Προς το περιεχόμενο

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (18 Νοε. 2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμαρτον με το 3D πια !!! Πάντως απο το trailer η τελευταία ταινία του Harry Potter φένεται οτι θα σπέρνει.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω δεν έχω δεί μέχρι στιγμής κανένα 3D αλλα ρε παιδιά τι κόλλημα τραβάτε;;; Πηγαίνετε και δείτε σε μή 3D αίθουσα την ταινία.

Εγω το 3D το αφήνω για μόλις βγεί το Hobbit...

Δημοσ.

Τελείως πληροφοριακά το 7ο είναι με πολύ διαφορά το καλύτερο βιβλίο.Και αν το σεβαστούν και το γυρίσουν όπως πρέπει,που για να το σπάνε σε 2 μέρη μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνουν,υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες οι ταινίες να σπέρνουν.

Δημοσ.

Φοβερα βιβλια . Η ταινιες το προσπαθουν και ειναι πολυ ποιοτικες αλλα το βιβλιο παντα εχει αλλη χαρη (αν εχεις την υπομονη να το διαβασεις με τους ρυθμους που ζουμε).

Δημοσ.
Τελείως πληροφοριακά το 7ο είναι με πολύ διαφορά το καλύτερο βιβλίο.Και αν το σεβαστούν και το γυρίσουν όπως πρέπει,που για να το σπάνε σε 2 μέρη μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνουν,υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες οι ταινίες να σπέρνουν.

To έχουν γυρίσει ήδη...νομίζω. Όντως το 7ο βιβλίο είναι το καλύτερο από όλα τα άλλα. Αλλά έτσι λέγαμε και για το 6ο και η ταινία ήταν...άσε να μην πω καλύτερα. Πάντως ανυπομωνώ πολύ να βγει η ταινία και ας είναι και σε 3D. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από 'μας για να την κάνουν και 3D. B)

Δημοσ.

Ειναι χωρισμενο σε δυο μερη για δυο λογους...

Εμπορικους ναι αλλα και για να μη το πετσοκοψουν....

Αυτη η σειρα-μεταφορα ταινιων δεν επιασε τα επιπεδα που της αξιζαν απο κακη διαχειριση σκηνοθετων... και εντελως imho ο Yates που εχει αναλαβει τα τελευταια-σημαντικοτερα ειναι ο χειροτερος....:-(

Στη ανουσια κοντρα Lotr vs Harry vs οποιαδηποτε αναλογη μεταφορα fan books ... το lotr θα ναι παντα πολλα σκαλοπατια πανω γιατι απλα ο Jackson ηταν - ειναι -θα ναι μεγας fan(και hobbit τον λες χαλαρα :lol:)... και καλος σκηνοθετης ....δυσκολος συνδιασμος!

Δημοσ.

Για μας τους βιβλιοφάγους οι ταινίες είναι πάντα πολύ κατώτερες των βιβλίων.

Για (τους ακόμη λιγότερους) μας τους φαν του Χάρυ Πότερ, οι ταινίες είναι ΠΟΛΥ κατώτερες τω βιβλίων.

Αλλά, μα τον Πεμπτουσιωτή μου, θα τη δω κι αυτή. Κόλλημα είναι αυτό, δεν είναι παίξε γέλασε!

Δημοσ.

Εντωμεταξύ όλο το τρέιλερ είναι από το τέλος δηλαδή από το δεύτερο μέρος λογικά.Σαν να μυρίζομαι τρελή μούφα στην πρώτη ταινία.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ μπλα μπλα το πρωτο κομματι του βιβλιου.

Μαθαινεις βεβαια ωραια και ενδιαφεροντα πραγματακια για καποιους χαρακτηρες, οποτε το βιβλιο δεν εκανε κοιλια.

Στην ταινια δεν ξερω αν θα τα καταφερουν.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι εγινε γιατι δεν φερνουν την 3d εκδοση ελλαδα? πηρα στα Village και μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φερουν την 3d αλλα μονο την κανονικη. 18/11 που προβαλεται.

Δημοσ.
τι εγινε γιατι δεν φερνουν την 3d εκδοση ελλαδα? πηρα στα Village και μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φερουν την 3d αλλα μονο την κανονικη. 18/11 που προβαλεται.

Το πρόβλημα δεν είναι στην Village.Διάβασα αρχές Οκτώβρη ότι η Warner λόγω χρόνου δεν θα καταφέρει να μετατρέψει το υλικό σε 3D.Δες εδώ

http://www.techeye.net/business/warner-scraps-3d-for-final-harry-potter-films

και σε άλλες διάφορες σελίδες το ίδιο γράφει.

Δημοσ.

Ελπίζω να δω την ταινία, χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς πως παρέλειψαν εκείνο από το βιβλίο και το άλλο και α! ναι και αυτό...κτλ κτλ Μόνο τότε θα μείνω ευχαριστημένη με τον διαχωρισμό σε ΔΥΟ μέρη που θα μας κάνει όλους να τρέχουμε τον Ιούλιο του 2011 για να κλείσουμε θέσεις σε σινεμά... Πάντως εγώ είχα διαβάσει τα βιβλία που με είχαν εθίσει στο γυμνάσιο και όταν έβλεπα μετά τις ταινίες, αφού περνούσε κάποιος καιρός με άφηναν σχετικά ικανοποιημένη. Εννοείται πως ήμουν οπαδός των βιβλίων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...