Προς το περιεχόμενο

για σοβαρο παιχνιδι......Turbo-X Furious C720-450

falcon20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα στην αναζητηση για μια φορητη επενδυση που να μπορει να τα κανει ολα με αξιοπρεπεια ,δικαιολογωντας τα χρηματα αγορας , και δεδομενου πως ο χρονος κατοχης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3-4 χρονια σκεπτομαι αντι για το κλασσικο πλεον "χιλιαρικακι" για αξιοπρεπες λαπτοπ να δωσω κατι παραπανω :cry:...και να παρω κατι να παιζει γαμ:Xτο κανα παιχνιδακι...fsx....far cry2 ...cod2 κλπ..

Στην αγορα πλεον με την ελευση του i7 ,ολα δειχνουν προς τα εκει..ομως τα οικονομικοτερα μοντελα εχουν αθλιες καρτες γραφικων (4570 κτλ -dell studio 1557) για Acer με 4650 προτιμω να μου κοπουν χερια ,παρα να ξανα μπλεξω μαζι τους...και το Turbo-X Furious C720-450 δειχνει εξαιρετικο ,στα χαρτια τουλαχιστον με 2 χρονια εγγυηση.........ξερει κανενας τιποτε παραπανω για το παραπανω μοντελο,η εαν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα?καθε πληροφορια για gaming laptop με ι7 καλοδεχουμενη...ευχαριστω

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Furious-C720-450-with-Windows-7.htm

Δημοσ.

απλα θα ηθελα να σου πω να μην το βλεπεις σαν επενδυση το λαπτοπ εν ετη 2010,αι να ξερεις πως αι 3000 να δωσεις σε 2 χρονια θα ειναι ξεπερασμενο,

οπως θα ειδες και εσυ,στην εληνιη αγρα δυσκολα θα βρεις επωνυμο λαπτοπ με αλη αρτα γραφικων, ενω σε ελληνες συναρμολογητες βρισκεις καλυτερες.

αν παρεις τελια τουρμπο χ παρε και ενα πακετακι επεκτασης εγγυησης

τελος τα 1000+ θεωρω πως ειναι λιγα γι αυτο που ζητας και ετσι δεν εω να προτεινω κατι,αλλα σιγυρα λαπτπ αι παπαιχνιδια δεν πανε μαζι χερι χερι

Δημοσ.
απλα θα ηθελα να σου πω να μην το βλεπεις σαν επενδυση το λαπτοπ εν ετη 2010,αι να ξερεις πως αι 3000 να δωσεις σε 2 χρονια θα ειναι ξεπερασμενο,

οπως θα ειδες και εσυ,στην εληνιη αγρα δυσκολα θα βρεις επωνυμο λαπτοπ με αλη αρτα γραφικων, ενω σε ελληνες συναρμολογητες βρισκεις καλυτερες.

αν παρεις τελια τουρμπο χ παρε και ενα πακετακι επεκτασης εγγυησης

τελος τα 1000+ θεωρω πως ειναι λιγα γι αυτο που ζητας και ετσι δεν εω (?) να προτεινω κατι,αλλα σιγυρα λαπτπ αι παπαιχνιδια δεν πανε μαζι χερι χερι

Πρέπει να μη δουλεύει σωστά το "Κ" στο πληκτρολόγιό σου.:P

Θα διαφωνήσω μαζί σας όταν λέτε ότι laptop και παιχνίδια δεν πάνε μαζί. Επιλέγοντας κάποιον με καλή κάρτα γραφικών και καλό επεξεργαστή δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον, με το Toshiba A500-1C0, δεν έχω πρόβλημα και δεν θεωρώ τον υπολογιστή μου high-end. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα τα laptop τα οποία δεν κατανοεί κανείς αν δεν χρησιμοποιήσει ένα για κάποιο χρονικό διάστημα. Εγώ προσωπικά αντικατέστησα τους σταθερούς του σπιτιού με 2 laptop και γλίτωσα απίστευτα πολύ χώρο, απαλλάχτηκα από το θόρυβο των desktop, καταναλώνω σαφώς λιγότερο ρεύμα (άρα βοηθάω και το περιβάλλον) και κάνω ότι ακριβώς έκανα και με τα desktop. Και εννοείται ότι παίζω παιχνίδια, όπως το ίδιο κάνει και το παιδί μου με τους φίλους του. Στο κάτω-κάτω αν χαλάσει ή καεί έχει 2-4 χρόνια εγγύηση. Άρα, no problem.

Πάντως, αν ο φίλος ενδιαφέρεται πάρα πολύ για παιχνίδια, ίσως η καλύτερη λύση είναι ένα Playstation και ένα "κανονικό" laptop.

Για μενα τον απλό χρήστη, τα μοναδικά μειονεκτήματα των φορητών υπολογιστών είναι το ότι δεν αναβαθμίζονται και το γεγονός ότι είναι αρκετά πιο ακριβά από ένα desktop. Αλλά εγώ προσωπικά, κατανοώ το λόγο που είναι πιο ακριβά. Είναι σαφώς πιο εύχρηστα και μπορείς να τα πας και όπου θέλεις.

Υ.Γ. Το laptop που έχει διαλέξει ο φίλος μας είναι εξαιρετικό σε χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

δηλαδη εμπιστευεσαι turbo-x και δεν εμπιστευεσαι acer? μαλιστα... :rolleyes:

παντως απο πλερας χαρακτηριστικων δεν εχω δει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη...

Δημοσ.
δηλαδη εμπιστευεσαι turbo-x και δεν εμπιστευεσαι acer? μαλιστα... :rolleyes:

παντως απο πλερας χαρακτηριστικων δεν εχω δει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη...

Γιατί, έχει καμία σχέση το service της μιας εταιρείας με την άλλη; Πόσο μάλλον όταν την έχει "πατήσει" ο ίδιος από ACER.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις..δυστυχως τα περι acer εχουν χιλιοειπωθει σε αυτο το φορουμ ,απαξ και χαλασει φεξε μου και γλιστρισα! υπαρχει τιποτε στην αγορα με gtx260m και ανω? μπορει επιτελους καποιος να 'παιξει' σαν ανθρωπος?

εαν ασχολειται καποιος με flight sims και εχει να προτεινει καποιο συστημα που να σηκωνει fsx με fps >40?

Δημοσ.
ευχαριστω για τις απαντησεις..δυστυχως τα περι acer εχουν χιλιοειπωθει σε αυτο το φορουμ ,απαξ και χαλασει φεξε μου και γλιστρισα! υπαρχει τιποτε στην αγορα με gtx260m και ανω? μπορει επιτελους καποιος να 'παιξει' σαν ανθρωπος?

εαν ασχολειται καποιος με flight sims και εχει να προτεινει καποιο συστημα που να σηκωνει fsx με fps >40?

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ. Αύριο θα εγκαταστήσω το flight sim (Gold) μαζί με όλα τα addons που έχω αγοράσει και θα σου πω τι παίζει σε Toshiba A500-1CO που είναι σαφώς κατώτερο από αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις (αλλά πιο αξιόπιστο:P).

Δημοσ.
Γιατί, έχει καμία σχέση το service της μιας εταιρείας με την άλλη; Πόσο μάλλον όταν την έχει "πατήσει" ο ίδιος από ACER.

ελα ρε παιδια θα μου πειτε στο τελος οτι τα turbox ειναι πιο αξιοπιστα απο τα acer...

ελεος ρε παιδια, απλα ελεος

εγω εχω acer μου ειχε παθει καποια ζημια και ειμαι ικανοποιημενος απο το service...

τωρα τι μου λετε εσεις...

αμα σου πεσει νερο στο laptop και απαιτεις να σε καλυψει η εγγυηση και σου αρνηθουνε, δεν φταινε αυτοι αλλα η μ@λ@κια που μας δερνει... (αυτο για το νερο ειναι ενα απλο παραδειγμα...)

@falcon

φιλε μου ειπαμε καλυτερο μηχανημα απο αυτο δεν θα βρεις (δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε alienware)

με τον i7 πιστευω θα εχει καλες επιδοσεις στο fs :-)

Δημοσ.
ελα ρε παιδια θα μου πειτε στο τελος οτι τα turbox ειναι πιο αξιοπιστα απο τα acer...

ελεος ρε παιδια, απλα ελεος

εγω εχω acer μου ειχε παθει καποια ζημια και ειμαι ικανοποιημενος απο το service...

τωρα τι μου λετε εσεις...

αμα σου πεσει νερο στο laptop και απαιτεις να σε καλυψει η εγγυηση και σου αρνηθουνε, δεν φταινε αυτοι αλλα η μ@λ@κια που μας δερνει... (αυτο για το νερο ειναι ενα απλο παραδειγμα...)

Δηλαδή αμφισβητείς την πλειοψηφία των κατόχων acer επειδή το δικό σου βγήκε καλό. Εμείς που δεν έχουμε acer διαβάζουμε στο insomnia και σε άλλα forums για τα πάρα πολλά προβλήματα που βγάζουν τα acer και έτσι διαμορφώνουμε άποψη. Καλώς ή κακώς, έχοντας διαβάσει τόσα πράγματα εδώ για τα acer δεν θα αγόραζα ποτέ λάπτοπ αυτής της εταιρείας, όσο κι αν μου άρεσε. Και σ' αύτο έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο τα όσα έχω διαβάσει για τα προβλήματά τους. Από τη στιγμή που υπάρχουν σαφώς πιο αξιόπιστες λύσεις, γιατί να ρισκάρει κανείς; Στο κάτω-κάτω Πλαίσιο υπάρχει σχεδόν παντού στην Αττική.

Δημοσ.
Δηλαδή αμφισβητείς την πλειοψηφία των κατόχων acer επειδή το δικό σου βγήκε καλό. Εμείς που δεν έχουμε acer διαβάζουμε στο insomnia και σε άλλα forums για τα πάρα πολλά προβλήματα που βγάζουν τα acer και έτσι διαμορφώνουμε άποψη. Καλώς ή κακώς, έχοντας διαβάσει τόσα πράγματα εδώ για τα acer δεν θα αγόραζα ποτέ λάπτοπ αυτής της εταιρείας, όσο κι αν μου άρεσε. Και σ' αύτο έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο τα όσα έχω διαβάσει για τα προβλήματά τους. Από τη στιγμή που υπάρχουν σαφώς πιο αξιόπιστες λύσεις, γιατί να ρισκάρει κανείς; Στο κάτω-κάτω Πλαίσιο υπάρχει σχεδόν παντού στην Αττική.

δεν προσπαθω να υπερασπισω την acer και ουτε σου λεω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη εταρεια.

Σαφως και υπαρχουν και πιο αξιοπιστες λυσεις αλλα δεν νομιζω οτι μια απο αυτες ειναι τα turbox :rolleyes:. Τελος οτι υπαρχουν παντου καταστηματα πλαισιο δεν μου λεει κατι. Και στην Αθηνα υπαρχουν 3 σημεια service για acer και οπως λετε η εξυπηρετηση ειναι gtp. Υπαρχουν και καλα πιο αξιοπιστες μαρκες που στελνουν τα προιοντα τους στο εξωτερικο για το service, οποτε...

και επισης διαβασε σε κανενα φορουμ του εξωτερικου να δεις αποψεις για acer ;)

αλλο αξιοπιστια και αλλο τεχνικη υποστηριξη που απλα στη Ελλαδα ειναι ανυπαρκτη γενικα

Δημοσ.
Πρέπει να μη δουλεύει σωστά το "Κ" στο πληκτρολόγιό

πεσμενη μπαταρια μαλλον επειδη ειναι ασυρματο.

οποιος εχει παει αλμαν για σερβις δεν νομιζω να σου πει να παρεις ασερ (η φουτζιτσου) ποτε στην ζωη σου.

τουλαχιστον στο πλαισιο οτι και να γινει σε 2-3 μερες το εχεις πισω (το τουρμπο εξ,γιατι εχει και ασερ σερβις πλεον,αλλα και παλι τα ανταλλακτικα ερχονται συνηθως κατοπιν παραγγελιας)

Δημοσ.

παντως η acer αναγνωριζω πως εχει ενα μοναδικο τροπο να συγκεντρωνει την προσοχη μας...ειτε βγαζοντας ΠΟΛΛΑ μοντελα,ολων των βαθμιδων και ολων των βαλαντιων ,κανωντας τα πολυ δελεαστικα.....

βλεπε touch screens, 3d tech,και το τρελο,εβγαλε το πρωτο dx11 λαπτοπ στον κοσμο!

http://laptopblog.gr/laptop-news/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-acer-aspire-8942-%CE%BC%CE%B5-ati-mobility-radeon-hd5850 αλλα ας βγαλει και το πρωτο λαπτοπ με ενσωματωμενο αναλυτη ουρων! οποιος εχει καει στον χυλο..φυσαει και το γιαουρτι ..

οκ πολλα τα λεφτα(1900) αλλα γιατι acer??που ειναι ολοι οι αλλοι?γιατι δισταζουν να κανουν τετοιες υλοποιησεις?η μειωμενη αξιοπιστια?η compal και η clevo ..και αλλες πολλες κατασκευαζουν λαπτοπ για ολες τις μεγαλες. βλεπε hp..με την ιδια τεχνογνωσια...και αξιοπιστια!..

τωρα το μεγαλο μου διλλημα....για σοβαρο flight simming...και gaming....ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραχωρηση στην φορητότητα,αλλα με HD5890,I5 ,H , I7 και dx11 η λαπτοπ? με αναλογους σε αποδοση περιορισμους?

η μηπως to acer?(εχω λιγο πυρετο,η αληθεια ειναι...)

Δημοσ.

Το έχω γράψει ξανά σε αυτό το φόρουμ.

Από Fujitsu κάηκα άσχημα, από ACER δεν έχω πείρα, αλλά δεν θέλω και να μάθω.....

Το i7 Furious το πήρα από τις πρώτες μέρες που ήρθε. Το έχω ξεσκίσει στα παιχνίδια και σε ότι μπορείς να φανταστείς. Έχω γράψει αναλυτικά σε κάποιο άλλο thread εντυπώσεις, κάντε ένα search παίδες, είναι κατεβατό μη το ξαναγράφω.

Τώρα, μετά λίγους μήνες κατοχής, το μηχάνημα παραμένει άψογο. Δεν ζεσταίνεται, δεν αγκομαχάει, δεν κολώνει πουθενά. Του άλλαξα κει το δίσκο με SSD και όλα καλά. Απλά μου λείπει λίγο ο χώρος να βάλω πολλά παιχνίδια αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Είμαι, προσωπικά πάντα, υπέρ των "Ελληνικών" φορητών, (έχω και το JHL-90 από Multirama δύο χρόνια και παραμένει άψογο) γιατί αν χρειαστείς κάτι είναι ένα τσιγάρο δρόμος το service. Από το Πλαίσιο έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος όποτε χρειάστηκα αλλαγές μέσα στην εγγύηση (όχι για το φορητό) οπότε πήρα το φορητό χωρίς πολλά - πολλά.

Έχε υπόψη σου ότι είναι χοντρό και άσχημο, αλλά αυτό δεν με πειράζει καθόλου διότι είναι το μοναδικό 15,6άρη που έχει διπλό σύστημα ψύξης, τη στιγμή που όλα τα άλλα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα ανεμιστήρα.

Θα ξαναπάρω Turbo-X; Εγώ τουλάχιστον χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ότι και να αποφασίσεις καλοδεχούμενο, ο καθένας με τις προτιμήσεις του και τις απόψεις του.

(Ψάξε και την εταιρεία SAGER στην Αμερική. Είναι ότι και το Πλαίσιο στην Ελλάδα στα φορητά. Κοίτα τα μοντέλα και δες ότι είναι τα ίδια, και οι δύο προμηθεύονται από την Clevo που είναι ο κατασκευαστής. )

Δημοσ.
παντως η acer αναγνωριζω πως εχει ενα μοναδικο τροπο να συγκεντρωνει την προσοχη μας...ειτε βγαζοντας ΠΟΛΛΑ μοντελα,ολων των βαθμιδων και ολων των βαλαντιων ,κανωντας τα πολυ δελεαστικα.....

βλεπε touch screens, 3d tech,και το τρελο,εβγαλε το πρωτο dx11 λαπτοπ στον κοσμο!

http://laptopblog.gr/laptop-news/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-acer-aspire-8942-%CE%BC%CE%B5-ati-mobility-radeon-hd5850 αλλα ας βγαλει και το πρωτο λαπτοπ με ενσωματωμενο αναλυτη ουρων! οποιος εχει καει στον χυλο..φυσαει και το γιαουρτι ..

οκ πολλα τα λεφτα(1900) αλλα γιατι acer??που ειναι ολοι οι αλλοι?γιατι δισταζουν να κανουν τετοιες υλοποιησεις?η μειωμενη αξιοπιστια?η compal και η clevo ..και αλλες πολλες κατασκευαζουν λαπτοπ για ολες τις μεγαλες. βλεπε hp..με την ιδια τεχνογνωσια...και αξιοπιστια!..

τωρα το μεγαλο μου διλλημα....για σοβαρο flight simming...και gaming....ΤΕΡΑΣΤΙΑ παραχωρηση στην φορητότητα,αλλα με HD5890,I5 ,H , I7 και dx11 η λαπτοπ? με αναλογους σε αποδοση περιορισμους?

η μηπως to acer?(εχω λιγο πυρετο,η αληθεια ειναι...)

καλα κατσε να ερθει πρωτα και το ξανασυζηταμε... :-)

γενικα παντως αμα θες επιδοσεις δες σε desktop, τα laptop δεν ειναι για πολλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...