badvariemai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα ένα netbook και θα ήθελα να το εκμεταλλευτώ στο σπίτι. Συγκεκριμένα έχω ένα USR 9107 adsl/modem router συνδεδεμένο με το σταθερό υπολογιστή. θέλω να κάνω ένα μικρό δίκτυο για να μπαίνει το netbook ασύρματα... Δεν πρόκειται να κατεβάζω τίποτα από εκεί (ούτε παιχνίδια) μόνο για σερφάρισμα το θέλω. Τι με συμφέρει να κάνω? Σκέφτομαι να πάρω ένα ασύρματο router (υπάρχουν κάποια TP-link με 25Ε) και να το συνδέσω στο USR. Αξίζει τον κόπο? Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό? Θα δυσκολευτώ να το συνδέσω? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν θα παιρνα tp link ουτε θα επαιρνα σκετο Router για να το συνδεσω με το adsl router Μου διοτι θα σε μπερδεψει ισως σε ρυθμισεις συν οτι θα εχεις δυο μηχανηματα.θα επαιρνα ενα adsl router ασυρματο και κατα προτιμηση to thomson 585.νορμαλ τιμη και πολυ ωραιο σταθερο.
badvariemai Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή θα δυσκολευτώ να το κάνω να λειτουργήσει? Όπως είπα δεν το πολυχρειάζομαι και το θεωρώ υπερβολή να δώσω 60Ε αυτή την στιγμή. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ισως δυσκολευτεις.εγω παντως tp link δεν θα επαιρνα.60 ευρω δεν ειναι πολλα για adslrouter.σκοπος ειναι να παρειςκαι κατι καλο.
badvariemai Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το ξέρω ότι δεν είναι πολλά τα 60Ε για adsl/router απλά λέω ότι είναι πολλά για τον λόγο που το χρειάζομαι. Και τα 2 pc τα χρησιμοποιώ ο ίδιος οπότε θεωρώ πολλά τα 60Ε απλά για να μπορώ να μπαίνω στο νετ και από το διπλανό δωμάτιο. Αναζητώ την φτηνότερη λύση... Από εκεί και πέρα αν δεν δουλεύει με το το 2ο router είναι άλλο θέμα. Ίσως να ψάξω κανένα μεταχειρισμένο adsl/router... Ευχαριστώ και πάλι.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παρε ενα μικρο swich και ενα access point τοτε που παλι δεν ειναι και η καλητερη ιδεα λογο ρυθμησεων αλλα και απο πλευρας κοστους ισως....παρε κατι καινουργιο να κανεις τη δουλεια σου. Οπως ειπε και ο poulinos για το 585 θα συμφωνησω μαζι του...
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 to Πιο οικονομικο ειναι μεγαλο καλωδιο δικτυου αφου εχεις ηδη 4 ethernet θυρες δεν θα χρειαστει ουτε switch
nick#18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Α οντως εχεις δικιο σε αυτο... μπερδεψα το modem εγω με αλλο
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 αν τελικς παρεις απλα access point τοτε υπαρχουν και πατεντες για να παιξει πιο ευκολα.
eliask Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παρε ενα linksys router WRT120N ( κοντα στα 37 ευρώ ) Εγώ το είχα βάλει στο εξοχικό μου γιατι ο οτε μου είχε δώσει ενσυρματο modem και ειναι πολύ απλό στις ρυθμίσεις του !
DDoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παρε ενα linksys router 120n ( κοντα στα 37 ευρώ ) Εγώ το είχα βάλει στο εξοχικό μου γιατι ο οτε μου είχε δώσει ενσυρματο modem και ειναι πολύ απλό στις ρυθμίσεις του ! +10......... για τη τιμη του, σκοτωνει το router
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 +10......... για τη τιμη του, σκοτωνει το router Isdn ή Pstn είναι αυτό; Δεν γράφει πουθενά. Ψάχνομαι και εγώ για ασύρματο για τον ίδιο λόγο ακριβώς + iphone.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 και αν δεν μπορεσεις να το σεταρεις κανονικα τοτε γινεται και με πατεντα.μην ανησυχεις.
eliask Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Isdn ή Pstn είναι αυτό; Δεν γράφει πουθενά. Ψάχνομαι και εγώ για ασύρματο για τον ίδιο λόγο ακριβώς + iphone. Δεν ειναι modem/router ειναι σκέτο router οποτε εαν δεν κανο λάθος δεν εχει σημασια το ειδος της γραμμης . Linksys WRT120N router Linksys WAG120N modem/router
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ολα τα wrt ειναι ρουτερ και οχι adsl router αρα δεν εχουν isdn/pstn κοινως annex.απλα εχουν μια ethernet για να παρουν ιντερνετ απο τον adsl router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.