Προς το περιεχόμενο

Περιεργη αλλαγη φωτεινοτητας σε lcd tv

Agg3los

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα προσφατα την Lg 32lh3000 ..εχω απενεργοποιησει ολους τους αυτοματισμους στην εικονα και το εχω 70 αντιθεση και ολα τα αλλα 50..

τωρα σε μερικα καναλια καποιες-λιγες φορες ανεβοκατεβαινει η φωτεινοτητα(οχι πολυ ,τοσο οσο ομως που το καταλαβαινεις),οταν το γυριζω σε αλλο καναλι συνηθως σταματαει..απλο αναλογικο σημα και εχει κακο καιρο στους λοφους γυρω μου(ζω σε ελαιωνα ,χωριο.) ..λετε να ειναι του σηματος λογω του καιρου..?για παραδειγμα το κανει πιο συχνα νομιζω στο αλφα καναλι..:rolleyes:

Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα της οθονης?:rolleyes::shock::fear:

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις ανεβοκατεβαινει η φωτεινοτητα ? Καποια στιγμη πεφτει (στιγμιαια ) και επανερχεται η οτι πεφτει σε ενα προγραμμα και παραμενει ετσι ?

Δημοσ.

πεφτει και ανεβαινει σε μερικα δευτερολεπτα..(σαν να παιζεις με τη φωτεινοτητα ενα πραγμα)(καποιες φορες τυχαια)σκοτεινιαζει και ανοιγει..μπορει να το κανει για λιγο και μετα να σταματησει.οταν ομως αλλαζω καναλι η στιγμη που το κανει ,δεν το συνεχιζει στο αλλο καναλι..

μπορει να το εκανε και πριν λογω του σηματος και κακου καιρου ειδικα τωρα με την crt 32ara που ειχα αλλα δεν το θυμαμαι..

και εχω μια σκεψη μηπως και ειναι απο την τηλεοραση..

Δημοσ.

Φιλε αν το βάλεις να παίξει DVD και είναι όλα Ο.K.,τότε είναι από το σήμα σου,αν έχεις και κάνα Video (VHS) δες και καμια ταινία μέσα από αυτό,όχι μέσο SCART,αλλα από την έξοδο RF,απλή κεραία.

Δημοσ.

ναι ,καταλαβα τι λες... δεν εχω ακομα dvd player θα παρω κανα με 60 ευρω να δω philips 3360 ..

το παλιο dvd video toshiba που ειχα χαλασε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...