Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για το Packard Bell TJ65-DM-122GR

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ηθελα να πάρω ένα laptop με 700-800 ευρώ. Αγόρασα ένα Packard Bell Easynote TJ65-DM-122GR που έχει:

CPU: Intel Core 2 Duo P7450 2.13 GHz

Κ. Γραφικών: GeForce Nvidia GT240M 1GB

HDD: 500GB 5400RPM

Ram: 4GB DDR2

Οθόνη: 15,6" 16:9 HD LED LCD

Λειτουργικό: Windows 7 Home Premium 64bit (Tου έκανα αναβάθμιση στα Ultimate)

Τιμή: 699 ευρώ

Στο Media Markt που το πήρα μου είπαν πως είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του. Επίσης ότι όποιοι πήραν το συγκεκριμένο δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον τις πρώτες μέρες).

Επειδή όμως αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν πωλήσεις, θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη για την συγκεκριμένη επιλογή.:-)

Δημοσ.

Καλή Χρονιά , δες dell καλύτερα που έχουν πολύ καλύτερη αξιοπιστία και καλά service

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17656

http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=815&category_id=61

επείσης κοίτα για κανένα toshiba

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905377

http://www.mobilehellas.com/index.php?target=products&product_id=5652

ή κανένα lenovo / ibm

http://www.infopcstore.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=26&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=796&category_id=168

για απλή χρήση μην δώσεις πολλά χρήματα !! :X

Δημοσ.

Ναι οκ, αλλά ετσι ή ανεβαίνουμε πολύ στην τιμή ή μειόνονται οι επιδόσεις. Τέσπα η αγορά έχει γίνει. Απλά θέλω να ξέρω κατα πόσο καλή επιλογή ήταν.

Δημοσ.
Ναι οκ, αλλά ετσι ή ανεβαίνουμε πολύ στην τιμή ή μειόνονται οι επιδόσεις. Τέσπα η αγορά έχει γίνει. Απλά θέλω να ξέρω κατα πόσο καλή επιλογή ήταν.

Αφού το πήρες μη ζητάς επιβεβαίωση για την αγορά σου. Μπορείς να γράψεις τα υπερ κ τα κατά, για μελλοντικούς αγοραστές

Δημοσ.
Αφού το πήρες μη ζητάς επιβεβαίωση για την αγορά σου. Μπορείς να γράψεις τα υπερ κ τα κατά, για μελλοντικούς αγοραστές

Yπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλω να μάθω αν η επιλογή μου ήταν σωστή? Ακόμα δεν το έχω ούτε μια βδομάδα, πως θες να γράψω τα υπέρ και τα κατά? Γκουρού είμαι να ξέρω τα πάντα σε 4 μέρες?:rolleyes:

Δημοσ.
Yπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλω να μάθω αν η επιλογή μου ήταν σωστή? Ακόμα δεν το έχω ούτε μια βδομάδα, πως θες να γράψω τα υπέρ και τα κατά? Γκουρού είμαι να ξέρω τα πάντα σε 4 μέρες?:rolleyes:

Απλά δεν υπάρχει κάτι χρήσιμο ή επωφελές για σένα (και για εμάς) στο να ρωτάς. Μπορείς όμως να συνεισφέρεις γράφοντας ένα μικρό review. Π.Χ. ποιότητα κατασκευής, συνοδευτικό υλικό ή software. Τι λειτουργικό φορούσε και τι έγινε όταν το άνοιξες. Είχε antivirus; κλπ κλπ

Δημοσ.

randy1989 , να είσαι πιο ευγενικός με άτομα τα όποία θέλουν να σε βοηθήσουν , δεν σου είπε

τίποτα κακό κανείς , χωρίς παρεξήγηση !! :X

Δημοσ.

isay δεν είχα καμία πρόθεση να είμαι αγενής. Συγνώμη για τη παρεξήγηση. Το λαπτοπ συνοδευόταν με Norton Antivirus 60 Days Free , Ms Office 60 Days Free και Adobe Photoshop Elements Full Version. Το λαπτοπ αυτό εμένα προσωπικά δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα προβλημα. Είναι αρκετά γρήγορο με ό,τι έχω δοκιμάσει και με ωραίο desing( αλλα αυτό ειναι θέμα γούστου). Αυτά απο μένα για το λάπτοπ.

Δημοσ.

το ερωτημα παντως που εθεσε ο φιλος randy1989 ειναι σαφες... "εκανα καλα??" ασχετα αν εγω και μερικοι αλλοι θεωρουμε "αστοχη" την ερωτηση κατοπιν αγορας...

εγω παντως θα απαντησω πως σαν τεχνικα χαρακτηριστικα φυσαει για τα λεφτα του...τελος!

τωρα ομως σαν ποιοτητα κατασκευης, σαν εξυπηρετηση πελατων κλπ, αυτα θα μας τα πεις εσυ αν μαθεις κ θες φυσικα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους...

Δημοσ.
το ερωτημα παντως που εθεσε ο φιλος randy1989 ειναι σαφες... "εκανα καλα??" ασχετα αν εγω και μερικοι αλλοι θεωρουμε "αστοχη" την ερωτηση κατοπιν αγορας...

εγω παντως θα απαντησω πως σαν τεχνικα χαρακτηριστικα φυσαει για τα λεφτα του...τελος!

τωρα ομως σαν ποιοτητα κατασκευης, σαν εξυπηρετηση πελατων κλπ, αυτα θα μας τα πεις εσυ αν μαθεις κ θες φυσικα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Εμένα η ποιότητα κατασκευής δεν μου φαίνεται κακή. Η εξυπηρέτηση πελατών βέβαια είναι το μπέρδεμα καθώς για service κλπ. πρέπει να τρέχεις στον Ταύρο μόνο καθημερινές από τις 8:00 εώς τις 16:30 αν θυμάμαι καλά και εγώ αυτές τις ώρες δεν προλαβαίνω με τίποτα καθημερινές, αλλά στην Media Markt μου είπαν πως ότ πρόβλημα έχει, για όσο ισχύει η εγγύηση ( 1 έτος :mad:) το πάω εκεί και το πάνε αυτοί στην αντιπροσωπεία. Οπότε το μόνο κακό που βλέπω εγώ είναι η μικρή εγγύηση. Αλλά αυτό είναι που βλέπω εγώ και γι'αυτό ζητάω την γνώμη σας μήπως υπάρχει κι κάτι ακόμα που εγώ δεν το βλέπω.

Δημοσ.

για οσο καιρο δεν σου βγαλει προβλημα, η επιλογη θα ειναι πολυ καλη, απο εκει και περα οτι και να σου πουμε εμεις δεν εχει νοημα... :-)

Δημοσ.
απλα εχε υποψη οτι η Packard Bell ειναι πλεον θυγατρικη της Acer γι αυτο εχει τοσο καλες τιμες στα λαπτοπ

Ναι το ξέρω αυτό, αλλά το ότι είναι θυγατρική της Acer δεν σημαίνει ότι η Acer κατασκευάζει τα λάπτοπ της Packard Bell. Έτσι δεν είναι?:rolleyes:

Δημοσ.

Η αγορά σου εξαιρετική για τα λεφτά της.

Μη το φοβάσαι και δούλεψε το όσο πάει, αν είναι να σου βγάλει πρόβλημα πιθανότατα θα στο βγάλει το πρώτο καιρό.

Έχεις δοκιμάσει κανένα game με το φορητό; Αν ναι για δώσε πληροφορίες. Επίσης για πες μας για τη κάρτα γραφικών τι θερμοκρασίες βαράει κάτω από load.

Αν έχουν πακέτο επέκτασης εγγύησης στα 3 χρόνια πάντως πάρτο και αυτό. Τα φορητά δεν τα παίρνουμε για ένα έτος μόνο. Να έχουμε την ησυχία μας......

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο λάπτοπ το είχε το Saturn προσφορά πριν από 20 μέρες. Δεν το πήρα επειδή προσπάθησα να τηλεφωνήσω στον ελληνικό εισαγωγέα και δεν λειτουργούσαν καν τα τηλέφωνα. Πάντως, στην Αγγλία που ζω, τα Packard Bell χρησιμοποιούνται πάρα πολύ (desktop, κυρίως) και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Τα έχουμε στο Πανεπιστήμιο και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία, για να δηλώσεις και το λάπτοπ. Έτσι θα δεις αν λειτουργούν τα τηλέφωνά τους, και θα ενημερωθείς και για τυχόν επέκταση εγγύησης.

Όταν λες ότι τα αναβάθμισες σε ultimate, πώς ακριβώς το έκανες αυτό; Για το Toshiba που ρώτησα απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...