Προς το περιεχόμενο

windows 7 drivers για TOSHIBA laptop

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!Έκανα αναβάθμιση τα windows vista σε 7 στον TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o μου , αλλά δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ drivers για τα windows 7 (64bit) !!

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει??:fear:

Δημοσ.

Δεν αναγνωρισαν απο μονα τους τα windows τις συσκευες του υπολογιστη;; Τι δεν σου δουλευει σωστα;

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά!Έκανα αναβάθμιση τα windows vista σε 7 στον TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o μου , αλλά δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ drivers για τα windows 7 (64bit) !!

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει??:fear:

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

Μπορείς να χρησιμοποιείσεις και 32μπιτους drivers για οτι δεν βρίσκεις στα 64μπιτ

Δημοσ.

Δυο συσκευές δεν μου αναγνώρισε:

ενα Mass Storage Controller

και μια uknown device που στα details λέει: ACPI\TOS6205

*TOS6205

Άμα βάλω 32bit drivers δεν θα έχω πρόβλημα?

Επίσης μια ερώτηση: η webcam του laptop εγκαταστάθηκε απο μόνη της, δεν έχω όμως software για να την δουλέψω...αν βάλω το cyberlink you cam πχ θα παίξει?

Δημοσ.
για δες στην υπογραφη μου μηπως σε βοηθησει

ναι βοήθησε πάρα πολύ!!:)

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά την βρήκα την άκρη!!!:D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δυο συσκευές δεν μου αναγνώρισε:

ενα Mass Storage Controller

και μια uknown device που στα details λέει: ACPITOS6205

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τα Windows 7 Ultimate 64bit. Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο laptop [TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o]. Εντάξει για το bluetooth, θα το εγκαταστήσω. Το "Mass Storage Controller" πως διορθώνεται? Υπάρχουν πουθενά drivers του motherboard? Ξέρει (ή μπορεί να βρει) κανείς ποιο Motherboard ή Chipset φοράει για να βρω inf files?

Thanx..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...