semi58 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά ! χρονια πολλά και καλή χρονια. ήθελα να μου πείτε γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το express gate στο computer μου με m/b P5Q, που είναι το λάθως.Ευχάριστω πολύ
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν μας πεις πού είναι το πρόβλημα και τι σφάλμα αντιμετωπίζεις δε γίνεται να σου απαντήσει κάποιος.
outlaw star Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και είναι πολύ γενικό αυτό που λες δοκίμασε να συνδέσεις τους sata δίσκους όχι στο άσπρο και κόκκινο connector αλλά σε κάποια απο τα υπόλοιπα(αν βέβαια τα έχεις εκεί συνδεδεμένα)..αλλά όπως είπε και ο liopyr δώσε περισσότερες πληροφορίες
semi58 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δεν μπορώ να μπω στο internet χωρίς να μπω στα windows, έχω δοκιμάσει και άλλη σύνδεση καλωδίων , αυτό έγινε μετά από format.
TZANNSPY Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς κι εγώ να έχω καταλάβει τι ακριβώς εννοείς, να ρωτήσω αν έχεις κάνει enable την αντίστοιχη επιλογή για το express gate από το bios ?
semi58 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 παιδιά, σαν υπολογιστής δουλεύει κανονικά απλός ήθελα να μπω στο internet χωρίς να μπω τα windows, πιστεύω να φταίει η σύνδεση η κάποιο ρύθμιση στον βίος ευχάριστω .θα δω τις επόμενες ημερες μήπως βρω το λάθος.Ευχαριστώ πολύ.
giokspy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 πρεπει εκτος απο την εγκατασταση που θα κανεις να ενεργοποιησεις και την αντιστοιχη επιλογη απο το BIOS στο Tools
TZANNSPY Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αν και κάπως αργά να θυμίσω : ASUS Express Gate supports installation on SATA HDDs in IDE mode only.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.