randy1989 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Η αγορά σου εξαιρετική για τα λεφτά της. Μη το φοβάσαι και δούλεψε το όσο πάει, αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα πιθανότατα θα στο βγάλει το πρώτο καιρό. Έχεις δοκιμάσει κανένα game με το φορητό; Αν ναι για δώσε πληροφορίες. Επίσης για πες μας για τη κάρτα γραφικών τι θερμοκρασίες βαράει κάτω από load. Αν έχουν πακέτο επέκτασης εγγύησης στα 3 χρόνια πάντως πάρτο και αυτό. Τα φορητά δεν τα παίρνουμε για ένα έτος μόνο. Να έχουμε την ησυχία μας...... Με το cod mw2 είναι μια χαρά με σούπερ γραφικά. Και με το pes10 πάλι μια χαρά. Θερμοκρασία δεν ξέρω πως να την μετρήσω. Παντως απ'ότι αγγίζω δεν είναι πολύ ζεστό. Το παλιό μου λάπτοπ ήταν πολύ πιο ζεστό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ---------- Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο λάπτοπ το είχε το Saturn προσφορά πριν από 20 μέρες. Δεν το πήρα επειδή προσπάθησα να τηλεφωνήσω στον ελληνικό εισαγωγέα και δεν λειτουργούσαν καν τα τηλέφωνα. Πάντως, στην Αγγλία που ζω, τα Packard Bell χρησιμοποιούνται πάρα πολύ (desktop, κυρίως) και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Τα έχουμε στο Πανεπιστήμιο και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία, για να δηλώσεις και το λάπτοπ. Έτσι θα δεις αν λειτουργούν τα τηλέφωνά τους, και θα ενημερωθείς και για τυχόν επέκταση εγγύησης. Όταν λες ότι τα αναβάθμισες σε ultimate, πώς ακριβώς το έκανες αυτό; Για το Toshiba που ρώτησα απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Το Saturn είχε το ΤJ65-DM-110. Το 122 το είχε το Media Markt. Η μόνη τους διαφορά είναι στον σκληρό. Το 110 έχει 320gb ενώ το 122 500gb Καμία άλλη διαφορά όπότε πήγα χωρίς σκέψη στο 122. Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Οταν λέω αναβάθμισα εννοώ εγώ.
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας λειτουργούν;
randy1989 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας λειτουργούν; Ναι φυσικά.
BritGreek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ναι φυσικά. OK τότε. Θα είσαι μια χαρά. Εμένα μου αρέσει το μηχάνημα που αγόρασες.
randy1989 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 OK τότε. Θα είσαι μια χαρά. Εμένα μου αρέσει το μηχάνημα που αγόρασες. Ευχαριστώ φίλε.
sotiriadisc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 να ρωτησω κάτι ? 1080 mkv αρχεία παιζει καλα ? γενικα για τα βιντεο αρχεια πρεπει να έχει καλο επεξεργαστή το μηχάνημα ? σορρυ για το off topic
randy1989 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 να ρωτησω κάτι ? 1080 mkv αρχεία παιζει καλα ? γενικα για τα βιντεο αρχεια πρεπει να έχει καλο επεξεργαστή το μηχάνημα ? σορρυ για το off topic O επεξεργαστής δεν ρειάζεται να είναι τέλειος για να δεις βίντεο. Και της πλάκας να είναι βίντεο μπορείς να δεις. 1080mkv παίζει απλά σε ανάλυση 1366 επί 768.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.