S.M.Greek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά!Έκανα αναβάθμιση τα windows vista σε 7 στον TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o μου , αλλά δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ drivers για τα windows 7 (64bit) !! Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει??
v-tidus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν αναγνωρισαν απο μονα τους τα windows τις συσκευες του υπολογιστη;; Τι δεν σου δουλευει σωστα;
stratospr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά!Έκανα αναβάθμιση τα windows vista σε 7 στον TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o μου , αλλά δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ drivers για τα windows 7 (64bit) !! Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?? Ρίξε μια ματιά εδώ: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp Μπορείς να χρησιμοποιείσεις και 32μπιτους drivers για οτι δεν βρίσκεις στα 64μπιτ
S.M.Greek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δυο συσκευές δεν μου αναγνώρισε: ενα Mass Storage Controller και μια uknown device που στα details λέει: ACPI\TOS6205 *TOS6205 Άμα βάλω 32bit drivers δεν θα έχω πρόβλημα? Επίσης μια ερώτηση: η webcam του laptop εγκαταστάθηκε απο μόνη της, δεν έχω όμως software για να την δουλέψω...αν βάλω το cyberlink you cam πχ θα παίξει?
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για δες στην υπογραφη μου μηπως σε βοηθησει
S.M.Greek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για δες στην υπογραφη μου μηπως σε βοηθησει ναι βοήθησε πάρα πολύ!! Σας ευχαριστώ όλους παιδιά την βρήκα την άκρη!!!
Japan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 To ACPI\TOS6205 είναι το Bluetooth. Κατέβασε το τελευταίο Bluetooth Stack http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/?page=download
MinimalTech Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δυο συσκευές δεν μου αναγνώρισε: ενα Mass Storage Controller και μια uknown device που στα details λέει: ACPITOS6205 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τα Windows 7 Ultimate 64bit. Έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο laptop [TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o]. Εντάξει για το bluetooth, θα το εγκαταστήσω. Το "Mass Storage Controller" πως διορθώνεται? Υπάρχουν πουθενά drivers του motherboard? Ξέρει (ή μπορεί να βρει) κανείς ποιο Motherboard ή Chipset φοράει για να βρω inf files? Thanx..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.