Xpriens Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά !! Θέλω μια μικρή βοήθεια , θέλω η γραμμή εργασιών να έχει αυτόματη απόκρυψη και να είναι σε πρώτο πλάνο γίνετε ? Ευχάριστο εκ τον προτέρων
IOSTEFO Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν εννοείς την taskbar ναι, start δεξί κλικ properties πατάς πάνω αριστερά το taskbar και βάζεις ένα βελάκι στο μεσαίο τετραγωνάκι εκεί που λέει auto-hide the taskbar μετά apply OK.
Xpriens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 χεροπολύ ρε φιλε ! Πως μπαίνει σε πρώτο πλάνο με νοιάζει όχι πως βάζουμε αυτόματη απόκρυψη τα λέω στα ελληνικά γιατί έχω τα win στα ελληνικά.
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 θέλω η γραμμή εργασιών να έχει αυτόματη απόκρυψη Πως μπαίνει σε πρώτο πλάνο με νοιάζει όχι πως βάζουμε αυτόματη απόκρυψη 1) Αποφάσισε τι θέλεις 2) Εξήγησε καλύτερα αυτό που θέλεις 3) Μίλα καλύτερα σε αυτούς που πάνε να σε βοηθήσουν
Xpriens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Sry άμα φάνηκε άσχημα το προηγούμενο post δεν είχα τέτοιο σκοπό ! Εννοώ το πως θα γίνει η γραμμή εργασιών να είναι σε πρώτο πλάνο.Δεν μπορώ να το διατυπώσω ποιο ξεκάθαρα.
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παντα σε προτο πλανο δεν ειναι??? δλδ μπροστα απο ολα τα παραθηρα...
Xpriens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αυτό ακριβώς μπροστά απόλα. Aυτό το πρόβλημα το έχω εντοπίσει στο google chrome
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.