konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και Καλή Χρονία! Πως γίνεται όταν εχουμε μια ιστοσελίδα και θέλουμε να είναι πρώτη στα αποτελέσματα σε όλες τισ μηχανές αναζήτησης. Δηλαδή google, yahoo κ.α. Ευχαριστώ! Αναμένω...
antonisid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Κι επίσης αν πληρώσεις στην google για να βγαίνεις πρώτος στην λίστα σαν σύνδεσμο διαφημιζομένου.
djpaul1963 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μόλις το μάθεις πέστο και σε μένα για να μπω εγώ πρώτος και εσύ δεύτερος. ΧΑΧΑΧΑ
jazzcho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σε τι αναζητήσεις θέλεις να βγεις πρώτος; Σε κάποια είναι πολύ εφικτό, σε άλλα πολύ πιο δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από το κόστος (υλικό ή χρόνου αν το κάνεις μόνος σου).
konm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ ότι όταν κάποιος πατάει μια λέξη να βγαίνει πρώτο αποτέλεσμα η δική μου σελίδα. Αλλά δεν θέλω να βάλω μόνο μια λέξη θέλω να βάλω περίπου τρείς. Κατάλαβες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
antonisid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εννοώ ότι όταν κάποιος πατάει μια λέξη να βγαίνει πρώτο αποτέλεσμα η δική μου σελίδα. Αλλά δεν θέλω να βάλω μόνο μια λέξη θέλω να βάλω περίπου τρείς. Κατάλαβες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ναι οκ...και γι αυτο που θέλεις , θα πρέπει να λαβεις υποψιν σου τις απαντησεις που σου δώσαμε.Διαβασε για Seo οπως σου ειπε ο Poscaman.Παντως ειναι σχεδον αδύνατον αν οι λέξεις ειναι πολυ ανταγωνιστικές να βγεις πρώτος.
konm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι οκ...και γι αυτο που θέλεις , θα πρέπει να λαβεις υποψιν σου τις απαντησεις που σου δώσαμε.Διαβασε για Seo οπως σου ειπε ο Poscaman.Παντως ειναι σχεδον αδύνατον αν οι λέξεις ειναι πολυ ανταγωνιστικές να βγεις πρώτος. Εντάξει αλλά στην πρώτη σελίδα τουλάχιστον δεν μπορώ να βγω; Ας μην ειναι και πρώτο αλλά θέλω να φαίνεται τουλάχιστον. Καταλαβαίνεις...
poscaman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 σου έχουμε απαντήσει από το πρώτο ποστ. Διάβασες αυτά που σου έχω δείξει;;
g_georgop Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πρόκειται για το εργαλείο της Google που ονομάζεται AdWords. Πληρώνοντας κάποιο ποσό που εσύ επιλέγεις, θέτεις κάποιες λέξεις (keywords) οι οποίες εσύ θεωρείς οτι εκφράζουν την ιστοσελίδα σου και όποτε ο κόσμος αναζητά τις συγκεκριμένες λέξεις εμφανίζεται η ιστοσελίδα σου στα αποτελέσματα. Η σειρά των αποτελεσμάτων ( πιο συγκεκριμένα, των διαφημίσεων ) εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, όπως το πόσο στοχευμένα είναι τα keywords που χρησιμοποιείς, το ποσό που έχεις επιλέξει να χρεώνεσαι κάθε φορά που επιλέγουν τη διαφήμιση σου και διάφορα άλλα τα οποία μελετώντας περί SEO στον ιστό θα ανακαλύψεις... Βοηθητικά ένα link... Καλή χρονιά σε όλους
fe31h Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ποσα δηλαδη θελει το google για τις λεξεις "ειδη ταξιδιου"?? Ευχαριστω
jopo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να κοιτάξεις στην σελίδα του Adwords σίγουρα. Εξαρτάται από την καμπάνια που θα επιλέξεις να κάνεις και από την έμφαση που θα δώσεις στις λέξεις που επιλέγεις (κατα κάποιο τρόπο τί αξία τους δίνεις).
ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ειναι παντως ολοκληρη επιστήμη και μπορεις να βγάλεις χρηματα απο αυτο αν το κατέχεις
stormrider84 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μήπως κάποιος ξέρει τον αλγόριθμο της Google με βάση τον οποίο γίνεται το ranking???:-D:-D Αυτή είναι η ερώτηση της οποίας την απάντηση όλοι οι online marketeers βλέπουν σον ύπνο τους!! Σοβαρά τώρα, αυτό που ζητάς, δλδ να βγεις πρώτος στα οργανικά αποτελέσματα του google, είναι από αρκετά δύσκολο εως απίθανο. Χρειάζεται σημαντικές τεχνικές και διαφημιστικές γνώσεις καθώς και χρόνο ώστε να διαβάσει την σελίδα σου το bot της google και να αποφασίσει οτι για την συγκεκριμένη λέξη (keyword) η σελίδα σου είναι η πιο κατάλληλη και χρήσιμη για τον επισκέπτη. Όπως βλέπεις, δεν είναι τυχαίο το οτι το online marketing έχει γίνει πλεον επιστήμη (την οποία δυστυχώς λίγοι γνωρίζουν σε βάθος). Κατά τα άλλα, για να βγεις πρώτος στους σύνδεσμους διαφημιζομένων χρειάζεται ή πολλά λεφτά, ή γνώση στη διαχείριση του google adwords. Ο συνδυασμός βέβαια και των δύο μπορεί να κάνει θαύματα....
jazzcho Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο αλγοριθμος μας είναι αδιάφορος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να βγάζει το αποτέλεσμα του εις όφελος μας. Και εκεί είναι η "επιστήμη".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.