Razor-manolis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, Σήμερα πέρασα στο λαπτοπ μου τους 195.62 drivers της nvidia και είπα να ασχοληθώ λίγο με τα ρολόγια της gpu μου. [NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB] Διαβάζοντας στο νετ βρήκα μερικούς να λενε οτι πανω απο 695(core clock) δεν παει, έλα όμως που εμένα (από ότι λέει) έφτασε 735 και 520(memory clock) χωρίς errors στο atitool και έχω τις απορίες: i) Μπορώ να αφήσω την gpu σε αυτά τα ρολόγια?? με max βαθμούς 89(χωρίς τον 25cm ανεμιστήρα απο κάτω) ii) Τα προγράμματα που χρησιμοποίησα (ATITool , MSI Afterburner) είναι καλά; ή να βάλω καποια άλλα; iii) Το 3dmark απο πού το κατεβάζουμε; το πληρώνουμε; γιατι εγώ αυτό που κατέβασα από εδώ δεν κάνει το τεστ.
Wavemaster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 φιλε,η συγκεκριμένη κάρτα ανήκει στις ελαττωματικές παρτίδες της nvidia που υπερθερμαίνονται και καίγονται! Μην την ζορίζεις καθόλου!
vasilisga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 oc και laptop πιστευω δεν πανε μαζι... και οι 89 βαθμοι που λες δεν ειναι και λιγο εδω που τα λεμε...
Razor-manolis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 και οι 89 βαθμοι που λες δεν ειναι και λιγο εδω που τα λεμε αν πιανει 79-80 σε stock πάλι πολλά είναι;
panaathas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα δεν ειναι λιγα...Αρκετα ειναι..και τωρα ρε λαπτοπ δεν συνισταται το o/c γιατι δεν εχει καλη ψυξη...Δες μεχρι ποσους αντεχει η καρτα σου κι αν βαλεις κι απο κατω ανεμιστηρα καλο μπορει να πανε ολα καλα
Dark_Sage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 φίλε σε αποτρέπω και εγώ απο O/c σε λάπτοπ.... Μπορεί να σου κάτσει σοβαρή ζημιά αμα το έχεις 24/7 Δυστυχώς κάτι τέτοιες καρτες δεν ειναι για hardcore gaming ή για o/c
Razor-manolis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τότε, θα το γυρίσω στα stock. Να σημειώσω 89 βαθμούς έπιασε χωρίς ψύξη. με αυτόν έπιασε 84-85 με το ζόρι
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μάλλον θα στα δώσει στο χέρι αν συνεχίσεις να o/c την 8600.Αυτό συνέβει σε φίλο με HP Pavilion και την αυτή την κάρτα όταν o/c και έπαιζε παιχνίδια .Πρώτα άρχισε να βγάζει pixel ,κόκους μεγάλους στην οθόνη μετά γραμές και στην συνεχεια καπούτ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.