louros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ποιο είναι το πιο αποδοτικο(ελαφρυ και αποτελεσματικό) πρόγραμμα για την πρόσβαση στο pc μου από άλλο pc? Λογισμικό win 7
louros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Team Viewer.- ευχαριστλω για την άμεση απάντηση.Μήπως όμως γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται να εγκαταστήσεις ΜΟΝΟ στο pc που θες να εισχωρήσεις και να μπαίνεις από τα άλλα pc μέσα από τον browser?
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Aυτό είναι μάλλον ανέφικτο. Και στα 2 Pc πρέπει να υπάρχει το πρόγραμμα. Πρόσβαση μέσω browser υποστηρίζει αν θυμάμαι καλά το teamviewer. Το μεγαλύτερο θετικό του είναι η πανεύκολη χρήση του, καθώς δε χρειάζεται καν να ανοίξεις πόρτες στο ρούτερ.
louros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Aυτό είναι μάλλον ανέφικτο. Και στα 2 Pc πρέπει να υπάρχει το πρόγραμμα. Πρόσβαση μέσω browser υποστηρίζει αν θυμάμαι καλά το teamviewer. Το μεγαλύτερο θετικό του είναι η πανεύκολη χρήση του, καθώς δε χρειάζεται καν να ανοίξεις πόρτες στο ρούτερ. ναι,αλλά αν θέλεις να έχεις πρόσβαση μέσω smartphone τότε τι κάνεις????? Ιδού η απορία παίδες.....
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι,αλλά αν θέλεις να έχεις πρόσβαση μέσω smartphone τότε τι κάνεις????? Ιδού η απορία παίδες..... Aνοίγεις thread με τίτλο "Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone". (δε ξέρω)
louros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Aνοίγεις thread με τίτλο "Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω smartphone". (δε ξέρω) lol!!!! Σωστός,αλλά αν γνωρίζει κάποιος επί του θέματος ας μας διαφωτίσει παρακαλώ!!
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 γίνεται αυτό με το vnc,και μπαίνεις κανονικά μέσα από οποιονδήποτε browser
kostpap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ποιο είναι το πιο αποδοτικο(ελαφρυ και αποτελεσματικό) πρόγραμμα για την πρόσβαση στο pc μου από άλλο pc?Λογισμικό win 7 Ανοίγεις λογαριασμό εδώ. https://secure.logmein.com/US/products/free/register.aspx Προσοχή. Έχει την Free έκδοση και την Pro. Επέλεξε την Free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.