hashashin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι ο μονος που δεν του αρεσε ο Βολντεμορτ στην ταινια?Ειδικα η φωνη του δεν ειναι τοσο ψυχρη και ανατριχιαστικη οπως θα επρεπε.Επισης η εμφανιση του δεν εινα αρκετα τρομακτικη.Σαν κακος απο καρτουν ειναι.
kx5 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τους πήρε 6 ταινίες για να καταλάβουν ότι είναι προτιμότερο ένα σενάριο βασισμένο στο βιβλίο, παρά να παρουσιάζεις ένα πετσοκομμένο βιβλίο σαν σενάριο. Κάλιο αργά (αλλά πολύ αργά ρε γμτ ) παρά ποτέ. Η σκηνή με το χορό ήταν πολύ άκυρη
kk1991 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι ο μονος που δεν του αρεσε ο Βολντεμορτ στην ταινια?Ειδικα η φωνη του δεν ειναι τοσο ψυχρη και ανατριχιαστικη οπως θα επρεπε.Επισης η εμφανιση του δεν εινα αρκετα τρομακτικη.Σαν κακος απο καρτουν ειναι. ναι αλλα το φιδι?????:fear: δεν το εχουν στα καρτουν...................:-) το ειδα τη Πεμπτη και 2 μερες τωρα βλεπω φιδια στον υπνο μου!!!!!!!!!! να αρχιζω να φοβαμαι????
yannis27gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τα φίδια ή τη φαντασία σου; Πάντως άμα χρειαστείς ψυχολόγο, έχω έναν σούπερ να σου συστήσω (του άρεσε και ο Κυνόδοντας, θα σε τρελλάνει στα σίγουρα ) Άσχετο, πολύ χαίρομαι για τα καλά λόγια για την ταινία!
Nikosgiann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αφού αναφέρω ότι έχει όλους τους πεμπτουσιωτές, προφανώς για να δει κάποιος την 7 ταινία θα έχει δει και την 6. επομένως γνωρίζει για τους πεμπτουσιωτες,άρα ανοίγει το link με δικιά του ευθύνη. εντωμεταξύ δε θυμόμουν ότι ο χαρρυ ήταν πεμπτουσιωτής πω ρε φιλε.... ευχαριστω για το αυτο mega spoil τα spoilers πρεπει να αφορουν πραγματα που ΔΕΙΧΝΕΙ στην ταινια και ΟΧΙ τι γινεται μετα για να μην χαλαστει αυτος που δεν την εχει δει...
kk1991 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τα φίδια ή τη φαντασία σου; Πάντως άμα χρειαστείς ψυχολόγο, έχω έναν σούπερ να σου συστήσω (του άρεσε και ο Κυνόδοντας, θα σε τρελλάνει στα σίγουρα ) Άσχετο, πολύ χαίρομαι για τα καλά λόγια για την ταινία! δοκιμασμενος????!!!!!:-)χαχα!!!!!!!!!! παντως σοβαρ τωρα η ατμοσφαιρα της ταινιας ηταν πολυ καλη.......αν και ειχα διαβασει το βιβλιο και ηξερα τι γινεται δε μπορουσα να παρω τα ματια μου απο την οθονη. το μονο που με απογοιτευσε ηταν για αλλη μια φορα................ .....................ο υποτιτλισμος
jakegate7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 πω ρε φιλε.... ευχαριστω για το αυτο mega spoil τα spoilers πρεπει να αφορουν πραγματα που ΔΕΙΧΝΕΙ στην ταινια και ΟΧΙ τι γινεται μετα για να μην χαλαστει αυτος που δεν την εχει δει... sorry αλλά δε το έκανα επίτηδες βασικά μπερδεύτηκα γιατί θυμόμουν ότι αυτό που είπα στο spoiler αναφέρεται στο έκτο βιβλίο (αν το έδειξε στην ταινία δε γνωρίζω). οπότε νόμιζα ότι δε υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα
RottenLungs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά πολύ καλή η ταινία. Εγω της βάζω ένα 08/10 (την είδα με 5.30 Euro σε ένα πολύ καλό σινεμά - Έτσι φοιτητικά εισιτήρια και το Σαββατόβραδο)... Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλα τις ταινίες Harry Potter τις απολαμβάνω καλύτερα όταν είμαι στο σπίτι (μόλις ξανα είδα τον Half Blood Prince και μπορώ να πώ μου φάνηκε χίλιες φορές καλύτερη απο ότι πέρσυ στο σινεμά). Στο σινεμά δεν μπορώ να μπώ στο mood (ίσως να φταίει που είναι τόσος κόσμος γύρω γύρω)
Genatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ισως η καλυτερη ταινια Harry Potter μαζι με την 3η... Μακαρι να εκαναν σε 2 μερη ολα τα βιβλια απο το να μας χαλανε τα βιβλια...
Kasrith Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Την είδα χωρίς να έχω δει της προηγούμενες και έχοντας διαβάσει μόνο τα 1-4 όταν βγήκαν πριν απο χρόοοονια. Δεν την πάλεψα Πολύ μπλα μπλα, ανυπόφορα 2.45 ώρες. Βέβαια με τους fan της σειράς που πήγα, οι 2/3 το γούσταραν. Το μόνο που μ'άρεσε ήταν την ιστορία The Three Brothers. Είχε ένα Burton feeling και ήταν πραγματικά ενδιαφέρον πως το παρουσίασαν. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2010 από Kasrith
oneofthem Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ισως η καλυτερη ταινια Harry Potter μαζι με την 3η... Μακαρι να εκαναν σε 2 μερη ολα τα βιβλια απο το να μας χαλανε τα βιβλια... χμμ, αυτό θα ρώταγα πως συγκρίνεται με το 3 οπότε με ψησες, αν δεν είναι καλό εσένα θα βρίσω να ξέρεις edit: ώπα, ώπα αυτή στο avatar είναι η πρωταγωνίστρια? lol αναθεωρώ
nikos21aek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή μεταφορά του βιβλίου.Το μόνο κακό δηλαδή ήταν ότι ήξερα ακριβώς τι θα γίνει παρακάτω.Αν είναι να κάναν τόσο καλή δουλειά ας γυρίζανε και 2 ταινίες το κάθε βιβλίο.Η δεύτερη ταινία θα έχει και περισσότερη δράση.Το τρέιλερ της ταινίας όπως είχα πει και παλιότερα είναι όλο από τη δεύτερη ταινία. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από nikos21aek
Genatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) χμμ, αυτό θα ρώταγα πως συγκρίνεται με το 3 οπότε με ψησες, αν δεν είναι καλό εσένα θα βρίσω να ξέρεις edit: ώπα, ώπα αυτή στο avatar είναι η πρωταγωνίστρια? lol αναθεωρώ Νταξει για μενα η 3 ηταν η καλυτερη με διαφορα..Τωρα ισως και αυτη κινειται προς τα εκει.. ισως ειναι λιγο βαρετο το πηγαινε-ελα στα δαση αλλα και το βιβλιο ετσι ηταν σε εκεινο το σημειο! ps Και που να την δεις στην ταινια...Σαν επιδειξη μοδας ειναι, καθε 15 λεπτα και αλλο συνολακι... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από Genatos
Zugzwang Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Ισως η καλυτερη ταινια Harry Potter μαζι με την 3η... Μακαρι να εκαναν σε 2 μερη ολα τα βιβλια απο το να μας χαλανε τα βιβλια... Συμφωνώ απόλυτα! Η 3η είχε πολύ ενδιαφέρον με τη χρονομηχανή και αυτή κυρίως επειδή ξεφύγαμε από το Χόγκουαρτς. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και η πλοκή της με καθήλωσε. Μια ευχάριστη έκπληξη γενικότερα! ΥΓ: Η ιστορία με τα Τρία Αδέλφια, ΦΟΒΕΡΗ!
alepous Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία πάντως σαν ταινία είναι βαρετή σε αρκετά σημεία,όποιος δεν είναι φαν και σε dvd να τη δει δεν χάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα