poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 good luck με τις ρυθμισεις.αν κολλησεις πες μας.
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 good luck με τις ρυθμισεις.αν κολλησεις πες μας. Δεν είμαι ο OP. Πάντως δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Έχω στήσει ένα Linksys wag200 πάνω σε ένα siemens cl110 και όλα ΟΚ. Δε νομίζω να είναι πιο δύσκολο με σκέτο router.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 op?αν δεν παιξει με τον τροπο να το βαλεις στην wan/internet τοτε μπορεις να το κανεις να παιξει με τον τροπο που εβαλες siemens και linksys
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 op?αν δεν παιξει με τον τροπο να το βαλεις στην wan/internet τοτε μπορεις να το κανεις να παιξει με τον τροπο που εβαλες siemens και linksys OP = Original Poster, δηλαδή αυτός που ρώτησε για το θέμα αρχικά. Παρήγγειλα το Linksys από το stock του Eshop, 30€. Λογικά έχει web interface για να κάνεις ρυθμίσεις έτσι;
triv Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια. πηρα σημερα το router της linksys και επειδη ειναι μονο ρουτερ το συνδεσα πανω σε ενα μοντεμ της σιμενς που ειχα. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στην σελιδα του ρουτερ. παταω 192,168,1,1 και ανοιγει μονο η σελιδα του σιμενς! εχετε καποια λυση! εν το μεταξυ δεν λειτουργει και το προγραμματακι που δινει η linksys και εχω τρελαθει. γιατι δεν μπορω να το κανω τιποτα!!!!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πολυ απλα δεν θα μπεις ποτε στο ρουτερ της linksys αν δεν αλλαξεις σε ενα απο τα δυο την default ip.δεν γινεται να εχειςκαι τα 2 ρουτερ να ειναι 192.168.1.1.αλλαξε ειτε το ενα ειτε το αλλο σε κατι αλλο.πχ το siemens σε 192.168.2.1 η 192.168.1.254.και απλα ταυτοχρονα αλλαξε του και τον dhcp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.