LHGMENOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδιά. έχω ένα λαπτοπ compaq presario και έχω μόνο linux. θέλω να ρωτήσω το εξής : μπορώ να βάλω ένα εξωτερικό δίσκο και να του περάσω xp και όταν τον ανοίγω όποτε τον τοποθετω να με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσω με xp ή linux ? ευχαριστώ
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Είναι λίγο ζόρικο, αλλά γίνεται http://www.ngine.de/index.jsp?pageid=4176 Θέλει προσοχή με τον loader. Σκέφτηκα και το άλλο "κολπάκι" αλλά αυτό τον καιρό δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Θα εγκαθιστούσα τα xp στο δίσκο και με ένα clone πρόγραμμα θα έκανα clone σε ένα stick και θα δοκίμαζα να δω αν παίζει.
DDoS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ..............Σκέφτηκα και το άλλο "κολπάκι" αλλά αυτό τον καιρό δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Θα εγκαθιστούσα τα xp στο δίσκο και με ένα clone πρόγραμμα θα έκανα clone σε ένα stick και θα δοκίμαζα να δω αν παίζει. Μη μπεις καν στο κοπο............... !
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μη μπεις καν στο κοπο............... ! ddos το δοκίμασες; Τι error έβγαλες;
DDoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 το στανταρντ ειναι οτι εχεις BSOD χαλαρα και παντα. Ειχα ψαχτει καποτε επειδη θεωρησα οτι θα με βοηθηsει στη δουλεια μου (αντι για live cd δλδ, αλλαζοντας και τον controller του chipset σε compatible για να ανεβαινει σε ολες τις μητρικες) βρισκοντας διαφορες πληροφοριες απο το νετ αλλα ματαια. Το κολπο, αν φτασεις μεχρι εκει, ειναι να κανεις slipstream με ενσωματωμενους οδηγους τα win σου, του usb external δισκου σου και να δοκιμασεις.......... αυτο δε το δοκιμασα παντως, γιατι βρηκα αλλη πατεντα τοτε και αυτο θα μου επαιρνε κιαλλο χρονο.
random Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αν θελεις να κρατήσεις το Linux για κυρίως λειτουργικό, και τα xp για περιστασιακά, βαλε τα 2α σε Virtualbox και άφησε τις αλχημείες. Χακιές με boot managers, καστομιές στην εγκατάσταση κλπ... Αν εχεις πρόβλημα χώρου στον εσωτερικό δίσκο*, μπορεις να βαλεις το εικονικό λειτουργικό και σε εξωτερικό δισκο, αλλα λογω της συνδεσης usb, το boot και η γενικότερη απόκριση θα είναι... φέτααααααααααααααα Το ίδιο ισχύει και με κανόνική εγκατάσταση os σε external usb 2.0 * τι προβλημα μπορει να ειναι; μια εγκατασταση xp ,χωρις games/download/movies, θα φάει 1 με 2 gb. Επίσης, αν το κινητρό σου ειναι οτι θελεις να χρησιμοποιήσεις 1-2 συγκεκριμένες Win εφαρμογές -οχι παιχνιδι-, κοίτα μήπως τρέχουν με wine μέσα στο linux. Αν θελεις να μετακομίσεις οριστικά σε XP... τράβα ενα κανονικό φορματ. Καθαρές λύσεις, και το Linuxάκι σε virtualbox κλουβάκι να κελαηδάει α.. το ubuntu ειναι πιό ευελικτο σε αυτα τα σενάρια: υπάρχει και το Wubi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.