NetworkMeltdown Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Είδα το 6 σε Blu-Ray 1080p και έχω κ*υλ*ει τώρα. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Νοέμβριο. Όσοι το έχουν διαβάσει πείτε κανένα μικρό Spoiler.
Luxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 καλα ποσα ειναι!! μετα το 1 που ειδα οταν ημουν μικρος και ξενερωσα δε εχω δει κανενα αλλο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 7 είναι και το τελευταίο βιβλίο θα βγει σε 2 ταινίες...
nikos_90 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 το 7ο βιβλιο ειναι τελειο παιδια! γενικα το 6ο και το 7ο ξεφευγουν απο την κατηγορια παιδικο μυθιστορημα κ απευθυνονται για μεγαλυτερα "παιδια"... παντως δ συγκρινεται το να διαβαζεις ενα βιβλιο κ να το βλεπεις σε ταινια..χανεις παρα πολλα!!! στο 7ο παντως υπαρχουν πολλες ανατροπες...
nikos21aek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Όσοι το έχουν διαβάσει πείτε κανένα μικρό Spoiler. Στο τέλος πεθαίνει ο Βόλντεμορτ.
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το 6 με κούρασε οικτρά. Σαν μεγάλη εισαγωγή (153 λεπτά...) ήταν για το τι θα επακολουθήσει.
evabb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κι ομως το 6ο ηταν αρκετα πιστο στο κλιμα του βιβλιο περαν απο κατι ξεμπαρκες σκηνες που δεν υπηρχαν καν. απο το 5 μετα βιβλιο εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι παιδικο. σιγουρα με τις ταινιες χανεις πολλα. τα βιβλια αμα κατσεις και τα διαβαζεις κολλας τοσο ασχημα που μπορεις να τελειωσεις και τα 7 σε ενα μηνα.... να βαλω και ενα σποιλερ για τον τοπικ σταρτερ στο 7ο οι περιπετειες ειναι ολες εκτος σχολειου γτ οι τρεις ηρωες δεν πανε καθολου στο Χογκουαρτς αυτη την χρονια επισης μαθενουμε την τρομερη αληθεια για ενα πολυ διφορουμενο χαρακτηρα του βιβλιου. και μαθενουμε και για τον νταμπλντορ πολλα. αααχ κρατηστε με γτ θα τα πω ολα
Höfdingadrapa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ε τι παιδικό να είναι..αφού τους μεγαλώσαμε!
evabb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 βγηκε το πρωτο τραιλερ της ταινιας. http://www.cosmo.gr/Cinema/England/279224.html αν και δεν καταλαβα πολλα για να πω και την αληθεια
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγω καταλαβα οτι μαλλον θα δω το 2ο μερος σε 3D. Τι δεν καταλαβες απο το trailer?
RottenLungs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εντάξη μωρέ. Είναι μία ιστορία φαντασίας που όσοι διαβάζαμε τα βιβλία καθώς μεγαλώναμε σεβόμαστε και αγαπάμε (εγώ προσωπικά τα διάβαζα απο το δημοτικό μέχρι το Λύκειο όπου διάβασα τα δύο τελευταία) και όσες απαίσιες ταινίες και να βγούνε θα πάμε να τις δούμε για την γκάβλα. Στην προηγούμενη έκλαιγα τα λεφτά μου... Το μόνο που εύχομαι (γιατι δεν έχω και τρελές προσδοκίες) για την επερχόμενη ταινία είναι τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 για να αξίζει το 10-12αρι που θα χρεώσουν για το 3D, η ταινία πρέπει να είναι υποψήφια για 50 oscars
jason_rethymno Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εγώ θα πάω να το δω στο Ηράκλειο Κρήτης ,στο Τεχνόπολις ,που έχει 3D.
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αμαν αυτη η γκαβλα με το 3D φετος, ποναν τα ματια μου ελεος.
Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Εγω ειχα διαβασει τα πρωτα 4 που ειχαν βγει μαζι, δεν εχω πιασει στα χερια μου ακομα τα 5-7. Οσο για της ταινιες, λεω να της δω ολες μαζι οταν τελειωσουν και αυτα τα 2 (εχω δει μονο το 1 αλλα δε το θυμαμαι καθολου) Agreed για το 3d, αμαν πια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα