Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν Ελληνικά vlogs στο Internet;

Loupax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs!

Ως καλός ψωνισμένος internet person αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου vlog (video blog)... Όλα καλά μέχρι εδώ, έχω κάνει και 2 posts μέσα σε δύο μερούλες, αλλά μου γεννήθηκε μια αποροία...

Μετά απο ένα ψάξιμο στο google δεν βρήκα αποτελέσματα για ήδη υπάρχοντα vlogs! Επιδή όμως μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι κανένας Έλληνας δεν έχει κάνει vlog μέχρι τώρα, θα ήθελα να μου δώσετε κάποιο link κάποιου vlog που ίσως γνωρίζετε!

Επίσης βέβαια υπάρχει και ο πραγματιστικός λόγος που κάνω αυτό το post, ο οποίος δεν είναι άλλος απο το να πρωοθήσω το vlog μου :devil: !

Thanx για τις απαντήσεις και τα σχόλια!

Δημοσ.

E, στην Ελλάδα δεν είναι που δεν είναι και πολύ διαδεδομένο το vlogging, αργούμε να πάρουμε και μπρος, οπόοοοτε... μην σου φαίνεται περίεργο αν δεν υπάρχουν -πολλά- vlogs. Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος ξεκινήσει κάτι, δεν δει ανταπόκριση και το παρατήσει...

Δημοσ.

αντε καλη συνεχεια!απλα μια μικρη συμβουλη ,να κανεις τα βιντεο σου μικροτερα...γυρω στα 3 με 4 λεπτα θα ταν ιδανικο...μεγαλα βιντεο κουραζουν μετα απο λιγο

Δημοσ.
http://www.skylos.gr/

καποιος user exei sign το παραπανω λινκ.

νομιζω πως αυτο ειναι καπως σαν vblog

Χμμμ... Θα έλεγα πως τίνει στο vlogging χωρίς να το αγγίζει όμως :P Με αυτή την λογική όλλοι οι χρήστες του facebook είναι vloggers! Cool!

@dimiman: Got your point! Θα πειραματιστώ με την διάρκεια στα επόμενα vids, ευχαριστώ για το feedback!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...