pavlos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πως μπορώ να βάλω τον ελληνικό Windows Live Messenger 8.5 στα Windows 7 χ64? ( Δεν το βρίσκω πουθενά... )
sugata Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 E, άμα πας εδώ, και επιλέξεις δεξιά τη γλώσσα για ελληνικά και πατήσεις download, δεν μπορείς να το κατεβάσεις; Δε θυμάμαι βέβαια αν η έκδοση 8.5 είναι και η τελευταία που έχει βγει, για να την πάρεις από κει.
mihachris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 E, άμα πας εδώ, και επιλέξεις δεξιά τη γλώσσα για ελληνικά και πατήσεις download, δεν μπορείς να το κατεβάσεις;Δε θυμάμαι βέβαια αν η έκδοση 8.5 είναι και η τελευταία που έχει βγει, για να την πάρεις από κει. Εκεί κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (δηλαδή την 9), ενώ ο TS θέλει την 8.5. Για δες εδώ αν και νομίζω πως άμα δεν έχεις την τελευταία, δεν σε αφήνει το msn να κάνεις login παρά μόνο άμα την κατεβάσεις.
pavlos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εκεί κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (δηλαδή την 9), ενώ ο TS θέλει την 8.5. Για δες εδώ αν και νομίζω πως άμα δεν έχεις την τελευταία, δεν σε αφήνει το msn να κάνεις login παρά μόνο άμα την κατεβάσεις. Το είχα κατεβάσει και εγώ αυτό αλλά δεν είναι ελληινκό...Παρόλα αυτά όταν πάω να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει αυτό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.