konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα! Θέλω να φτιάξω ένα forum δικό μου δεν με νοιάζει το domain αν θα έχει και κάτι παραπάνω. Θέλω όμως να έχει design και ωραία γραφικά. Από οικονομικής πλευράς διαθέτω έως 20 ευρώ και δωρεάν βέβαια να είναι δεν θα με πείραζε. Και κάτι άλλο πως μπορώ αυτό το φόρουμ να το ενσωματώσω στην ιστοσελίδα μου;;; Ευχαριστώ!!! Αναμένω ιδέες...
Blondeamon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Φτιάξε αλλα 8 thread για κάθε ερώτηση σου, μη τα μαζέψεις όλα σε ενα προς θεού.
konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ένταξει ρε φίλε συγγνώμη δηλαδή τι να σου πω. Μη βγαίνεται εκτός θέματος. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Φτιάξε αλλα 8 thread για κάθε ερώτηση σου, μη τα μαζέψεις όλα σε ενα προς θεού. Μην τον αποπαίρνεις, φαίνεται ότι είναι αρχάριος και δεν ξέρει. konm φτιάξε πρώτα μια απλή ιστοσελίδα να δεις πως γίνεται το παιχνίδι και αφού κατασταλάξεις στο τι θες να κάνεις, βλέπεις τι κάνεις υγ. Με 120 (100+20) ευρώ budget, κάτι high tech δε θα έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.