Προς το περιεχόμενο

προσφορά Γερμανός: Ολα τα παιχνιδια (και καλα) σε τιμη σοκ!

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρε παιδια καθεστε και ασχολειστε με τα τσιρακια τους υπαλληλους του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που καβατζωσαν τα παιχνιδια και τωρα προσπαθουν να μας πεισουν ''ελα μωρε τι καταγγελια τι θα κερδισετε?'' εγω περιμενω τηλ απο το καταστημα και μετα, οπως ειναι λογικο αφου δε θα χουν τιποτα καταγγελια στο ΙΝΚΑ. Και κατι αλλο, αλλαξτε ολοι την υπογραφη σας οπως o sebastiennomania . το ιδιο εκανα και γω, μαυριστε τους σε ολα τα φορα :devil: . δε μπορουν να μας κοροιδευουν ετσι!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

+100000000000000000000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
κανοντας καταγγελια διεκδικεις το game που αγορασες + γενικα τα δικαιωματα σου..

σημαντικο να ειναι επωνυμη αλλιως θα σε κλασουν.

επισης

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ εσυ θα κερδισει η ελληνικη αγορα για να μην την κοροιδευουν αλλα ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

τι παρτακηδες ομως ειστε ορισμενοι ελεος..

τι εννοεις πορτακηδες??? εχω αντιμετωπισει τοσες μ*****κιες απο διαφορα καταστηματα εχω πραξει αναλογα με καταγγελιες κλπ και το αποτελεσμα μηδεν μη ξεχνας πως ζουμε στην Ελλαδα που ειναι ενα ξεφραγο αμπελι και κανει οτι θελει ο καθε επιτηδειος και ο ρολος της γεν.γρ.καταναλωτη νομιζω οτι δεν ειναι ουσιαστικος αλλα απλα διακοσμιτικος...μακαρι ναλλαξουν οι καταστασεις αλλα λιγο χλωμο....σημ δεν δουλευω σε κανεναν γερμανο ,αγγλο,γαλλο κλπ

παντως μαζι σας για την καταγγελια ....μακαρι να υπαρξει καποιο αποτελεσμα και να παψουν να κοροιδευουν ο καθε γερμανος..και ο καθε ανοητος...

• Moderators

Ποσες φορες το εχει κανει αυτο το Πλαισιο; Εμενα μου την εχουν κανει τουλαχισοτν 5 φορες το τελευταιο εξαμηνο οποτε δεν ξανακοιταζω το σαιτ του. Και μαλιστα εκει αντε να πηραν ενα προιον 1-2 ατομα και τερμα. (Και ΑΝ)!

Τουλαχιστον αυτοι ειχαν αρκετα κομματια απλα ειναι για τα μπαζα η οργανωση τους (σαν του Πλαισιου)

Δυστυχως ζουμε σε ενα μπαχαλο αλλα οι περισσοτεροι δεν το εχουν καταλαβει...

Έτσι από περιέργεια, θα πεταχτώ όπως είμαι στα καταστήματα εδώ στο Ηράκλειο...

Θα σας πω εντός ολίγου ίντα διάορο γίνεται. :P

Έτσι από περιέργεια, θα πεταχτώ όπως είμαι στα καταστήματα εδώ στο Ηράκλειο...

Θα σας πω εντός ολίγου ίντα διάορο γίνεται. :P

πες πες...... να μη πετάγομαι εγω

• Moderators

Hρακλειωτες και οι δυο, 219 μηνυματα και οι δυο!!

Απιστευτο!

Φοβεροι!

ΥΓ

εντωμεταξυ 2 τιτλους ps3 που τους θυμομουν στην προσφορα, μου ειπαν σε καταστημα οτι δεν ειναι προσφορα μαλιστα τους χτυπησαν το barcode και δεν ηταν 2.09 ενω στο σαιτ ειναι ακομα!

Ε ρε ξύθλο που θέλουν μερικοί....

Ξυλο θελουμε εμεις που εξακολουθουμε να ασχολουμαστε

απλά "μαυρίστε" τους όπου και σε όποιον μπορείτε.

Ε, και ;;; Τριτη χρονια που μας παιζουν και μεις σα χανοι ανταποκρινομαστε, γεμιζοντας το σερβερ τους με μειλ και ονοματα, αντι να τους στειλουμε στο διαολο. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μας κανουν το λοιπον, και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Ξυλο θελουμε εμεις που εξακολουθουμε να ασχολουμαστε

Ε, και ;;; Τριτη χρονια που μας παιζουν και μεις σα χανοι ανταποκρινομαστε, γεμιζοντας το σερβερ τους με μειλ και ονοματα, αντι να τους στειλουμε στο διαολο. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μας κανουν το λοιπον, και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Κοίτα εγώ έστειλα κοντινό συγγενικό πρόσωπο να κοιτάξει κάποια παιχνίδια για το pc βρήκε κάποια κάποια έχουν εξαντληθεί, πάντως μου είπε ότι είδε κόσμο με σακούλες..μιλάω για αθήνα κέντρο

2.10?

Να βγάλει και κέρδος 0.01?

Άρε ξύλο που θέλουμε όλοι οι έλληνες :P

Το site είναι down...λέω να πεταχτώ στο κατάστημα του χωριού μια βόλτα(σίγουρα θα έχει...αλλά ποιος πάει τώρα :-D)

2.10?

Το site είναι down...λέω να πεταχτώ στο κατάστημα του χωριού μια βόλτα(σίγουρα θα έχει...αλλά ποιος πάει τώρα :-D)

Δε μου παιρνεις αυτα που δεν μπορώ να βρω εδώ στην αθήνα? :-D

2.10?

εχεις δικιο ενα λεπτο ειναι λεφτα τη σημερινη εποχη.. :mrgreen:

να σου πω την αληθεια και γω το σκεφτομαι απο το πρωι να πεταχτω αλλα βαριεμαι και χω ξενερωσει μεχρι αηδιας με αυτα που χω ακουσει οτι τελειωσαν σε αλλα καταστηματα κλπ...

πες πες...... να μη πετάγομαι εγω

μην πετάγεσαι. τέσσερις τίτλοι, όλοι για xbox 360. Ένα - δυο pro, το 2008 και 09, ένα tomb raider, κι άλλο ένα που δε θυμάμαι.

φίφες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...