Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση με 450 ευρώ.

fastmanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Με 450 ευρώ θέλω να βάλω ί5 σίγουρα επεξεργαστή άρα πάνε τα 180.Άρα μένουνε 270 ευρώ για καινούρια mobo που να υποστιρίζει ι5 και γρήγορες ράμ γενικά μια καλή, + 6γβ ραμ ddr3 .Ίσως και 4 αν αξίζουν πιο πολύ στην μοβο να πέσουν τα λεφτά.Οπότε θέλω να μου προτείνετε συνδιασμό μοβο+ 6γβ ραμ σε αυτά τα λεφτά.Ζητάω την βοήθεια σας επειδή δεν εχω ιδέα απο τα 6-7-8-4354-5435345345-54235345 που γράφουν οι ραμ και τι ρολο παιζουν και για μοβο τα πολύ βασικά.Κατα προτίμηση απο πλαίσιο.Επίσης ξέρει κανέις πόσο χρεώνουν στο πλαίσιο για να στα βάλουν αυτοί τα εξαρτήματα που αγοράζεις ;Αυτά προς το παρόν θα επιστρέψω σύντομα με περισσότερα ερωτήματα:o.ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επίσης αν μπορούσε κάποιος να μου πει τι ειναι το 1156 kai to 1366 που εχουν οι mobo και οι επεξεργαστες..B)

Δημοσ.

εχεις καποια προτιμηση σε μαρκες motherboard? αν ναι πες μου το ιδιο και στις ram.το 1156 και 1336 ειναι τα socket που υποστηριζουνε τον επεξεργαστη που θα βαλεις στην mobo.1156=i5 Και i7 860 και 870 και 1336=οι υπολοιποι i7 δηλαδη οτι σοκετ εχει η καθε Μητρικη αναλογα θα παρεις και τον καταλληλο επεξεργαστη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ----------

ενδεικτικα παρε μια συθεση απο μενα cpu+mobo+ram

cpu: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i5--750-s1156-2-66.htm

mobo: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55-US3L-s1156-DDR3-P55-9MP55US3L.htm

ram: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-8-8-8-24.htm

ΤΟ ΣΕΤ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ 421.89 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ

ΧΩΡΙΣ να ειμαι και ο πλεον καταλληλος να σου υποδειξει τι θα παρεις αλλα απο αυτα που ξερω και αυτα που διαβαζω σε αυτο το budjet στην συγκεκριμμενη αναβαθμιση θα πηγαινα

Δημοσ.

καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Λογικά θα ακολουθήσω τις δικές σου συμβουλές xtonyx.Το πισι θα χρησιμοποιηθεί για προγράμματα επεξεργασιας βίντεο ειδικά εφφέ κλπ.Γι αυτό και η αναβαθμιση σε επεξεργαστη και ραμ το κυριοτερο και η μοβο αναγκαιο κακο αλλα νταξει να μην ειναι και κακη.Αλλα ρε γαμωτο δεν εχω βαλει ποτε μονος μου ολα αυτα τα πραγματα μεσα σε πισι και ψιλοφοβαμαι να το κανω.άρα θα πω στο πλαισιο να μου τα βαλουν εκει.Γενικα ειναι ευκολο να το κανει καποιος μονος του;Επίσης το άλλο που με αγχώνει είναι ότι δεν εχω ιδεα απο το τι παιζει με τροφοδοτικα κλπ και φοβαμαι μηπως παιχτει λαλακια και μου πουν κατι του στυλ πρεπει να αλλαξεις κι αυτο για να βαλεις αυτα άρα κι αλλα έξοδα κλπ.Οχι τιποτα αλλο αλλα ΔΕΝ εχω αλλα λεφτα :fear:.

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου οι διαφορες στις δυο συνθεσεις ειναι οι εξης:εγω σιυ εχω βαλει γρηγοροτερο επεξεργαστη και πιο αξιοπιστο οσον αφορα τις θερμοκρασιες.oi phenom ειναι πιο ζεστοι γενικα απο οτι ξερω.σου εχω βαλει 4 Gb μνημες σχετικα αρκετα γρηγορες για το Budjet σου στα 1300 εναντι 2 Gb του grimp και αρκετα αξιοπιστη και καλη μητρικη εναντι παλι μιας asrock.το μονο που κανει την διαφορα στην συνθεση του grimp ειναι ο ssd που ειναι μεν πολυ καλος τοθλαχιστον ολοι εδω μεσα αυτο θα σου πουνε.εγω απο την αλλη δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε και απο οτι βλεπω σε review και βιντεο οι ολη διαφορα ειναι σε κατυ δετερολεπτα παραπαναω ταχυτητες πχ στο bootarisma τον windows και στο ανοιγμα των εφαρμογων.αν εισαι απαιτητικος πολυ και χρησιμοποιεις Multitasking Κλπ παρε την συνθεση του Grimp και βαλε οποτε μπορεις αλλα 2gb Μνημης και Καθαρισες.

Δημοσ.

Πηγα σ'αυτην τη συνθεση.

Και εχω προβληματακι.

Τα εχω συνδεσει σωστα, αλλα επιφυλασσομαι γιατι το εκανα πρωτη φορα.

Το θεμα ειναι οτι με το που ανοιγω το τροφοδοτικο, το συστημα παει να bootαρει ( ανοιγουν τα ανεμιστηρακια), χωρις να πατησω αλλο κουμπι, αλλα μετα απο 3 δευτερολεπτα, σβηνει. Τι τρεχει;

Το τροφοδοτικο λεει στα 12V, 288W και στα 8V, 180W.

Α, και κτ ακομα: εχω την 8500gt, για την οποια δε βρισκω το αντιστοιχο αρσενικο με τα 3 pinακια στη νεα μητρικη. Το ανεμιστηρακι της αναβει ωστοσο, για αυτα τα 2-3 sec, παντως.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει και τα 2 καλώδια τροφοδοσίας πάνω στη μητρική και ότι η ψύκτρα έχει κουμπώσει σωστά.

Το 3πινο δε θα το βρεις στη μητρική, αλλά στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Γενικά πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό;Επίσης ο θόρυβος έχει αυξηθεί αρκετά.Πρίν βασικά ήταν σχεδόν εντελώς αθόρυβο το pc.

Δημοσ.
Γενικά πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό;Επίσης ο θόρυβος έχει αυξηθεί αρκετά.Πρίν βασικά ήταν σχεδόν εντελώς αθόρυβο το pc.

Μα καλα,αφου εσυ λες οτι τρεχει μονο για 2-3 σεκ!!!Προλαβες κ ακουσες κ πολυ θορυβο!!!!:shock:

Φαντασου να δουλεψει κιολας!

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑ όχι ρε τελικα το πήγα και μου το φιαξανε.κ απ οτι μου ειπαν οτι το μονο που ειχα κανει λαθος ειναι οτι δεν ειχα βαλει βασεις στην μητρικη και την βιδωσα κατευθειαν πανω στην μοναδα.Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτες οι βασεις βεβαιως-βεβαιως :P.Τωρα λειτουργει κανονικα αλλα θελω να τον κανω φορματ και δεν ξερω πως.Γτ εχω τα 32αρια 7 και θελω να βαλω τα 64αρια αλλα μου βγαζει προβλημα απο το setup το κανονικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...