skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μονο το borderlands τρεχει χωρις να κρασαρει μεχρι στιγμης. Dirt2, Batman, Red Alert 3 είσαι τυχερος αν ππρολαβεις να παιξεις κανα 2λεπτο. Το συστημα btw ειναι καινουριο με 750αρι τροφοδοτικο nexus για να προλαβψ ερωτησεις σχετικα με το τροφοδοτικο.
BaNcU Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ...το ξέρουμε ότι η ATI φταίει πάντα, και επειδή φταίει, υπάρχει η Nvidia. Simple as that .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μονο το borderlands τρεχει χωρις να κρασαρει μεχρι στιγμης.Dirt2, Batman, Red Alert 3 είσαι τυχερος αν ππρολαβεις να παιξεις κανα 2λεπτο. Το συστημα btw ειναι καινουριο με 750αρι τροφοδοτικο nexus για να προλαβψ ερωτησεις σχετικα με το τροφοδοτικο. με τους Catalyst 9.12, Windows Vista/7 64bit fully updated και τα games fully patched original? όταν λες crashάρει σε πετάει στα windows με error ή κολάει/restart το pc?
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ενοουνται ολα αυτα. Για την ακριβεια το application error που πετουνε ολα αυτα ειναι το : Exception code: 0xc0000005
Darth_Fanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ...το ξέρουμε ότι η ATI φταίει πάντα, και επειδή φταίει, υπάρχει η Nvidia. Simple as that . A) Δε χρειάζεται να αλλάξεις κάρτα γραφικών η 4870Χ2 είναι σκυλί και τα βγάζει πέρα με οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι ανοησία να θές να αλλάξεις μια τέτοια κάρτα! Κατ εμέ κακώς τη πουλάς. Β) Ναι,ναι,ναι... Και ως γνωστόν η nVidia είναι πιο καλή απο την ΑΤΙ εεεε;;; Kάταρχήν γιατί να πάρει nVidia αφου η σείρα 5χχχ της ΑΤΙ είναι 10 κλάσεις καλύτερη απο τη τωρινή σειρά της nVidia; Kάτσε να βγει η νέα σειρά της nVidia (ακου όνομα: Fermi) και ΑΝ είναι πιο καλές και ΑΝ έχουν καλύτερο λόγο κόστους/απόδοσης να πάει πρός nVidia. Το βρήκαμε τώρα φταίει η ΑΤΙ. Εγώ είχα πάντα κάρτες ΑΤΙ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με drives κτλ. Eνώ η nVidia είναι αξιόπιστη...Ελέος πία με τους nVidia fanboys. Aκου simple as that...Do you speak Greek;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Darth_Fanis το post του Bancu ήταν Ενοουνται ολα αυτα.Για την ακριβεια το application error που πετουνε ολα αυτα ειναι το : Exception code: 0xc0000005 πολλά μπορούν να φταίνε, πχ έχω μερικούς φίλους που δεν έχουν πρόβλημα με 5850/5870, όπως και αρκετοί άλλοι χρήστες εδώ στο insomnia...
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 A) Δε χρειάζεται να αλλάξεις κάρτα γραφικών η 4870Χ2 είναι σκυλί και τα βγάζει πέρα με οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι ανοησία να θές να αλλάξεις μια τέτοια κάρτα! Κατ εμέ κακώς τη πουλάς. Β) Ναι,ναι,ναι... Και ως γνωστόν η nVidia είναι πιο καλή απο την ΑΤΙ εεεε;;; Kάταρχήν γιατί να πάρει nVidia αφου η σείρα 5χχχ της ΑΤΙ είναι 10 κλάσεις καλύτερη απο τη τωρινή σειρά της nVidia; Kάτσε να βγει η νέα σειρά της nVidia (ακου όνομα: Fermi) και ΑΝ είναι πιο καλές και ΑΝ έχουν καλύτερο λόγο κόστους/απόδοσης να πάει πρός nVidia. Το βρήκαμε τώρα φταίει η ΑΤΙ. Εγώ είχα πάντα κάρτες ΑΤΙ και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με drives κτλ. Eνώ η nVidia είναι αξιόπιστη...Ελέος πία με τους nVidia fanboys. Aκου simple as that...Do you speak Greek; Κοιτα σε φρεσκο βαρβατο και ποιοτικο σε ολα συστημα ομως να εχει προβλημα στο 80% των παιχνιδιων δε νομιζω οτι δινει την καλυτερη των εντυπωσεων. Μονη μου ελπιδα απο εδω και περα επειδη το borderlands τρεχει χωρις προβλημα ειναι τα κρασαρισματα να οφειλονται σε drivers. Και παλι ομως πρεπει να περιμενω ενα σεβαστο διαστημα για τους επομενους drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 skiabox όταν το γενικεύεις έτσι παραπληροφορείς, δώσε αν είναι links με άλλους που έχουν τα ίδια προβλήματα αλλιώς το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό σου...
Darth_Fanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Darth_Fanis το post του Bancu ήταν πολλά μπορούν να φταίνε, πχ έχω μερικούς φίλους που δεν έχουν πρόβλημα με 5850/5870, όπως και αρκετοί άλλοι χρήστες εδώ στο insomnia... Nαί δε λέω οτί είναι όλα καλά και ωραία. Απο πολλούς ακούω ότι η nVidia έχει πιο σταθερούς drivers αλλά εμένα προσώπικα δε μου έχει τύχει κάτι ποτέ. Εγώ στη θέση του αν είχα πρόβλημα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) θα έκανα ενα ωραιότατο FORMAT και ξανα εγκατάσταση απο την αρχή. Ε τώρα αν έχει πάλι πρόβλημα τι να πώ...Αλλα το να λέει οτι κρασάρει με 5850 σε πολλά παιχνίδια ε έιναι καπώς...παράξενο ! Ασε που αν έχει συναρμολογήσει ο ίδιος το PC μπορεί να έχει κάνει καμιά μακακία και γι αυτό να παθαίνει αυτά ...!
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα thresh ουτε overclocking εχω κανει ουτε τιποτα οποτε ειναι καθαρα θεμα ειτε καρτας γραφικων ειτε κακογραμμενων drivers. Επισης εχω ελεγξει και τις μνημες του συστηματος με το utility των windows 7 και δεν ειχανε κανενα προβλημα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Nαί δε λέω οτί είναι όλα καλά και ωραία. Απο πολλούς ακούω ότι η nVidia έχει πιο σταθερούς drivers αλλά εμένα προσώπικα δε μου έχει τύχει κάτι ποτέ. Εγώ στη θέση του αν είχα πρόβλημα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) θα έκανα ενα ωραιότατο FORMAT και ξανα εγκατάσταση απο την αρχή. Ε τώρα αν έχει πάλι πρόβλημα τι να πώ...Αλλα το να λέει οτι κρασάρει με 5850 σε πολλά παιχνίδια ε έιναι καπώς...παράξενο ! Ασε που αν έχει συναρμολογήσει ο ίδιος το PC μπορεί να έχει κάνει καμιά μακακία και γι αυτό να παθαίνει αυτά ...! Το συστημα ηρθε ετοιμο συναρμολογημενο απο το πλαισιο. Επισης η λυση του format ηταν η πρωτη που δοκιμασα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 και πάλι ρε skiabox δεν σημαίνει ότι επειδή συμβαίνει σε σένα θα συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ...
Darth_Fanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα thresh ουτε overclocking εχω κανει ουτε τιποτα οποτε ειναι καθαρα θεμα ειτε καρτας γραφικων ειτε κακογραμμενων drivers.Επισης εχω ελεγξει και τις μνημες του συστηματος με το utility των windows 7 και δεν ειχανε κανενα προβλημα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- Το συστημα ηρθε ετοιμο συναρμολογημενο απο το πλαισιο. Επισης η λυση του format ηταν η πρωτη που δοκιμασα! Χμμμ...Μπορεί το τροφοδοτικό σου να είναι να είναι για τα μπάζα και να μην αντέχει τη κάρτα γραφικών...Τι PSU έχεις αλήθεια;
BaNcU Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Φίλε skiabox, δοκίμασε την κάρτα σε σύστημα φίλου, και έτσι θα διαπιστώσεις καθαρά ποιανού είναι το πρόβλημα. Φυσικά εννοείται ότι έχεις τροφοδοτικό επαρκές, και του πλαισίου τα σπίρτα δεν κάνανε καμιά τηγανητή πατάτα. Πειραματίσου, κάτι φταίει.
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ποσταρω και τις θερμοκρασιες. Το τροφοδοτικο ειναι πολυ ποιοτικο btw. Δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη μαρκα. Nexus αν θυμαμαι καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Nexus=no name <>ποιοτικό... FACT όπως σου είπε και ο Bancu δοκίμασε την κάρτα σε άλλο PC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.