Loupax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα Insomniacs! Ως καλός ψωνισμένος internet person αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου vlog (video blog)... Όλα καλά μέχρι εδώ, έχω κάνει και 2 posts μέσα σε δύο μερούλες, αλλά μου γεννήθηκε μια αποροία... Μετά απο ένα ψάξιμο στο google δεν βρήκα αποτελέσματα για ήδη υπάρχοντα vlogs! Επιδή όμως μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι κανένας Έλληνας δεν έχει κάνει vlog μέχρι τώρα, θα ήθελα να μου δώσετε κάποιο link κάποιου vlog που ίσως γνωρίζετε! Επίσης βέβαια υπάρχει και ο πραγματιστικός λόγος που κάνω αυτό το post, ο οποίος δεν είναι άλλος απο το να πρωοθήσω το vlog μου ! Κάντε κλίκ έπαε! Thanx για τις απαντήσεις και τα σχόλια!
Rubin074 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 E, στην Ελλάδα δεν είναι που δεν είναι και πολύ διαδεδομένο το vlogging, αργούμε να πάρουμε και μπρος, οπόοοοτε... μην σου φαίνεται περίεργο αν δεν υπάρχουν -πολλά- vlogs. Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος ξεκινήσει κάτι, δεν δει ανταπόκριση και το παρατήσει...
Loupax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Άιιιιιι... Έτσουξε αυτό! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το Hinderberg λοιπόν!
dimiman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αντε καλη συνεχεια!απλα μια μικρη συμβουλη ,να κανεις τα βιντεο σου μικροτερα...γυρω στα 3 με 4 λεπτα θα ταν ιδανικο...μεγαλα βιντεο κουραζουν μετα απο λιγο
kage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 http://www.skylos.gr/ καποιος user exei sign το παραπανω λινκ. νομιζω πως αυτο ειναι καπως σαν vblog
Loupax Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 http://www.skylos.gr/καποιος user exei sign το παραπανω λινκ. νομιζω πως αυτο ειναι καπως σαν vblog Χμμμ... Θα έλεγα πως τίνει στο vlogging χωρίς να το αγγίζει όμως Με αυτή την λογική όλλοι οι χρήστες του facebook είναι vloggers! Cool! @dimiman: Got your point! Θα πειραματιστώ με την διάρκεια στα επόμενα vids, ευχαριστώ για το feedback!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.