Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 όποιος δεν είναι φαν και σε dvd να τη δει δεν χάνει τίποτα. Ούτε καν (για όσους δεν είναι φαν)
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μεγάλη απογοήτευση. Κάνει μπαμ ότι έγινε καθαρά για $$$ λόγους το χώρισμα των 2 ταινιών. Στη μισή ταινία κοιταζόντουσαν ο Χάρι η Ερμιόνη και ο Ρον και προσπαθούσαν να σκεφτούν τι να κάνουν. Απο την άλλη άφησαν πολλά πράγματα εκτός και κάποιες σκηνές ήταν άκυρες. Κατάλαβε κανείς πως βρέθηκε το σπαθί στη λίμνη στη μέση του πουθενά; Στο βιβλίο το εξηγεί...αλλά στη ταινία; Δηλαδή έτσι νομίζουν ότι οι εταιρείες θα καταπολεμήσουν την πειρατεία; 9.5€ εισητήριο για να δω απλά έναν μικρό πρόλογο 3 ωρών με τεράστια κενά;
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί ρε συ στο βιβλίο τι γίνεται μέχρι εκεί;Εντάξει για εμπορικούς λόγους το κάνανε.Χαρήκαμε.Αλλά άμα κάνανε μια ταινία και έπρεπε να μείνουν τα μισά απ'έξω μετά τι θα λέγατε;Ταινία είναι.Αυτό έλλειπε να παίρναν και να κάνανε αφήγηση το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος 20 ώρες.Κάποια πράγματα κόβονται που δεν είναι σημαντικά στην πλοκή,κάποια τα βάζουν στο dvd μετά σαν extras.Εγώ πάντως όπως έβλεπα την ταινία ήταν σαν να ήξερα ακριβώς τι θα γίνει μετά.Ούτε κάτι να λείπει μου φάνηκε,ούτε κάτι που αλλάχτηκε.
pipiris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μεγάλη απογοήτευση. Κάνει μπαμ ότι έγινε καθαρά για $$$ λόγους το χώρισμα των 2 ταινιών. Στη μισή ταινία κοιταζόντουσαν ο Χάρι η Ερμιόνη και ο Ρον και προσπαθούσαν να σκεφτούν τι να κάνουν. Απο την άλλη άφησαν πολλά πράγματα εκτός και κάποιες σκηνές ήταν άκυρες. Κατάλαβε κανείς πως βρέθηκε το σπαθί στη λίμνη στη μέση του πουθενά; Στο βιβλίο το εξηγεί...αλλά στη ταινία; Δηλαδή έτσι νομίζουν ότι οι εταιρείες θα καταπολεμήσουν την πειρατεία; 9.5€ εισητήριο για να δω απλά έναν μικρό πρόλογο 3 ωρών με τεράστια κενά; Το σπαθι εξηγειται στο τελος του βιβλιου οποτε προς το παρον μενεις με την απορια.
marantonis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δε θα λεγα οτι ειμαι φαν, εχω διαβασει τα 2 πρωτα βιβλια, κι εχω δει τις πρωτες 5 ταινιες. Θελω να συνεχισω παρακολουθωντας τις υπολοιπες 2 που δεν εχω δει, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και δε νομιζω οτι θυμαμαι τα "previously- on harry potter". Μπας και υπαρχει κανενα βιντεο που να ενωνει τις ιστοριες απο την αρχη κανοντας μια περιληψη;
nikos21aek Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 E o Βόλντεμορ σκοτώνει τους γονείς του Χάρι,πάει να τον σκοτώσει αλλά η θυσία των γονιών του τον προστάτεψε και έγινε ο μόνος που επιβίωσε.Του αφήνει ένα σημάδι και ο Βόλντεμορ πάπαλα.Αλλά επειδή έχει κρύψει την ψυχή του σε 7 μέρη μπορεί να ξαναζωντανέψει αλλά αυτό τον κάνει και αδύναμο γιατί κάθε ένα που καταστρέφεται γίνεται πιο αδύναμος και αν καταστραφούν όλα θα πεθάνει.Όπως έλεγε η προφητεία ζωντάνεψε και ένας από τους δύο θα μείνει ζωντανός στο τέλος.Ποιός άραγε;;;Αγωνία κτλ.Ο Χάρι μαζεύει τα αντικείμενα που είναι κρυμμένη η ψυχή του Β. και τα καταστρέφει.Στην αρχή εν αγνοία του. http://www.wikisummaries.org/Harry_Potter
Zugzwang Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δε θα λεγα οτι ειμαι φαν, εχω διαβασει τα 2 πρωτα βιβλια, κι εχω δει τις πρωτες 5 ταινιες. Θελω να συνεχισω παρακολουθωντας τις υπολοιπες 2 που δεν εχω δει, αλλα εχουν περασει πολλα χρονια και δε νομιζω οτι θυμαμαι τα "previously- on harry potter". Μπας και υπαρχει κανενα βιντεο που να ενωνει τις ιστοριες απο την αρχη κανοντας μια περιληψη; Ειλικρινά δε θα 'χεις μεγάλο πρόβλημα αν δεις τις τελευταίες ταινίες χωρίς να θυμάσαι λεπτομέρειες απ' τις προηγούμενες. Τα πράγματα που σου χρειάζονται είναι (το σπόιλερ είναι για όσους δεν έχουν δει μέχρι την 5η): -Πότερ καλός -Βόλντεμορτ κακός -στην αρχή ο Βόλντεμορτ ήταν κάτι σαν μύθος που άλλοι υποστήριζαν ότι εξοντώθηκε, μετά τη ζημιά που του προκάλεσε ο Πότερ όταν ήταν μικρός, ενώ άλλοι φοβόντουσαν ότι θα επιστρέψει -ο Βόλντεμορτ προσπαθούσε για χρόνια να επανακάμψει με διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερνε -τελικά τα κατάφερε και επέστρεψε (αν και σωματικά αδύναμος) παρουσία του Πότερ και ενός άλλου που τον έβγαλαν απ' τη μέση (άρα ο Πότερ ήταν ο μοναδικός μάρτυρας) -η συντριπτική πλειοψηφία των μάγων αμφισβητούσε τον Πότερ ότι όντως επέστρεψε ο Βόλντεμορτ και τον έλεγαν τρελό -οι "καλοί μάγοι" τον πίστεψαν και οργάνωσαν "το τάγμα του φοίνικα" για να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο πόλεμο -ο Βόλντεμορτ επανέκτησε πλήρως τις δυνάμεις του και συγκέντρωσε τους φανατικούς οπαδούς του Αυτά εν ολίγοις είναι τα σημαντικά. Τώρα αν θέλεις να θυμηθείς λεπτομέρειες όπως ότι "ο Πότερ έχει τα μάτια της μητέρας του", "ο Πότερ είναι γενναίος", τι γίνεται μεταξύ Ρον και Ερμιόνης & με ποια νταραβερίζεται ο Πότερ... φαντάζομαι ότι πρέπει να ξαναδείς τις 5 2ωρες ταινίες Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο Χαριποτεροκαμένο θα 'χει φτιάξει κάποιο sum-up βιντεάκι αλλά αυτά σου αρκούν νομίζω. edit: ρε συ Νίκο, αυτά είναι spoiler! Δε σου ζήτησε να πεις τι θα γίνει στα επόμενα αλλά τι έχει γίνει μέχρι την 5η.
nikos21aek Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν είναι σπόιλερ.Άντε ένα τικ τον βάζω στο κλίμα του 6ου.Τίποτα παραπάνω.
Zugzwang Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν είναι σπόιλερ.Άντε ένα τικ τον βάζω στο κλίμα του 6ου.Τίποτα παραπάνω. Ε κακά τα ψέματα... Ένα σποϊλεράκι είναι (γι' αυτό με τα "κομμάτια της ψυχής" το λέω)
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Κανεις δεν ειδε το τελευταιο εδω και 3 βδομαδες που προβαλεται? Ψιλοαπογοητευση γιατι περασαν στο "ντουκου" αρκετα πραγματακια, ενω αλλα, για καποιο λογο, δεν εβγαλαν καθολου συναισθημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 πέρασε πάντως το 1 δις δολλάρια σε tickets παγκοσμίως...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μισο-necromancy μιας και είδα κι εγώ το Harry Potter And the Neverending Running στην Nova. Απίστευτα γρήγορη αλλαγή σκηνών (και δεν λέω όταν κάνουν teleport ή όπως το λένε στα Harrypotter-ίστικα), 20 λεπτά πριν φεύγει ο Ρον και μετά λένε "κάτι βδομάδες". Γενικά ένα κυνηγητό σχεδόν συνέχεια και... ελπίζω το 2ο μέρος να είναι καλύτερο. Και έχει και 79% στο Rotten Tomatoes, τι καπνίζουν εκεί πέρα;
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 παίδες η σειρά ήταν μία από τις κορυφαίες στο είδος της, την καταχάρηκα και μακάρι να βγουν και άλλες τέτοιες. Αυτή μαζί με τον Άρχοντα είναι ο μόνος λόγος που πάω σινεμά που και που.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Re παιδιά, η ταινία είναι γυρισμένη ώστε σε μερικές σκηνές να σκοτεινιάζει η οθόνη; Νόμιζα ότι έφταιγε το dvdrip αλλά βρήκα 1080p και κάνει τα ίδια. Βλέποντας λίγα μόνο λεπτά από το part1 είναι έντονο το φαινόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα