Easy_Rider Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 παιδια καλη χρονια. εχω εναν PIII@800">PIII@800</a> με μητρικη p6bap-a+ που υποστηριζει 3 θεσεις για μνημες.μεχρι τωρα ειχα 1 μνημη <a href="mailto:128@133">128@133</a> και σημερα μου δωσε ενας φιλος 2 μνημες <a href="mailto:256@133. η διαφορα τους ειναι οτι η μνημη που ειχα ειχε "καλυμενες" και τις 2 πλευρες ενω οι 256 μονο τη μια (ελπιζω να με καταλαβατε )βαζοντας λοιπον τις μνημες διαπιστωσα οτι τις αναγνωριζει ως 128 ανεξαρτητα με το που βαζω την καθεμια ,με ποια σειρα κλπ. μπαινω στοinternet κια βλεπω πως η μητρικη υποστηριζει συνολικά ή 384 ΜΒ μνηνης ή 768ΜΒ register ram. λοιπον εχω να ρωτησω αν ξερετε τι φταιει και δεν αναγνωριζει της μνημες σαν 256. μηπως ειναι καποια ρυθμηση στο BIOS; μηπως δεν ειναι register οι μνημες1 και ποιες ειναι οι register? ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
^ACID_BURN^ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2003 dokimase auto kai vlepoume! :grin: vale mia 256 pano kai den an tin vlepei.an oxi mpes bios kai ftiakse to.meta vazeis tin 128 pou einai diplis sto proto slotaki kai piso tis alles.den thimamai katholou tin m/b gia na sou po.mipos pairnei mono diplis? an pantos moni tis tin 256 pou einai monis opseos tin vlepei tote vale pano kai tis dio 256 kai ase tin 128! as exeis 512 ram!siga!elpizo na se voithisa esto kai ligo! cya
sotos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Υπάρχει περίπτωση να δέχεται τις μνήμες μόνο στις δύο θέσεις ταυτόχρονα και όχι και στις τρεις!!!
petros1815 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Memory capacity on "P6BAP-A+" and "P6BAP-Me". Hits:76 Question Does P6BAP-A+ support registered memory type? how can I install registered memory on P6BAP-A+? 1. What's the maximum memory capacity for each dimm on the"P6BAP-A+"? 2. What's the maximum memory capacity for each dimm on the "P6BAP-Me"? Answer Please upgrade BIOS to V1.3d which added registered memory supporting. Both P6BAP-A+ and P6BAP-Me do support memory singlepce 256MB module for each slot.
spybol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 an to chipset sou einai bx den blepei me tipota 256 dimm single sided, mono double sided oti kai an kaneis, opws kai an baleis ta dimm.
Easy_Rider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Τελικα μαλλον πρεπει να θελει διπλης οψης μνημες. Μια τελευταια ερωτηση μονο... που βλεπω τι chipset εχω; Μηπως φαινεται αν ανοιξω το κουτι ή στο cd της motherboard; Και παλι ευχαριστω
alkisg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το ξεθάβω μετά από σχεδόν 4 χρόνια για να ευχαριστήσω τον petros1815. Είχα το ίδιο πρόβλημα με single sided μνήμες στην ίδια μητρική και μετά το BIOS upgrade λύθηκε! BTW, αυτό το topic ήταν από τα ελάχιστα σχετικά που βρήκα ψάχνοντας στο google...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.