεν έγινε . (για την τιμή των όπλων μάλλον...)

Αυτά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (καλά αρχίσαμε :P )

Δημοσ.

Ρε παιδιά,δεν θα κάνω ούτε τον δικηγόρο ττου διαβόλου,ούτε τίποτα τέτοιο,αλλά μια απορία,όταν δεν έχουν να σας δώσουν,τι περιμένετε να πάρετε?

Βγάλαν μια προσφορά,πήραν όσοι πρόλαβαν και τέλος...τι το πεδεύετε το θέμα τόσο πολύ?

Δημοσ.
Ερασιτέχνες , ανοργάνωτοι και άλλα πολλά .

Αφού τηλεφώνησα στο κατάστημα απ'όπου υποτίθεται οτι θα παραλάμβανα,και πήρα την απάντηση οτι ''έφυγαν'' τα παιχνίδια απ'το πρωί(όσα είχαν) και αφού έπεσε ο πρώτος καυγάς , το κατάστημα με παρέπεμψε για τα περαιτέρω στα κεντρικά.

Δεν έχει νόημα εδώ να αναφέρω τα όσα απίστευτα άκουσα σαν δικαιολογίες από το τηλέφωνο ,ούτε ή σχεδόν εριστική συμπεριφορά της τηλεφωνήτριας ....

Απαίτησα να διαγραφούν άμεσα τα προσωπικά μου στοιχεία απο τη βάση δεδομένων της εταιρίας και μου ειπώθηκε οτι θα προωθηθεί άμεσα το αίτημα μου.

Σε δεκα λεπτά δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου όπου σε συνομιλία που μου δηλώθηκε οτι θα καταγραφεί , έγινε η διαγραφή των στοιχείων μου .

Θα ακολουθήσει έγγραφη επώνυμη καταγγελία για την συναλλαγή που δεν έγινε . (για την τιμή των όπλων μάλλον...)

Αυτά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (καλά αρχίσαμε :P )

Μια χαρά αρχίσαμε φίλε μου. Γιατί με αυτή την τόσο κραυγαλέα περίπτωση του Γερμανού, και τις καταγγελίες που θα γίνουν από τους καταναλωτές -εφόσον γίνουν βέβαια- ίσως και να έχουμε πρόστιμο για αθέμιτες τακτικές σε σχέση με τις εκπτώσεις, και να αρχίσουν να βάζουν μυαλό όχι μονο οι "γερμανοί", αλλά και κάποιοι άλλοι (πχ πλαίσιο).

Δημοσ.

Το γελιο ειναι οτι ακομη εμφανιζει τιτλους με 2,09€. Το πιο γελιο ειναι οτι κανεις δεν θα τους κανει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.

Δημοσ.
Ρε παιδιά,δεν θα κάνω ούτε τον δικηγόρο ττου διαβόλου,ούτε τίποτα τέτοιο,αλλά μια απορία,όταν δεν έχουν να σας δώσουν,τι περιμένετε να πάρετε?

Βγάλαν μια προσφορά,πήραν όσοι πρόλαβαν και τέλος...τι το πεδεύετε το θέμα τόσο πολύ?

Αδερφέ πλάκα μας κάνεις? Έχω εγώ ένα e-shop και εσύ κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου και αρχίζεις και παραγγέλνεις. Μετά παίρνεις τα @@ σου γιατί δεν έχω απόθεμα να σε καλύψω, εγω έχω κρατήσει και τα στοιχεία σου, και έχω αυξήσει και την κίνηση του site μου, και των μαγαζιών μου και χέστηκα για σένα. Αθέμιτος ανταγωνισμός, γκρίζα διαφήμιση και παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σου λέει κάτι? Προσωπικά είμαι έτοιμος να κάνω μήνυση, αν κάποιος θέλει ακολουθεί. Βαρέθηκα να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ΜΑΛΑΚΕΣ

Δημοσ.

Εμεις νομιζουμε οτι θα παρουμε Games, αυτοι νομιζουν οτι θα παρουν λεφτα... ;)

Πιος να ειναι αραγε ο χαμενος της υποθεσης? :)

Δημοσ.

Ακόμη μια καταγγελία στη ΓΓΚ και από μένα (ελάχιστα τροποποποιημένη αυτή του Malthador)

Το πρόβλημα μου αφορά στην διαφήμιση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. και στην προσφορά ορισμένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην τιμή των 2,09 ευρώ. Σήμερα παρήγγειλα ορισμένους τίτλους από το site της εν λόγω εταιρίας και επικοινωνώντας με το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΥ ***** ενημερώθηκα ότι "Παιχνίδια σε αυτήν την τιμή δεν θα ξαναέρθουν στο κατάστημα" και πως "Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων", χωρίς βέβαια κάτι από αυτά να είναι αναγεγραμμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μου. Τα ίδια δε , μου αναφέρθηκαν σε τηλεφώνημά μου στα κεντρικά της εταιρίας απ΄'όπου και μου ανακοινώθηκε οτι η παραγγελία μου δεν θα εκτελεστεί.Σύμφωνα με το έγγραφο που υπάρχει στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και τιτλοφορείται "Αθέμιτες Εμπορικές Τακτικές" η ανωτέρα διαφημιστική τακτική της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στην "Μαύρη λίστα παραπλανητικών εμπορικών τακτικών" του εγγράφου και συγκεκριμένα εμπίπτει στις τακτικές (5) και (6).

Αιτούμαι για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας μου το συντομότερο δυνατόν, καθώς και για την παραδειγματική τιμωρία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., έτσι ώστε να μην προβεί ξανά σε διαφημιστικές τακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε για την πορεία της καταγγελίας μου

Δημοσ.
Αδερφέ πλάκα μας κάνεις? Έχω εγώ ένα e-shop και εσύ κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου και αρχίζεις και παραγγέλνεις. Μετά παίρνεις τα @@ σου γιατί δεν έχω απόθεμα να σε καλύψω, εγω έχω κρατήσει και τα στοιχεία σου, και έχω αυξήσει και την κίνηση του site μου, και των μαγαζιών μου και χέστηκα για σένα. Αθέμιτος ανταγωνισμός, γκρίζα διαφήμιση και παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σου λέει κάτι? Προσωπικά είμαι έτοιμος να κάνω μήνυση, αν κάποιος θέλει ακολουθεί. Βαρέθηκα να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ΜΑΛΑΚΕΣ

Σίγουρα,από αυτή την απόψη έχεις δίκιο.

Αλλά όπως είπα...αν δεν υπάρχει κάτι δεν μπορεί να στο δώσει ο γερμανός και ο κάθε "γερμανός".

Το όλο θέμα είναι ότι όταν βγάζεις μια προσφορά πρέπε να ενημερώνεις και πόσα κομμάτια υπάρχουν...

• Moderators
Δημοσ.
Malthador μπορώ να το αντιγράψω; :-D

Φυσικά, μην το ρωτάς καν.

Προσωπικά, το σιχαίνομαι να με πιάνουν κορόιδο. Δεν με νοιάζουν τα games που δεν θα πάρω (τα πιο πολλά τα έχω τερματίσει από αυτά που παράγγειλα και δεν με βολεύουν καθόλου πλέον οι μη-ψηφιακές εκδόσεις των παιχνιδιών), αλλά με ενοχλεί που η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η κάθε ΓΕΡΜΑΝΟΣ πατάει πάνω σε ανήθικες και παράνομες τακτικές για να προωθήσει τα προϊόντα της. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.-

Δεν θα αρκεστώ μόνο στην καταγγελία, θα δω αν μπορώ να στηρίξω και εξώδικο πάνω στα e-mail τους και στις screenshots που έχω από το site τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...