IMAndreas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ τα AHS502i της Altec Lansing. Αλλά από την πολύ χρήση έχει φύγει το πλαστικό και η πάνινη επιφάνεια έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Τα Creative Headset Fatality τι λένε; Να περιμένω καλύτερο ήχο από αυτά που είχα; Επίσης είναι ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται σε κάθε κεφάλι όπως τα Altec Lansing τα έχω και τα 2....το altec είναι πολύ καλό! δεν νομίζω να δεις διαφορές...
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peripherals/Headphones/AKG-Headphones-K512P-11-18-K-512.htm αυτα και ενα οποιοδηποτε μικροφωνο της φτηνιας better choice
mindtrapper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά μπορείτε να προτείνετε καλά ακουστικά ασύρματα (bluetooth) για να ακούω μουσική από τον υπολογιστή αλλά και από iPhone 3GS; Όχι "ψείρες" κατά προτίμηση.
pusher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 τα έχω και τα 2....το altec είναι πολύ καλό! δεν νομίζω να δεις διαφορές... Πού καλά, αλλά στα δικά μου τα προστατευτικά των ακουστικών διαλύθηκαν, μετά από αρκετή χρήση βέβαια. Τα Fatality είναι ρυθμιζόμενα όπως τα Altec Lansing για να προσαρμόζονται σε όλα τα κεφάλια; Τέλος αν έχει κανείς κάποια καλύτερη πρόταση μέχρι τα 40 Ευρώ είμαι όλος αυτιά!
vdanasto Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τα Fatality είναι ρυθμιζόμενα όπως τα Altec Lansing για να προσαρμόζονται σε όλα τα κεφάλια; Ναι,ρυθμιζόμενα είναι.
IMAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Πού καλά, αλλά στα δικά μου τα προστατευτικά των ακουστικών διαλύθηκαν, μετά από αρκετή χρήση βέβαια. Τα Fatality είναι ρυθμιζόμενα όπως τα Altec Lansing για να προσαρμόζονται σε όλα τα κεφάλια; Τέλος αν έχει κανείς κάποια καλύτερη πρόταση μέχρι τα 40 Ευρώ είμαι όλος αυτιά! ναι είναι ρυθμιζόμενα και μάλιστα "σπάνε" λίιιιγο παραπάνω από το altec. οι διαφορές είναι ότι στα altec είναι κάπως μεγάλα και βαριά ακουστικά ενώ τα creative είναι αρκετά ελαφριά. Τώρα ίσως σου φανούν λίγο "πλαστικά" στην ποιότητα κατασκευής αλλά δεν παθαίνουν τπτ...
Luciddream Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ναι είναι ρυθμιζόμενα και μάλιστα "σπάνε" λίιιιγο παραπάνω από το altec.οι διαφορές είναι ότι στα altec είναι κάπως μεγάλα και βαριά ακουστικά ενώ τα creative είναι αρκετά ελαφριά. Τώρα ίσως σου φανούν λίγο "πλαστικά" στην ποιότητα κατασκευής αλλά δεν παθαίνουν τπτ... εγώ πιστεύω οτι δίνουν την αίσθηση "αντοχής" και όχι πλαστικού... είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι φτηνά και να αντέχουν. απο ποιότητα ήχου μην περιμένεις κάτι το τρελό βέβαια. εγώ στα συστήνω αν η χρήση που τα θές είναι απλά να παίζεις games με κάτι που να μην σε κουράζει στο κεφάλι σου.. επίσης μπορείς να προσθέσεις πάνω τους trackIR clip pro με μεγάλη ευκολία.
IMAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ε όπως το δει κανείς.....αλλά όντως μπορείς να τα φοράς για πολέεεες ώρες χωρίς να σε κουράζουν/πονάνε, απλά για μουσική έχουν κάπως μπάσο ήχο...
pusher Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ναι είναι ρυθμιζόμενα και μάλιστα "σπάνε" λίιιιγο παραπάνω από το altec.οι διαφορές είναι ότι στα altec είναι κάπως μεγάλα και βαριά ακουστικά ενώ τα creative είναι αρκετά ελαφριά. Τώρα ίσως σου φανούν λίγο "πλαστικά" στην ποιότητα κατασκευής αλλά δεν παθαίνουν τπτ... Όταν λέω ρυθμιζόμενα δεν εννοώ το σπάσιμο. Τα Altec Lansing ρυθμίζονται και στο μήκος. Έχουν και τα Fatality την ίδια ρύθμιση; Το να είναι πιο ελαφριά καλό είναι. Θα 'ναι πιο ξεκούραστα (αν εφαρμόζουν βέβαια και άνετα στα αυτιά).
IMAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρυθμίζονται και στο μήκος....(δεν έχω δει ακουστικά που να μην ρυθμίζονται στο μήκος)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά που είναι για gaming μόνο και περνάνε πίσω από το κεφάλι..
fastmanakos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ παίδες που έχω πάλι τα πρώτα που προτείνατε στην πρώτη σελίδα έχω να πώ τα χειρότερα .μετά απο ένα δίωρο με πονάνε πολύ παράξενα και μέσα τα αυτιά.όχι τα αυτιά μου είναι μια χαρά και δεν μου έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό με άλλα ακουστικά οποιουδήποτε είδους (ψείρες,headphones κλπ)και τα χα πάρει και 35 ευρώ πριν κανα χρόνο
sno0py Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Τα fatal1ty που έχω εδώ και λιγο καιρο δεν τα συστηνω σε κανεναν -Είναι κουραστικα πολυ!(Δεν αντέχω να τα φοράω πολλες ώρες) -κακη η αποδοση του μικροφωνου (δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει τοσο κακη αποδοση εχω δει ολες τις ρυθμίσεις) -Φθηνή υλοποιηση κατασκευαστικα.... -Στην απόδοση ηχου μετρια ή μαλλον νορμαλ για τα λεφτα τους. Γενικα δεν μπορω να πω κάποιο + αυτην την στιγμη... Ισως να ειμαι απαιτητικος χρηστης,ισως να εχω ευαισθητη ακοη δεν ξερω τωρα βλεπω μονοδρομο να μαζέψω λεφτα για sennheiser pc 350
IMAndreas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ισως να ειμαι απαιτητικος χρηστης,ισως να εχω ευαισθητη ακοη δεν ξερω τωρα βλεπω μονοδρομο να μαζέψω λεφτα για sennheiser pc 350 offtopik: ποια ηχεία έχεις?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ παίδες που έχω πάλι τα πρώτα που προτείνατε στην πρώτη σελίδα έχω να πώ τα χειρότερα .μετά απο ένα δίωρο με πονάνε πολύ παράξενα και μέσα τα αυτιά.όχι τα αυτιά μου είναι μια χαρά και δεν μου έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό με άλλα ακουστικά οποιουδήποτε είδους (ψείρες,headphones κλπ)και τα χα πάρει και 35 ευρώ πριν κανα χρόνο Γιατί σε πονάνε μέσα;Από την ένταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.