Προς το περιεχόμενο

Firmware σε ένα PSP..Δηλαδή;

GeoRGe_TouL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουσα και είδα πολλά για αυτά τα Firmawares. Αλλά δεν έχω ακόμη πολυκαταλάβει τι στο καλό κάνουν. Ναι ξέρω τι θα λέτε τώρα..."Τι άσχετος που είναι;"Ναι είμαι δυστυχώς αλλά νομίζω προς πρέπει να καταλάβω τι κάνουν..Σας παρακαλώ εξηγήστε μου λίγο :fear:..

Υ.Γ:

1)Απ' ο,τι κατάλαβα χρειάζομαι ένα σωστό Firmware για να μπορώ να αντιγράφω τα UMD και να τα περνάω στην κάρτα μνήμης ώστε να τα παίζω από εκεί και μόνο. Γλιτώνοντας έτσι από να τα κουβαλάω όλα μαζί μου ..Κάνω λάθος;:rolleyes:

2)Ή μήπως είναι για να μπορώ να "σπάσω" το PSP (όχι διαλύσω) ώστε να μπορώ να παίζω κατεβασμένα παιχνίδια αποθηκευμένα στη κάρτα μνήμης;:rolleyes:

***Και αν είναι για να αντιγράφω τα UMD τότε δεν χρειάζομαι να κοιτάξω τα Firmwares εφόσον εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα κουβαλάω όλα τα UMD μαζί μου;***

Δημοσ.

και τα 2 απο αυτα που γραφεις μπορουν να κανουν και μπορεις να παίζεις και homebrew. Oμως δεν μπορεις να περασεις cfw (custom firmware) σε ολα τα psp.πες μου ποιο μοντελο εχεις και ποιο official firmware(της sony) εχεις για να σου πω τι μπορεις να κανεις.

Δημοσ.
και τα 2 απο αυτα που γραφεις μπορουν να κανουν ,αλλα μπορεις να παίζεις και homebrew.

Homebrew δηλαδή ;Βασικά ακόμη δεν έχω PSP. Σκοπεύω να πάρω σε κανα 2-3 μέρες.Θέλω να μάθω όμως μερικά πραματάκια πριν. Λογικα θα πάρω το 3000. Τι firmware να κοιτάξω να έχει; Για πές μου ρε φίλε?

Δημοσ.
εφαρμογες που δεν εχουν την υπογραφη της sony ... δηλαδη ας πουμε "χειροποιητες"

Μάλιστα..Βασικά ακόμη δεν έχω PSP. Σκοπεύω να πάρω σε κανα 2-3 μέρες.Θέλω να μάθω όμως μερικά πραματάκια πριν. Λογικά θα πάρω το 3000. Τι firmware να κοιτάξω να έχει; Για πές μου ρε φιλαράκι?

Δημοσ.
Μάλιστα..Βασικά ακόμη δεν έχω PSP. Σκοπεύω να πάρω σε κανα 2-3 μέρες.Θέλω να μάθω όμως μερικά πραματάκια πριν. Λογικά θα πάρω το 3000. Τι firmware να κοιτάξω να έχει; Για πές μου ρε φιλαράκι?

δεν το γραφει στο κουτι οποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει.Παντως σε αυτο που μπορεις να βαλεις ειναι το 5.03 που νομιζω οτι τωρα μονο στο πακετο με το god of war και arctic motor hedge υπαρχει(δεν ειμαι και 100% σιγουρος) εγω παντως την πατησα γιατι πηρα τα χριστουγεννα ενα μαζι με το sims 2 και ειχε την 5.51 και ακομα περιμενω να βγει ενα cfw για την εκδοση μου.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ PSP ΑΜΑ εχει 5.03 ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ARCTIC MOTOR ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ CFW ΜΕΤΑ.ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ CFW ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ GUIDE ΓΙΑ ΤΟ 3000 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ CFW.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:shifty:

Δημοσ.

Δηλαδή άμα ρωτήσω δεν θα ξέρουν να μου πούνε..;Καλά που ψάχτηκα γιατί σκόπευα να το αγοράσω και από NET.Και στο NET δεν βρήκα κανένα με πακέτο με games..Έλεος..

Ευχαριστώ φιλαράκι για τον κόπο σου να εξηγείς σε έναν άσχετο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...