Προς το περιεχόμενο

5850 ή 5870?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και τα ελαττωματικά προϊόντα. Αστοχία υλικού το βαφτίζουν οι κατασκευαστές :rolleyes:

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα η 5850 μου κρασαρει στα περισσοτερα παιχνιδια οποτε καλυτερα πηγαινε προς nvidia πλευρα!

πες μου τετοια μεγαλε και ζαχαρωνα να πάρω καμία κατα το μάρτιο.να μεινω με την 4850 δλδ

Δημοσ.

Η 5850 φυσαει σαν καρτα.Το μονο που μου μενει πλεον ειναι η αλλαγη μητρικης (απο elite σε asus για να βαλω 4 ghz τον ι7 ) και ειμαι ετοιμος.

Επισης μπορει να φλασαριστει με το msi bios και να τρεξεις το afterburner για να κλοκαρεις την καρτα στα ρολογια της 5870 .

Αψογη αγορα για τα 220 ευρω και προσωπικα δεν μου εχει κρασαρει κανενα παιχνιδι .

Δημοσ.

αφου σας ακουσα ολους.... εχω 3 λυσεις ειτε την πουλαω τωρα και παιρνω 2 5850 σε crossfire και αλληλουϊα μετα, είτε παιρνω 1 5870 και περιμενω μεχει καλοκαιρι να παρω αλλη μια επισης για crossfire (γαματα!!!), είτε μενω ετσι μεχρι το καλοκαιρι και βλεπω τοτε... ιδέες?

Δημοσ.
πες μου τετοια μεγαλε και ζαχαρωνα να πάρω καμία κατα το μάρτιο.να μεινω με την 4850 δλδ

μεχρι τοτε θα το εχουνε τιαξει με κανεναν driver ;)

περιμενε να βγουνε οι καρτες της nvidia και πηγαινε τοτε για 5850 οτι καλυτερο για τιμη/αποδοση.......ακομα και απο τωρα λογικα :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

overkill έτσι και αλλιώς η 4870Χ2 για τόσο μικρές αναλύσεις, μια χαρά θα αντέξει...

Δημοσ.

Βρε ακου με που σου λεω,και γω 295 ειχα και την εστειλα γιατι απλα dual gpu sucks!Πρωτον αλλη ορεξη δεν ειχα να περιμενω την nvidia ποτε θα βγαλει SLI profiles δευτερον το micro-stuttering τριτον θερμοκρασιες και καταναλωση μεγαλη και τεταρτον η nvidia μια φτιαχνει το 2d-3d bug μια το ξαναβαζει,sorry αλλα δεν θα ξαναπαρω dual gpu μεχρι να γινει οπως πρεπει.

Δημοσ.

Φίλε storm κάτσε όπως είσαι προς το παρόν και δες τι θα γίνει κ από πλευράς nvidia και αποφασίζεις τότε;) Ούτως η άλλως δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο game αυτή τη στιγμή που να μην το παίζεις full σε αυτές τις αναλύσεις που ανέφερες παραπάνω...

Δημοσ.

Εγώ τελικά μετά από μήνες(!) λόγω έλλειψης 5870 στην αγορά βρήκα μια Gigabyte 5870 και την αγόρασα. Δεν ήθελα άσχετες μάρκες του τύπου Powercolor, Connect3D, κτλ., μετά οι καλύτερες μάρκες Sapphire, Asus δεν υπήρχαν, MSI προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ ξανά, γιατί πήρα μια 9800GX2 και μου βγήκε χαλασμένη (artifacts σε διάφορα παιχνίδια, είχα ανοίξει και σχετικό thread) και τώρα τρέχω εδώ Ελλάδα για να την αλλάξω, γιατί απλά η MSI (εκτός από τη μάπα κάρτα τους, που από την αρχή είχε προβλήματα) δεν στέλνει απευθείας replacement, αλλά πρέπει να πας μέσω μαγαζιού, μετά εκείνοι να στείλουν Oktabit και τρέχα γύρευε!...

Τελοσπάντων με την 5870 μου της Gigabyte μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα τα παιχνίδια που παίζω στο full (resident evil 5, far cry 2, crysis warhead, NBA 2K10, COD-Modern Warfare 2, κτλ.).

Επίσης έχω μια απλή ερώτηση για να μην ανοίγω νέο thread:

Αξίζει να κάνω flash το BIOS της Asus 5870 στην Gigabyte μου;

Εννοώ θα μπορώ να κάνω καλό OC;; Επίσης, σημαντικό, υπάρχει κίνδυνος από τη διαδικασία flashing του BIOS της Asus σε Gigabyte;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έτρεξα το memtest απο boot cd για καμια ωρα.

Αποτελεσμα :

μεχρι το 7ο τεστ που ειχε φτασει μεχρι εκεινη τη στιγμη ειχε βρει 1491(!) errors.

Εχω καλεσει βεβαια απο τα πρωτα errors που βρηκε το πλαισιο και θα ερθουν να μου αλλαξουν τις μνημες(ειναι μηχανημα λιγων ημερων).

Οποτε μαλον δε φταιει η 5850!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...