Προς το περιεχόμενο

Φτηνό ασύρματο router?

badvariemai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
good luck με τις ρυθμισεις.αν κολλησεις πες μας.

Δεν είμαι ο OP.

Πάντως δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Έχω στήσει ένα Linksys wag200 πάνω σε ένα siemens cl110 και όλα ΟΚ. Δε νομίζω να είναι πιο δύσκολο με σκέτο router.

Δημοσ.

op?αν δεν παιξει με τον τροπο να το βαλεις στην wan/internet τοτε μπορεις να το κανεις να παιξει με τον τροπο που εβαλες siemens και linksys

Δημοσ.
op?αν δεν παιξει με τον τροπο να το βαλεις στην wan/internet τοτε μπορεις να το κανεις να παιξει με τον τροπο που εβαλες siemens και linksys

OP = Original Poster, δηλαδή αυτός που ρώτησε για το θέμα αρχικά.

Παρήγγειλα το Linksys από το stock του Eshop, 30€. Λογικά έχει web interface για να κάνεις ρυθμίσεις έτσι;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. πηρα σημερα το router της linksys και επειδη ειναι μονο ρουτερ το συνδεσα πανω σε ενα μοντεμ της σιμενς που ειχα. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στην σελιδα του ρουτερ. παταω 192,168,1,1 και ανοιγει μονο η σελιδα του σιμενς! εχετε καποια λυση! εν το μεταξυ δεν λειτουργει και το προγραμματακι που δινει η linksys και εχω τρελαθει. γιατι δεν μπορω να το κανω τιποτα!!!!

Δημοσ.

πολυ απλα δεν θα μπεις ποτε στο ρουτερ της linksys αν δεν αλλαξεις σε ενα απο τα δυο την default ip.δεν γινεται να εχειςκαι τα 2 ρουτερ να ειναι 192.168.1.1.αλλαξε ειτε το ενα ειτε το αλλο σε κατι αλλο.πχ το siemens σε 192.168.2.1 η 192.168.1.254.και απλα ταυτοχρονα αλλαξε του και τον dhcp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...