Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Ιστοσελίδας με Joomla!!!

konm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα και Καλή Χρονία να έχουμε με υγεία!

Θέλω να δημιουργήσω ένα Site με joomla διότι μου λένε όλοι οτι είναι η καλύτερη.

Εγώ όμως δεν την κατλεχω καθόλου δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί.

Βέβαια έχω την απαραίτητη υπομονή να κάτσω και να τη μάθω σιγά σιγά. Αλλά το βιάζομαι και λίγο. Σαν κόστοσ διαθέτω το πολύ 100 ευρώ. Θέλω όμωσ να είναι μια ιστοσελίδα με ωραίο design και πολύ high δηλαδή!

Ευχαριστώ! Περιμένω απαντήσεις!!!

Δημοσ.

Θέλεις δηλαδή να σου κατασκευάσουν ολόκληρη σελίδα "πολύ high" με 100€;

Καλύτερα αυτά τα 100€ κάνε τα βιβλία για το Joomla και ασχολήσου μόνος

Δημοσ.

Δεν είπα να μου κατασκευάσουν αλλά να μου πείτε λύσεις για το πως μπορώ να το κάνω αυτό που θέλω για το λόγο ότι θέλω να το κάνω μόνος μου.

Δημοσ.

Παίρνεις domain, παίρνεις host. Υπάρχουν άπειροι παροχείς , αν θες (παρότι δεν είναι απ' τους πιο οικονομικούς) πας στα κλασικά οτε ή forthnet και στα δίνουν. Όταν γίνουν αυτά και σου έρθουν και οι κωδικοί κάνεις μια ωραιότατη εγκατάσταση τη joomla, αγοράζεις και ένα όμορφο (απ' τα χιλιάδες) template ( ψηφίζω rockettheme.com ) και είσαι πολύ κομπλέ. Σιγά σιγά μπορείς να βάζεις και πρόσθετα στο site σου όπως chat, παρουσιάσεις φωτογραφιών κλπ. Όσον αφορά την εγκατάσταση της joomla νομίζω υπάρχει ήδη αναλυτικό θέμα εντός του forum.

Δημοσ.

Σαν κόστοσ διαθέτω το πολύ 100 ευρώ. Θέλω όμωσ να είναι μια ιστοσελίδα με ωραίο design και πολύ high δηλαδή!

Ευχαριστώ! Περιμένω απαντήσεις!!!

Λολ

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει αν θες να διαθεσεις 100 ευρω για να μαθεις και να καλύψεις τα έξοδα της σελίδας σου , ή για να στην φτιάξει κάποιος άλλος. Να ξέρεις πάντως οτι το κόστος κατασκευής μιας δυναμικής σελίδας (διοτι με Joomla! δυναμικές σελίδες φτιάχνεις) ξεκινά απο 1000 ευρώ συνήθως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...