Προς το περιεχόμενο

Ενσωματωμενη καρτα ηχου Supreme FX σε μητρικη asus--ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

antonis__19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια καταρχας και οτι επιθυμειτε να το αποκτησετε στο 2010

Τα πραγματα στο προβλημα μου εχουν ως εξης:Ειναι καταρχας μια κατασταση κωμικοτραγικη,απαραδεκτη και απο τις 2 εταιριες που θα αναφερω πιο κατω.Ψαχνω 2 μερες συνεχομενες και ακομα λυση δεν εχω βρει-ταυτοχρωνως εχω δοκιμασει απειρα drivers τα οποια δεν πιανουν!!

Πιο συγκεκριμενα εχω την μητρικη maximus ii gene η οποια εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου(και καλα) την supreme fx x-fi της creative (ενω η ιδια η asus κατασκευαζει καρτες ηχου!!)

Στην αρχη εγκαταστω τους drivers ηχου που προτεινει η asus στο site της.Οι ενημερωμενοι ΚΑΙ ΚΑΛΑ.Αυτοι ειναι οι VIA High definition drivers.Εγκαταστουνται μια χαρα. Επειτα ομως αφου εγκατασταθει το πανελ της creative με τις λειτουργιες crystalizer,eax για τα παιχνιδια κ.τ.λ μου αναγνωριζει μονο τα 2/2.1 ηχεια και δεν αλλαζει.!!

Να προσθεσω οτι εχω λειτουργικο windows 7 64bit

Οποτε ειναι προβλημα των drivers

Οποτε 1)Υποστηριξη απο asus για τους drivers δεν υπαρχει!!

2)Στο site της creative δεν την αναγνωριζουν καν ως καρτα ηχου!!(δεν υπαρχει)

Καποιοι διαβασα οτι βαλαν drivers της soundmax και επιασαν!! Προσπαθησα και κατεβασα καμμια 3-4 drivers αυτης αλλα ουτε καν προλαβα να κανω εγκατασταση!!Δεν ξερω αν εφταιγαν τα windows 7.....μου εγραφε οτι δεν υποστηριζουν το υλικο του υπολογιστη.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ DRIVER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ PC.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Συνοπτικα θελω να αλλαξω τους driver του υλικου.(Αν γινεται ας μου πει καποιος ολοκληρη την διαδικασια απο την καταργηση των via και το driver cleaning μεχρι το πως να εγκαταστησω επιτυχως σε windows 7 τους drivers της soundmax η οποιοδηποτε αλλους!!!!) ....ετσι ωστε να αλλαξει στο πανελ της creative απο 2/2.1 σε 5.1 speakers

Ενας αλλος φιλος που λεει παρομοια

I'm running Windows7 64bit and it doesn't recognize the card.

Creative doesn't seem to have any driver bundles for that card.

Asus definetly doesn't even acknowledge that this card is connected to them. So no luck finding drivers there.

I downloaded the SoundMAXAudio_V61026590_Win7 drivers, which supposedly should run with that card, but the setup stops after telling me that it doesn't detect the hardware.

So, how do I get it to run?

Ευχαριστω εκ των προτερων και Καλη χρονια και παλι

Δημοσ.

Δώσε ~25 ευρώ και πάρε μια PCI κάρτα ήχου...

Τα drivers της Soundmax δεν νομίζω να έχουν καμία σχέση... Δοκίμασε μήπως λειτουργήσουν τα drivers που είχες στην προηγούμενη έκδοση των windows που είχε το σύστημά σου... Ή αν είναι η πρώτη φορά που περνάς windows δοκίμασε τα drivers Που δίνει η asus για Win Vista x64, σε εμένα έτσι λειτούργησε η ασύρματη κάρτα δικτύου μου... με τα drivers για VISTA64...

Υ.Γ. όταν πέρασα τα Win7 Ultimate 64 bit τόσο στο Laptop όσο και στο desktop μου, οι ενσωματωμένες κάρτες ήχου αναγνωρίστηκαν αυτόματα, αν και εγώ μετά πέρασα τα drivers που δίνουν οι αντίστοιχες εταιρίες... :S

EDIT: εδώ είμαστε... με 11 ευρά :P http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803130 (και αυτή βέβαια δεν αναφέρει Win7 στην υποστήριξη... ίσως στο site του κατασκευαστή να αναφέρει τπτ σχετικό... βρες κάτι που έχει drivers για win7 και καθάρισες... κανε disable την ενσωματωμένη από το BIOS και άντε γειά! )

Δημοσ.

Αν εξαντλησω ολα τα περιθωρια και δεν βρω ακρη θα πας σε καινουρια καρτα ηχου.Προς το παρων ειδα τωρα τους driver των βιστα64 και ειναι οι ιδιοι με τους 7-64bit!!

Υπαρχει ενας τροπος να εγκαταστησω με το ζορι τους soundmax drivers??(Ειδα αρκετες φοτος με καποιους που τους εγκαταστησαν και το πανελ της creative ειχε αλλαξει σε 5.1)

Φιλε liopyr μεχρι το driver sweeper οκ (safe mode ?πως) τα επομενα τι κανουν?

Δημοσ.

F8 κατά την διαδικασία του boot, διαλέγεις safe mode.

(στα υπόλοιπα μη δίνεις σημασία, μλκίες γράφω). :)

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε καποιες εξελιξεις......Δεν εβγαλα ακομα το via(το οποιο ακομα δεν εχω καταλαβει τι στον π@@τσο ειναι-supreme fx δεν ειναι η καρτα?) βρηκα μες στο cd της μητρικης εκτος απο τους driver της via καπου στα εγκατα του σιντιου drivers της creative για την supreme.....ΑΛΛΑ!!.....ουτε setup βλεπω ουτε τιποτα .....πρεπει να μπουν χειροκινητα και δεν εχω ιδεα πως και τι να κανω....και επισης δεν ξερουμε αν θα πιασουν καθως το cd μπορει και μαλλον ετσι ειναι να βγηκε πριν τα windows 7.....

Δημοσ.

εγω εχω την maximus formula κ οταν εβαλα τους drivers για την καρτα ηχου (για windows 7 ) δε μου παιζαν τα mp3 μετα ξανα φορματ κ δεν εβαλα ηχου ντραιβερς κ τα mp3 κομπλε φυσικα ειναι beta oi drivers τις asus κ γι αυτο την ψιλιαστικα!

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε!!! Τα προβληματα των πολλων ατομων απο αυτα που διαβασα με παραπλανησαν κ δεν εψαξα περεταιρω στις προτιμισεις των via drivers απο τον πινακα ελεγχου. Αλλαξα την επιλογη απο 2.1 σε 5.1 και ολα τωρα ειναι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...