gkokki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Φίλε Pantelwolf, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην παρέα σας. Δεν είμαι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά ούτε και προγραμματιστής. Απλός χρήστης υπολογιστών είμαι. Οπότε ό,τι πρότεινα η θα προτείνω στο μέλλον σαν "πιθανή" λύση σε κάποιο πρόβλημα φίλου, βασίζεται απλά σε κάτι που έχω διαβάσει η έχω ακούσει και που έλυσε ένα πρόβλημα δικό μου η κάποιου άλλου χρήστη. Έχω την συνήθεια και όποια χρήσιμη πληροφορία βρω στο διαδύκτιο την κάνω copy paste σε ένα έγγραφο που έχω πάντα μαζί μου μέσα στο flashάκι μου, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο να θυμάμαι και την πηγή προέλευσης. Η κάποιες φορές δεν έχει νόημα να παραπέμψω γιά λύση σε κάποιο link το οποίο για να το δεις πρέπει να έχεις λογαριασμό σε αυτό. Στην περίπτωση βέβαια που βρίσκω κάποιο link με λύση ψάχνοντας στο διαδύκτιο για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα φίλου και μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση σε αυτό το link, σαφέστατα και δεν κάνω copy paste αλλά παραθέτω το link.. Τελικά μακάρι να λύθηκε το πρόβλημα του φίλου.
SpY Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Να προσθέσω κάτι που για κάποιους είναι αυτονόητο αλλά κάποιοι δεν το γνωρίζουν Πάμε εξερεύνηση των Windows >Εργαλεία > Προβολή και τσεκάρουμε το προβολή κρυφών αρχείων και ΞΕ-τσεκάρουμε Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων Ωστε να μπορούμε να βλέπουμε όλα τα αρχεία και τι κατάληξη έχουν .exe .bat κτλ
pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Κατεβασε το autorun eater. Θα σου καθαρισει τους δισκους και θα τους φτιαξει. Επισης να κανεις ελεγχο και σε οποιοδηποτε στικακι, εξωτερικο δικσο κλπ εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.