konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά Καλησπέρα και Καλή Χρονία να έχουμε με υγεία! Θέλω να δημιουργήσω ένα Site με joomla διότι μου λένε όλοι οτι είναι η καλύτερη. Εγώ όμως δεν την κατλεχω καθόλου δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί. Βέβαια έχω την απαραίτητη υπομονή να κάτσω και να τη μάθω σιγά σιγά. Αλλά το βιάζομαι και λίγο. Σαν κόστοσ διαθέτω το πολύ 100 ευρώ. Θέλω όμωσ να είναι μια ιστοσελίδα με ωραίο design και πολύ high δηλαδή! Ευχαριστώ! Περιμένω απαντήσεις!!!
giankar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Θέλεις δηλαδή να σου κατασκευάσουν ολόκληρη σελίδα "πολύ high" με 100€; Καλύτερα αυτά τα 100€ κάνε τα βιβλία για το Joomla και ασχολήσου μόνος
konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα να μου κατασκευάσουν αλλά να μου πείτε λύσεις για το πως μπορώ να το κάνω αυτό που θέλω για το λόγο ότι θέλω να το κάνω μόνος μου.
giankar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Με τα χρήματα που διαθέτεις: - Domain: 10eur / έτος - Hosting: 5 eur / μήνα - Ένα έτοιμο template για Joomla π.χ. από yootheme.com 39 eur
konm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τι μπορώ δηλαδή να κάνω με αυτό που λες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
diakoman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Παίρνεις domain, παίρνεις host. Υπάρχουν άπειροι παροχείς , αν θες (παρότι δεν είναι απ' τους πιο οικονομικούς) πας στα κλασικά οτε ή forthnet και στα δίνουν. Όταν γίνουν αυτά και σου έρθουν και οι κωδικοί κάνεις μια ωραιότατη εγκατάσταση τη joomla, αγοράζεις και ένα όμορφο (απ' τα χιλιάδες) template ( ψηφίζω rockettheme.com ) και είσαι πολύ κομπλέ. Σιγά σιγά μπορείς να βάζεις και πρόσθετα στο site σου όπως chat, παρουσιάσεις φωτογραφιών κλπ. Όσον αφορά την εγκατάσταση της joomla νομίζω υπάρχει ήδη αναλυτικό θέμα εντός του forum.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αν θέλεις, πέρασε καμία βόλτα και από την De-SignIt να μιλήσουμε.
georgeuk Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σαν κόστοσ διαθέτω το πολύ 100 ευρώ. Θέλω όμωσ να είναι μια ιστοσελίδα με ωραίο design και πολύ high δηλαδή! Ευχαριστώ! Περιμένω απαντήσεις!!! Λολ
antonisid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω καταλαβει αν θες να διαθεσεις 100 ευρω για να μαθεις και να καλύψεις τα έξοδα της σελίδας σου , ή για να στην φτιάξει κάποιος άλλος. Να ξέρεις πάντως οτι το κόστος κατασκευής μιας δυναμικής σελίδας (διοτι με Joomla! δυναμικές σελίδες φτιάχνεις) ξεκινά απο 1000 ευρώ συνήθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.