Προς το περιεχόμενο

Αγορα headset

buggie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά μπορείτε να προτείνετε καλά ακουστικά ασύρματα (bluetooth) για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή αλλά και από iPhone 3GS; Όχι "ψείρες" κατά προτίμηση.

Ας ξαναρωτήσω :-)

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτά και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι δεν κυκλοφορούν πλέον, αλλά βρεις τα αντίστοιχα σημερινά (τα οποία υποθέτω ότι είναι αυτά και λογικά θα είναι ακόμα καλύτερα -και είναι στο budget σου- τσίμπα τα!

Δημοσ.

Τα δικά μου έχουν πραγματικά πάρα πολύ καλό ήχο! Υποθέτω ότι τα καινούρια θα είναι και καλύτερα!

• Moderators
Δημοσ.
Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ τα AHS502i της Altec Lansing. Αλλά από την πολύ χρήση έχει φύγει το πλαστικό και η πάνινη επιφάνεια έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Τα Creative Headset Fatality τι λένε; Να περιμένω καλύτερο ήχο από αυτά που είχα; Επίσης είναι ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται σε κάθε κεφάλι όπως τα Altec Lansing

:shock:

Τι μου θυμισες τωρα!

Αυτα εχω κι εγω εδω και πολλα χρονια.

Με εχουν βγαλει αξιοπρεπεστατα, αλλα θυμαμαι απο τη πρωτη μερα που τα πηρα οτι μου κουραζαν πολυ τα αφτια.

Λες και ασκουν πιεση και στα πιεζουν προς τα μεσα... Μετα απο περιπου 1-2 ωρες εγω δε τα αντεχω. Δηλαδη καμια ταινια ισα ισα τη βγαζουν πριν μου πιαστουν τ αφτια και παραλληλα αρχισω να τα νιωθω να καινε.

Εχετε να προτεινετε καποιο headset που να ειναι

1) ΑΝΕΤΟ πανω απο ολα

2) Να εχει καλο ηχο? Νταξει δεν ειμαι hi-φιντελίστας, αλλα να ειναι γεματος ο ηχος. Οχι σαν των ακουστικων-ψειρες που το μπασο όπου υπαρχει ειναι σα κονσερβοκούτι.

Οριο τιμης: Δεν υπαρχει. Νταξει μη μου πειτε και 130 ευρω... :fear:

Δημοσ.

Μια ερώτηση ακόμη παιδιά. Μερικά ακουστικά έχουν surround sound. Μια κάρτα ήχου δεν εξασφαλίζει το ίδιο εφέ χωρίς τα ακουστικά να το υποστηρίζουν;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγονται πολλά νήματα έκανα ένα search και βρέθηκα εδώ. Λοιπόν θα πάρω ακουστικά σε μία βδομάδα οπότε ψάχνοντας πληροφορίες για τα Sennheiser HD201 που προτείνετε βρήκα τα Sennheiser HD202 με τα οποία φαίνονται τρελαμένοι οι καταναλωτές/reviewers του amazon.uk και τα οποία θεωρούν ανώτερα από τα HD201 και φοβερό value for money. Δείτε τις αξιολογήσεις και τα reviews και πείτε τη γνώμη σας αν θέλετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...