tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ερωτηση το πλαισιο , για παραδειγμα, δινει ενα αντικειμενο αξιας 1000 ευρω, με 40 ΑΤΟΚΕΣ δοσεις, μεσω αγορας με πιστωτικη. ας πουμε οτι εγω αγοραζω το αντικειμενο αυτο. Για 40 μηνες θα πληρώνω 25 ευρω. Τον καθε μηνα θα πληρώνω τον τόκο της πιστωτικης ή θα ειναι μηδενικο ? στην τελικη ποσα εξτρα ευρω απο τα 1000 θα δωσω ?
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 αν είναι πραγματικά άτοκες δόσεις, τότε η κάθε δόση θα είναι 25 ευρώ (να σου το πουν ξεκάθαρα αυτό όταν αγοράσεις, μερικοί μάγκες φορτώνουν και μερικά ευρώ παραπάνω στην δόση, και καλά "μια μικρή επιβάρυνση, όχι τόκος..."). Στο τέλος δεν θα έχεις πληρώσει τίποτα παραπάνω από τα 1000 ευρά, με την προϋπόθεση ότι πληρώνεις την κάθε δόση στην ώρα της χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση.
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι αυτο σκεφτηκα και εγω.. στα 25 ευρω που θα τραβιουνται απο την πιστωτικη, δεν θα υπαρχει καποιος εξτρα τοκος? οι ατοκες λογικα αφορουν τα χρηματα που πανε στο καταστημα.. η πανε γενικα ?
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μπαρδόν; Δεν σε πιάνω... Το κατάστημα πληρώνεται από την τράπεζα, κι εσύ πληρώνεις την τράπεζα. Κάθε μήνα θα έχεις μία χρέωση 25 ευρώ στην κάρτα σου, για 40 μήνες. Θα την πληρώνεις στην ώρα της (ο λογαριασμός θα γράφει ημερομηνία πληρωμής) και όλα καλά. Αν πληρώσεις την επόμενη μέρα από την ημερομηνία πληρωμής, χρεώνεσαι τόκο.
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 οκ, αυτο με τον τοκο δεν ηξερα. νομισα οτι οταν θα πληρωνα μια δοση των 25 ευρω, αυτοματως θα χρεωνομουν και τον τοκο της πιστωτικης.. δλδ αν το πληρωσω εκπροθεσμα, θα δωσω καθαρα 25 ευρω και τπτ αλλο.. δλδ στην περιπτωση μας, η τραπεζα απο που κερδιζει ??
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 από το κατάστημα. Θα πληρωθούν λιγότερο από 1000 ευρώ
tzizzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 από το κατάστημα. Θα πληρωθούν λιγότερο από 1000 ευρώ δε το καταλαβα αυτο. το κανεις πιο λιανα?
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 στο κατάστημα κοστίζει κατιτίς για να σου κάνει άτοκες δόσεις. Κάποιος μου είχε πει πως 1 χρόνος άτοκες κοστίζει στο κατάστημα κάπου 7%, δεν ξέρω αν ισχύει. Δηλαδή εσύ πληρώνεις 40χ25=1000, η τράπεζα δίνει στο κατάστημα ασπούμε 930, βγάζει κέρδος 70. Λέμε τώρα.
gatoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 η τράπεζα κρατάει μια σχετική προμήθεια απο το κατάστημα,για να τις έχει άτοκες και το μηχανάκι και τα σχετικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Την οποία φυσικά και πληρώνεις, αφού οι αρχικές τιμές είναι ήδη υψηλές. Στο 99% των περιπτώσεων οι άτοκες δόσεις είναι μούφα, εννοώντας ότι μετρητοίς θα αγόραζες φθηνότερα (ίσως από άλλο κατάστημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.