Προς το περιεχόμενο

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (18 Νοε. 2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ποσα ειναι!! μετα το 1 που ειδα οταν ημουν μικρος και ξενερωσα δε εχω δει κανενα αλλο..

Δημοσ.

το 7ο βιβλιο ειναι τελειο παιδια! γενικα το 6ο και το 7ο ξεφευγουν απο την κατηγορια παιδικο μυθιστορημα κ απευθυνονται για μεγαλυτερα "παιδια"...

παντως δ συγκρινεται το να διαβαζεις ενα βιβλιο κ να το βλεπεις σε ταινια..χανεις παρα πολλα!!!

στο 7ο παντως υπαρχουν πολλες ανατροπες...

Δημοσ.

Το 6 με κούρασε οικτρά. Σαν μεγάλη εισαγωγή (153 λεπτά...) ήταν για το τι θα επακολουθήσει.

Δημοσ.

κι ομως το 6ο ηταν αρκετα πιστο στο κλιμα του βιβλιο περαν απο κατι ξεμπαρκες σκηνες που δεν υπηρχαν καν. απο το 5 μετα βιβλιο εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι παιδικο. σιγουρα με τις ταινιες χανεις πολλα. τα βιβλια αμα κατσεις και τα διαβαζεις κολλας τοσο ασχημα που μπορεις να τελειωσεις και τα 7 σε ενα μηνα....

να βαλω και ενα σποιλερ για τον τοπικ σταρτερ

στο 7ο οι περιπετειες ειναι ολες εκτος σχολειου γτ οι τρεις ηρωες δεν πανε καθολου στο Χογκουαρτς αυτη την χρονια επισης μαθενουμε την τρομερη αληθεια για ενα πολυ διφορουμενο χαρακτηρα του βιβλιου. και μαθενουμε και για τον νταμπλντορ πολλα. αααχ κρατηστε με γτ θα τα πω ολα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εντάξη μωρέ. Είναι μία ιστορία φαντασίας που όσοι διαβάζαμε τα βιβλία καθώς μεγαλώναμε σεβόμαστε και αγαπάμε (εγώ προσωπικά τα διάβαζα απο το δημοτικό μέχρι το Λύκειο όπου διάβασα τα δύο τελευταία) και όσες απαίσιες ταινίες και να βγούνε θα πάμε να τις δούμε για την γκάβλα. Στην προηγούμενη έκλαιγα τα λεφτά μου... Το μόνο που εύχομαι (γιατι δεν έχω και τρελές προσδοκίες) για την επερχόμενη ταινία είναι τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου.

• Super Moderators
Δημοσ.

για να αξίζει το 10-12αρι που θα χρεώσουν για το 3D, η ταινία πρέπει να είναι υποψήφια για 50 oscars :P

Δημοσ.

Εγω ειχα διαβασει τα πρωτα 4 που ειχαν βγει μαζι, δεν εχω πιασει στα χερια μου ακομα τα 5-7.

Οσο για της ταινιες, λεω να της δω ολες μαζι οταν τελειωσουν και αυτα τα 2 (εχω δει μονο το 1 αλλα δε το θυμαμαι καθολου)

Agreed για το 3d, αμαν πια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...