Προς το περιεχόμενο

Θα με βοηθούσε ένα Router;

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι μου έχω ένα Modem/Router το οποίο μου το έδωσαν μαζί με την εγκατάσταση του internet, τώρα που είναι και γιορτές και είμαστε όλοι στο σπίτι δουλεύουμε 2 ethernet και 2 wireless, και κάπου κολάει στο internet και επειδή παίζω online παιχνίδια είναι αρκετά ενοχλητικό, αν αγοράσω ένα Router θα μπορούσε να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Αφου εχεις ηδη ενα router, ποιος ο λογος να παρεις κατι εξτρα??? Ισα που θα τα μπερδεψεις με τις ip.

Ίσως να σκαλωνει το ηδη υπαρχον modem-router, αλλα τοτε θα πας για αλλαγη modem-router. Πριν απο αυτο ομως, δοκιμασε κανενα δανεικο απο φιλο σου για να σιγουρευτεις τι φταιει.

Δημοσ.

Ίσως να λέω λάθος την ονομασία, μαζί με την εγκατάσταση μου έδωσαν μια συσκευή με την οποία μπορούν να ενωθούν 2 ethernet και wireless, μια είναι η συσκευή δεν έχω βάλει εγώ κάποιο router

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ----------

Aυτό που σκεφτόμουν εγώ είναι ότι ίσως κάπου να τα βρίσκει σκούρα όταν είναι πολλά computer ενωμένα και αν έβαζα ένα router ίσως να μπορούσε να βελτιωθεί.

Δημοσ.

και ρουτερ να ειναι kai adsl router να ειναι ειτε switch ειναι δεν κολλαει λογω hardware.αν κολλαει κατι αυτο θα ειναι να κολλαει το ιντερνετ επειδη κατεβαζετε ολοι μαζι η καποιος το σκιζει Me p2p,torrents κτλ.οποτε οτι και να παρεις δεν θα αλλαξει κατι.ενα δευτερο ρουτερ δεν θα αλλαξει κατι.απολυτως τιποτα διοτι το ενα router Θα γινοταν upload στο αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...